Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 18:35)
Aš tai stebėjausi kaip jis gyvai taip prastai, kai visur kitur taip gerai atrodė.
Tai reiškia įskaitys visų? Bet kažin ar gėdysi tą kaimynų reikalą daryti? smile.gif

Taip iskaitys. Pvz imant skandalinga paeitu maetu atveji su lRusija, jei butu galiojus si balsavimo tvarka. Rusija butu gavusi is musu komisijos 0 tasku o is ziurovu 8 (ar kiek ten buvo tu balu) Tai siemet kiek komisija skirtu ar neskirtu balu tai netures jokios itakos ziuroviu balams.
Nepolitikuoju tiesiog paemiau kaip pvz. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 13, 19:06)
Taip iskaitys. Pvz imant skandalinga paeitu maetu atveji su lRusija, jei butu galiojus si balsavimo tvarka. Rusija butu gavusi is musu komisijos  0 tasku o is ziurovu  8 (ar kiek ten buvo tu balu) Tai siemet kiek komisija skirtu ar neskirtu balu tai netures jokios itakos ziuroviu balams.
Nepolitikuoju tiesiog paemiau kaip pvz.  4u.gif

Labai smagu thumbup.gif net jei finalas tęsis iki paryčių, verta bus sužinoti smile.gif o tai ta komisija tarsi koks dievas pastatoma, kai joje tik 4 ar kiek ten žmonės. Juk ne jie vieni šalyje turi muzikinę klausą ir supratimą ir domėjimąsi muzika. Iš viso su laiku galėtų juos nuimti ax.gif
Atsakyti
Paklausiau Užkuraičio interviu per lrt radiją. Jo nuomone rusas tikrai nebus pirmas.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 19:36)
Paklausiau Užkuraičio interviu per lrt radiją. Jo nuomone rusas tikrai nebus pirmas.

man tai jokie užkuraičiai nerūpi, man ant tiek įdomu sužinoti tuos išskirtus balsus bigsmile.gif ar čia iš tiesų kaimynai taip kaimynų dainas mėgsta ar visgi koks Kipras gali pilnai mėgti LT stilių ir atvirkščiai ax.gif ir t.t. ir visus kaimyniškumus sudarydavo pagrinde tik korumpuotos komisijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 18:36)

Aš nuoširdžiai nesuprantu visos jo hype. Daina - kiekvieno skonio reikalas, bet pats pasirodymas? Gal ir turėtų atrodyti įspūdingai, bet man vis tik neišlenda iš galvos, kad švedai pernai tai pirmi padarė, tad dabar atrodo, kaip (nelabai) sėkmingas kopijavimas; be to - visi tie vaizdai? Bent jau man - be galo kičiniai (taip, ESC dažnai kičo konkursas, bet yra žmonių, kurie kičą pateikia skoningai) ir niekaip negaliu suprast, ką bendro jie turi su daina. Kad jis gaus nemažai balsų - tikėtina, tačiau nenorėčiau/nemanau, kad laimėtų. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 18:40)
ir visus kaimyniškumus sudarydavo pagrinde tik korumpuotos komisijos ax.gif

Komisijas tik 2009 grąžino, o už kaimynus visada būdavo balsuojama (kaip ir emigrantų už savo gimtines).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R/K: 13 gegužės 2016 - 18:48
QUOTE(R/K @ 2016 05 13, 19:47)
Komisijas tik 2009 grąžino, o už kaimynus visada būdavo balsuojama (kaip ir emigrantų už savo gimtines).

Aišku, ačiū. Vadinasi tam tikros tautos ypatingai ištikimos panašesniam stiliukui į saviškį, neskaitant aišku, emigrantų, nes vistiek bendrai viskas susideda
Atsakyti
Labiausiai ryt sirgsiu už šveduką wub.gif . Labai norėčiau, kad jis laimėtų.

Taip pat ryt sėkmės linkėsiu Ukrainai, Nyderlandams, Latvijai, Armėnijai ir,be abejonės, Lietuvai. Nors nacionalinėje atrankoje sirgau už Jennings, bet Donatas vertas palaikymo. Labai patinka, kaip drąsiai jis jaučiasi scenoje. Patiko Australės daina, tik labai nepatiko, kaip ji atrodė. Atrodo, kad daugiau apsikarstyti blizgučiais jau nebeįmanoma.

Antisvajonė, kad laimėtų rusas. Iš esmės, man juokingas jis ir jo pasirodymas. Į trumpą dainą sudėta viskas, kas įmanoma, visko perkrauta, užkurta dirbtinė drama. Na, tipinė Rusijos estrados daina. Prieš kelis metus tokia daina neabejotinai būtų 'vau', bet juk Europa eina į priekį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:43)
nepykit, su visa pagarba, bet man žymiai svarbiau nenusileisti iki jūsiškio 4u.gif čia turint omeny, kad gyvenime yra dalykų, žymiai svarbesnių nei Eurovizija.

didis.gif Monmorensi
Atsakyti
O visada EV buvo tokia fonogramine? g.gif
Atsakyti
Timberleikas jau įsimetė foto į fb iš Stokholmo arenos wub.gif
Atsakyti
Labai mielas video su Donatu smile.gif
http://www.15min.lt/...uti-kartu-51217

Azerbaidžanietė su Amiru keksiukus kepa. Nu šiaip suprantama, kodėl Užkuraitis lydosi dėl Azerbaidžano moterų biggrin.gif Nepamenu apie armėnę ką sakė. Bet turbūt irgi neliko abejingas biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=tI9H4M_SbwY
Atsakyti
Čia labai gerai paaiškinta apie balų skyrimą
http://www.15min.lt/...kaip-124-624297

Daug geresnė įvertinimo sistema nei buvo anksčiau.
Atsakyti