Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(R/K @ 2016 05 14, 17:11)
Aš čia spėju man taikoma. O galvojau, kad suprasit, jog juokais. Pasirodo - nelabai. blush2.gif
O su Siemens'u ypač garso kokybe - net ir labai ne ok. Žalgiris gal kiek geriau, bet taip pat vargiai. Taip, kad su arenom - bėda. Reiktų staigiai naują statyti, bet vargu, ar ant greitųjų pavyktų ką nors sukurpti. lotuliukas.gif
Patikėkit - už ką norit, tik ne jį. Būtų mano valia - iš pusfinalio nebūtų išėjęs tas nevykęs švedų kopijavimas.

Visiškai pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 14, 17:04)
Sveikos,

numiegojau pietų miegelio, kad vakare jėgų turėčiau  rolleyes.gif  rolleyes.gif

labai daug galvojau dėl ruso laimėjimo. Kažkaip , manau, kad žmonės už jį balsuos (na juk tooooks šou, daugelis tiesiog nesigilins, kad ten kopija, kad visko per daug), bet komisija gali padaryti lemtingų ėjimų. Manau pati EBU supranta, kad ruso laimėjimo atveju kitąmet kai kurios šalys boikotuotų konkursą. Na, man čia labai 'jautrus' sprendimas.

dėl Donato kažkaip galvoju, kad bus arba labai gerai, arba kaip visada. Labai linkėčiau jam pagerinti LT United rekordą, nes ir proga gera (praėjo 10 metų nuo LT United sėkmės).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sutinku visiškai dėl ruso smile.gif
Atsakyti
Manau pati EBU supranta, kad ruso laimėjimo atveju kitąmet kai kurios šalys boikotuotų konkursą.

Tikrai nė viena neboikotuotų, nes būtų diskvalifikuotos. Kaip ir Sočio olimpiados neboikotavo, kaip ir pasaulio ledo ritulio čempo, kuris dabar vyksta Rusijoje.

QUOTE(tuktuk @ 2016 05 14, 17:04)
Aš tai abejoju, kad tos 6 šalys labai domisi pusfinalininkais.

Jie dalyvauja tokioj daugybėj renginių, kur visi atlieka savo dainas, tiek kartų jas girdi, kad net ir nesidomėdami žino.
Bet Donatas daug mažiau tūsinos tokiuose renginiuose, tai nieko keista, kad jį išgirdo tik neseniai. Turbūt tik oficialioj scenoj.
O gal šiaip leptelėjo apie tas 3 dienas. Koks skirtumas. Nes Amiras toks šių metų Misteris Sirupas, mielutis, lipšnutis, visų draugelis ir niekam gero žodžio ar šypsenos negailintis. Sėkmės jam, nors nėra mano NR.1, bet jo klipas man patiko.
Atsakyti
Aš irgi dedu viltis į komisijas. Tikiuosi bent jos turės objektyvumo ir neskirs pirmos vietos pasirodymui, kuris tėra prasta buvusio nugalėtojo kopija.

Mansas dainuos "Fire in the rain" finale. Super, kokia graži man šita jo daina wub.gif Bet specialiai nedėsiu repeticijos, nes labai fainas, originalus pasirodymas bus, tai geriau sulaukit finalo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 14 gegužės 2016 - 16:22
jau taip laukiu sio vakaro, kad net visa spirgu. biggrin.gif Labai idomus bus finalas, jau vien del to kad musu pasrodymas ir daina toka gerule thumbup.gif Lbai tikiuosi kad Donatas pateks i top 10 ar dar auksciau. smile.gif
Sivakar taip pat palaikysiu lenka, latvi , kipriecius, prancuza, australe ir zinoma savo vengra Freddie. wub.gif Prasau jo perdaug nenuciupinet ir po gabaliuka neisidalyt. Ziuret ir akytem klapset galima. bigsmile.gif Is rasytiniu saltiniu suzinojau, kad per pusfinali vargsas buvo taip i visas sali nutampytas ir nuciupinetas, kad baisu. lotuliukas.gif
Visoms gero ziurejimo ir dar geresniu rezultatu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 05 14, 17:18)
Bet Donatas daug mažiau tūsinos tokiuose renginiuose, tai nieko keista, kad jį išgirdo tik neseniai. Turbūt tik oficialioj scenoj.

Turbūt Donatas nedalyvavo nei viename vakarėlyje, nes nepavyko rasti man jokio video, kur jis dainuotų pas kažką. Gal čia jo tokia kaip ir strategija g.gif Nu ir gerai, mažiau išvargo, šviežesnis bus smile.gif Juk šiaip ar taip, tų jų pasirodymų vakarėliuose žiūrovai vistiek nemato, nebent specialiai ieško.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 14, 17:18)
Mansas dainuos "Fire in the rain" finale. Super, kokia graži man šita jo daina wub.gif

drinks_cheers.gif labai faina, aš tik vakar atradau ją thumbup.gif
Atsakyti
Man tai Eurovizija kaip antros Kalėdos biggrin.gif bigsmile.gif Gali sakyti kas nori ką nori, bet vis tiek šitas renginys toks fainas. Šiandien su tokia gera nuotaika atsikėliau, visą dieną pakylėta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

numiegojau pietų miegelio, kad vakare jėgų turėčiau  rolleyes.gif  rolleyes.gif

labai daug galvojau dėl ruso laimėjimo. Kažkaip , manau, kad žmonės už jį balsuos (na juk tooooks šou, daugelis tiesiog nesigilins, kad ten kopija, kad visko per daug), bet komisija gali padaryti lemtingų ėjimų. Manau pati EBU supranta, kad ruso laimėjimo atveju kitąmet kai kurios šalys boikotuotų konkursą. Na, man čia labai 'jautrus' sprendimas.

dėl Donato kažkaip galvoju, kad bus arba labai gerai, arba kaip visada. Labai linkėčiau jam pagerinti LT United rekordą, nes ir proga gera (praėjo 10 metų nuo LT United sėkmės).

labai sutinku drinks_cheers.gif

Klausykit, o kur Turkija?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 14, 17:24)
Turbūt Donatas nedalyvavo nei viename vakarėlyje, nes nepavyko rasti man jokio video, kur jis dainuotų pas kažką. Gal čia jo tokia kaip ir strategija g.gif Nu ir gerai, mažiau išvargo, šviežesnis bus smile.gif Juk šiaip ar taip, tų jų pasirodymų vakarėliuose žiūrovai vistiek nemato, nebent specialiai ieško.

Turėjau galvoj apskritai renginius, kad ir tą Izraelyje, bet dėl vakarėlių tai taip. Yra juose pliusų, naujos pažintys, ryšiai, kažkiek ir žiniasklaidai nutrupa, nes iš kur mes žinotume? Taigi ir populiarumas. Bet kiekvienam pagal charakterį, gal Donatas ne mėgėjas, be to, jam ne tik pastrikinėt scenoj, jam salto daryt reikia, turi turėt jėgų.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 14, 17:29)
Klausykit, o kur Turkija?

nedalyvauja biggrin.gif kažkuo jie ten buvo nepatenkinti, lyg ir nusprendė nebedalyvauti EV. einu pagūglint g.gif

Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 05 14, 17:18)
Tikrai nė viena neboikotuotų, nes būtų diskvalifikuotos. Kaip ir Sočio olimpiados neboikotavo, kaip ir pasaulio ledo ritulio čempo, kuris dabar vyksta Rusijoje.

manau, kad Ukraina su Lietuva tikrai nedalyvautų. Aišku, motyvuotų galbūt pinigų trūkumu ar panašiai. Juk nėra privaloma kasmet dalyvaut mirksiukas.gif
Atsakyti