QUOTE(Lėja... @ 2016 05 13, 23:01)
arme tai man nlb, bet vyrams manau patinka
As del jos buc pagatava orientacija keisti
Šiuo momentu Eurovizijos tinklalapyje pusfinalio dainos surinkusios daugiausiai peržiūrų:
Ukraina- 953 112,
Lenkija- 395 078,
Australija- 379 846,
Bulgarija- 228 410,
Baltarusija- 218 326.
Mažiausiai peržiūrų:
Danija- 44 004,
Slovėnija- 57 506,
Norvegija- 92 524,
Gruzija- 98 968,
Šveicarija- 112 902.
Ukraina- 953 112,
Lenkija- 395 078,
Australija- 379 846,
Bulgarija- 228 410,
Baltarusija- 218 326.
Mažiausiai peržiūrų:
Danija- 44 004,
Slovėnija- 57 506,
Norvegija- 92 524,
Gruzija- 98 968,
Šveicarija- 112 902.
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 13, 18:25)
Cia dauguma stebisi kad lenkas pateko. O man jis labai patinka ir labai apsidziaugiau, kad pateko. Daina nuo pirmo perklausymo tapo mano favorite.
Man iš pat karto lenkas patiko, neabejodama prie jo pliusą dėjau, keista buvo kai skaičiau čia, kad daug kam nepatinka ir nesupranta kodėl į finalą pakliuvo. Daina įsimenama, nesunki, eurovizijai pats tas. Vaizdelis irgi stovi akyse . Galvoju, dešimtuke turėtų būt.
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 13, 22:01)
arme tai man nlb, bet vyrams manau patinka
Man armėnės veidas grubokas, kampuotas, iš jos galima būtų padaryti vyrą.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 13, 22:33)
Man iš pat karto lenkas patiko, neabejodama prie jo pliusą dėjau, keista buvo kai skaičiau čia, kad daug kam nepatinka ir nesupranta kodėl į finalą pakliuvo. Daina įsimenama, nesunki, eurovizijai pats tas. Vaizdelis irgi stovi akyse . Galvoju, dešimtuke turėtų būt.
Kad dešimtuke jis galėtų būti, tai tikėtina, bet man nelabai suprantami statymų duomenys, kurie lenką nustūmė į 18-19 vietą.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 22:07)
Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus: jeigu Montvydas užims pirmą vietą, aš viešai suvalgysiu vieną savo batą
O aš, jeigu Montis bus žemiau 18 vietos, tapsiu jo fane.
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 13, 23:12)
gėda pogrebnojui
Oi, nieko naujo, senas bajeris. Jis ir Vilijai taip sakė Būtų geriau, kad bent pirštą pajudintų, kai tie stilistiniai įvaizdžiai kuriami. Nes kritikuot visi mokam. Beje, jis ir Lietuvos olimpiečių aprangą sukritikavo - sakė, iki gegužės pabaigos savo sukurs. Ar tik tada nereiks bato viešai valgyt, kai niekam ji netiks?
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 13, 22:12)
gėda pogrebnojui
Žmogus, kuris ne kartą viešai skalbė savo apatinius, tegu ir valgo kelnaites O jei skaniau - batus. O kam tik vieną? Tegu abu
O aš šiandien gėriuosi Donato pasirodymu. Žiūriu ir žiūriu. Radau internete gražių atsiliepimų iš kitų šalių. Nemažai žiūrovų nustebino puikus vaizdas: šviesos sustyguotos, pulsuoja dainos ritmą, atlikėjas pozityvus, "sirgo" kad pavyktų jam salto. O paskui nustebo, kad po šuolio dar taip užtraukė likusią dalį Aš gi sakiau, kad švedai pramuš jam gerą pasirodymą O skeptikėms, teigiančioms, kad daina - švedų seniena, pasakysiu. Gal tai ir nėra poetinis šedefras bei aukštasis natų pilotažas, bet ji veža, ji šviežia, gyva ir šiuolaikiška. Ir ją tokią daro atlikėjas. Gal švedai ją parašė užsieniečiams prakišt, gal jos niekas iš saviškių nėėmė, bet su Donato atlikimu ji tapo tokia, kokia yra. Kiekvienas atlikėjas suteikia dainai savo energiją, "perleidžia per save" ir ištransliuoja. O klausytojas dar perleidžia per savo prizmę ir suvokia savaip... Supratau, kad mane kabina kokybė ir matomas indelis, kiek dirbo Donatas ir visi kiti. Net jei spaudėm iš š... vašką, tai šįmet jis gavosi žiauriai geras. Ir ypač tinka gamint žvakėms piktom davatkom atbaidyti (supratot apie ką aš
Aš ir negaliu atsižiūrėt Donato pasirodymo iš ties puikus vaizdas. O jis pats tiesiog spinduliuoja energija ir scenoje jaučiasi drąsiai ir užtikrintai
Jau galima pamatyti finalą
https://www.youtube....h?v=6MUDvLvfeok
https://www.youtube....h?v=6MUDvLvfeok
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 13, 23:22)
As del jos buc pagatava orientacija keisti
tikrai taip, ispudinga
azerbaidzentiete grazsene, bet sita turi kazka tokio
ziuriu antra pusfinali
kaip kazkas rase po suoliuko daina sprogo tai tikrai
man australe pradeda dar labiau patikt
nepykciau jei laimetu
Papildyta:
slovene niekam nepatinka
o man grazi daina
dazai pasiklausau
pasirodymas tai nevykes
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 14, 08:04)
tikrai taip, ispudinga
ziuriu antra pusfinali
nepykciau jei laimetu
Papildyta:
slovene niekam nepatinka
o man grazi daina
dazai pasiklausau
pasirodymas tai nevykes
ziuriu antra pusfinali
nepykciau jei laimetu
Papildyta:
slovene niekam nepatinka
o man grazi daina
dazai pasiklausau
pasirodymas tai nevykes
Maniskis del azerbaidzanietes susilyde, net pavydas sueme. Nei apie viena moteri nebuvo nieko sakes nei kine nei koncuose o cia se tau. Matyt tikrai labai grazi. Man ji irgi grazi bet jau ne tiek kad alptum del jos tai net nustebau del tokios MB reakcijos. Bet ir Donis sake kad grazios armene ir azera
QUOTE(ramyra @ 2016 05 13, 23:31)
Žmogus, kuris ne kartą viešai skalbė savo apatinius, tegu ir valgo kelnaites O jei skaniau - batus. O kam tik vieną? Tegu abu
O aš šiandien gėriuosi Donato pasirodymu. Žiūriu ir žiūriu. Radau internete gražių atsiliepimų iš kitų šalių. Nemažai žiūrovų nustebino puikus vaizdas: šviesos sustyguotos, pulsuoja dainos ritmą, atlikėjas pozityvus, "sirgo" kad pavyktų jam salto. O paskui nustebo, kad po šuolio dar taip užtraukė likusią dalį Aš gi sakiau, kad švedai pramuš jam gerą pasirodymą O skeptikėms, teigiančioms, kad daina - švedų seniena, pasakysiu. Gal tai ir nėra poetinis šedefras bei aukštasis natų pilotažas, bet ji veža, ji šviežia, gyva ir šiuolaikiška. Ir ją tokią daro atlikėjas. Gal švedai ją parašė užsieniečiams prakišt, gal jos niekas iš saviškių nėėmė, bet su Donato atlikimu ji tapo tokia, kokia yra. Kiekvienas atlikėjas suteikia dainai savo energiją, "perleidžia per save" ir ištransliuoja. O klausytojas dar perleidžia per savo prizmę ir suvokia savaip... Supratau, kad mane kabina kokybė ir matomas indelis, kiek dirbo Donatas ir visi kiti. Net jei spaudėm iš š... vašką, tai šįmet jis gavosi žiauriai geras. Ir ypač tinka gamint žvakėms piktom davatkom atbaidyti (supratot apie ką aš
teisingai Donatas padarė maksimumą, ką tik begalima padaryt Dėl to jam tikrai didelė pagarba Ir galim didžiuotis juo bei jo pasirodymu.
Nors aš vistiek australės pergalės trokštu Pagal pusfinalio prisiminimus. Nebent šįvakar vėl kažkas kažkaip nustebins. Latviuko tai galiu trokšt netroškus, juk žinau, kad vistiek nebus, tai...
Ai, daug gerų dalykų šiemetinėje EV, nors persiplėšk Net neįsigilinus iš anksto (kaip daugumai pasirodymų man yra) vistiek gėrių atsiranda (net nesitikint ir nelaukiant).
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2016 05 14, 08:46)
Maniskis del azerbaidzanietes susilyde, net pavydas sueme. Nei apie viena moteri nebuvo nieko sakes nei kine nei koncuose o cia se tau. Matyt tikrai labai grazi. Man ji irgi grazi bet jau ne tiek kad alptum del jos tai net nustebau del tokios MB reakcijos. Bet ir Donis sake kad grazios armene ir azera
Kokius ten jos kerus skleidžia
Nu galit juoktis, bet jei jau keisti orientaciją, tai aš dėl australės gal keisčiau , iš šiumetinių Kiek per tą vieną pasirodymą stiprų įspūdį ji man padarė.
Ir kodėl nžn. Egzotika, bet ir kažkokia vidinė jėga, charizma nuo jos sklinda. Nžn, man ji kažkodėl su Bjork dar asociacijas kelia (gal ir visai nusišneku , man pasitaiko , bet... kiekvienam savo).