Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Jolleee @ 2016 05 14, 12:46)
Iš "The Baltic Boys" puslapio paveiksliukas. Kaip LT ir LV džiaugiasi patekimu į finalą.
Sveikina vienas kitą apsikabinimu smile.gif  sweet  wub.gif

Labai labai

QUOTE(R/K @ 2016 05 14, 13:29)
Vien jau iš tokios labai pragmatinės pusės - kaip (ir kur) mes visą tą reikalą organizuosim? Žalgirio arenoj? Nesinori, kad Kaunas tiek garbės prisigriebtų. Ir taip jau visi "didieji" pastaruoju metu ten važiuoja.

Na jau vien del Kauno? Jis ir taip kaip Ščiogolevaitė antras ir antras lotuliukas.gif Tegul Šimašius kitą areną stato, kur nebus apmokestinamos rūbinės paslaugos cool.gif

Šiandien nuodėmių naktis: pica, traškučiai. Abu mano vaikinai užsikrėtė Ev virusu. Jie dideli krepšinio fanai, tai vakarui pasiruošė nacionalinę atributiką, kokią tik turi. Sirgs už Donį wub.gif Vyras prisijungs nuo 12 val doh.gif ant karštųjų tiesiai iš aerouosto. Sakiau šampės paimt, mažu, bus ką švęsti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 14, 14:44)
Žiūrim ką turime pagal statymus.
1. Rusija
https://www.youtube....h?v=RZkXb_IGS1g
2. Australija
https://www.youtube....h?v=jA16qQA4ik0
3. Ukraina
https://www.youtube....h?v=iExW72v0BSw
4. Prancūzija, kol kas tik repeticijos.
5. Švedija, kol kas tik repeticijos.
6. Armėnija
https://www.youtube....h?v=h3KTV0jdCpQ

Ar kas nors iš šių valstybių atstovų gali aplenkti Rusiją?

Tikėkimės Prancūzija aplenks. Lazarevo pasirodymas šiemet pats neskoningiausias. Taip būna, kai pinigų per akis, o skonio nei pro kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 14, 12:44)
Ar kas nors iš šių valstybių atstovų gali aplenkti Rusiją?

Kažkokia praeitų metų nugalėtojo kopija su tom projekcijom... Tik Mans'o pasirodymas kokybiškas buvo. biggrin.gif

Nemanau, kad tos peržiūros daug reiškia. Rusija didelė, o be to ir klik'us sugeneruoti galima. ax.gif Jei jau tiek pinigų sukišo į pasirodymą, tai ir reklamos neapleido.
Atsakyti
Laukia tikrai idomus vakaras, visiskai neaisku, kaip vietos sukris g.gif
Kiek siemet idomi EV, tiek uzknisanti EV temute bigsmile.gif
Zodziu, gero vakaro ir ziurejimo, mielos koleges 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Net uzpavydejau dideliu vaiku lotuliukas.gif As per saviskius priversta namie ziureti per savo šilelį cry.gif Antra diena antras pusfinalis sukasi pas mus ax.gif
Vynas irgi paruostas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 14, 14:43)
Tokiam gigantiškui, europinio lygio renginiui tiek "Siemens", tiek "Žalgirio" arenos, visų pirma, yra per mažos, antra ten ir su akustika ne kas.

dėl akustikos nesiginčiju, bet vietų skaičiumi, švedų Globe mažesnė nei Žalgiris g.gif

temutė tikrai dėl poros personų truputį annoying, statymai, peržiūros, nukrito, pakilo. who cares lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 14 gegužės 2016 - 14:08
Laba diena 4u.gif Geros Eurovizijos šį vakarą visoms! smile.gif Mano favoritas Kipras labiausiai kabina thumbup.gif Na ir aišku Donatas, kuris finale labai maloniai nustebino. Kiek buvau mačiusi jo repeticijų galvojau, kad pritrūks efektų ir judesio, bet pasirodo viskas labai skoningai ir įspūdingai smile.gif Šiaip nepatiko armėnės daina, man ji tokia savotiškai per "griežta", kai pamačiau jos dainos klipą galvojau jai mažiausiai 40, nes ten ant tiek ji pridažyta ir tas makiažas žiauriai ją sendino... O va ant raudonojo kilimo gražiai atrodė, pagal amžių smile.gif

Anakure neįsižeiskit, bet nesusilaikiau smile.gif viskam yra ribos. Nepatinka pasirodymas, pareiškėt nuomonę viskas ok, bet žemint atlikėją, pareikšt, kad už jį balsuos tik tie, kurie yra "nesąžiningi" mažų mažiausiai žema. Per daug įsijautėt į Euroviziją, atsikvėpkit išgerkit kokios mėtų arbatos gal mažiau pagiežos jausit smile.gif Juk sakėt, kad Donatas net į finalą nepateks, nu bet kažkaip jis jau jame mirksiukas.gif
Atsakyti
laugh.gif
ant kiek reik nemegt miesto kad net nenoret jog EV savas laimetu
o vilniuj negaletu organizuot?
su vilnium viskas ok ko gero g.gif
Papildyta:
bukim realistai
nelaimes
duokdie i desimtuka

nereikia ir svarstyt kur ir kaip vyktu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 14, 14:43)
Tokiam gigantiškui, europinio lygio renginiui tiek "Siemens", tiek "Žalgirio" arenos, visų pirma, yra per mažos, antra ten ir su akustika ne kas.
Na, bet vis tiek iki pergalės dar mums reikės palaukti biggrin.gif

Zalgirio arenoje vietu skaicius pakankamas o ir akustika kaip man atrodo normali. Taciau daug galimybiu Eurovizijai atkeliauti i Lietuva vargiai ar yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 14, 15:22)
laugh.gif
ant kiek reik nemegt miesto kad net nenoret jog EV savas laimetu
o vilniuj negaletu organizuot?
su vilnium viskas ok ko gero  g.gif
Papildyta:
bukim realistai
nelaimes
duokdie i desimtuka

nereikia ir svarstyt kur ir kaip vyktu irnesakyk.gif

Taigi reikia Sergūūūūūnią palaikyti, kur čia už Donatą būsi biggrin.gif
Atsakyti
aj laimes Rusija, turi ir miestų gražių ir arenų ir pinigu
bus kitamet gera EV laugh.gif
Atsakyti
Et doh.gif vel tas lietuviskumas- toks jausmas, kad Lietuva tik vienas Vilnius..... Mane toks reiskinys juokina jau seniai.....yra ir be Vilniaus...
Ot darytumem pas mus- Klaipedoj tongue.gif

O siaip labai laukiu finalo ir palaikau Donata lithuania.gif

O tarp minimu favoritu nemaciau Ispanijos g.gif man jie visai nieko. Nors praejusiu metu daina gal stipresne bigsmile.gif

Visoms gero vakaro, superines muzikos, skaniu traskuciu ir alaus putuciu lotuliukas.gif
Atsakyti