Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 13, 17:52)
Gal gana, ką? Tikrai yra saikas ir viešoms rietenoms.

Gana tikrai. Nes ką norėjau - pasakiau. Manau, moderatoriai išvadas padarys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 gegužės 2016 - 17:01
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 17:44)
thumbup.gif  bigsmile.gif

Po neįtikėtino D. Montvydo įvertinimo BBC feisbuke, lietuvaičiai susivienijo kovai dėl pergalės

http://www.delfi.lt/...s.d?id=71267756

Lietuvaiciai visai pasiuto, sitiek prilaikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 14:27)
oho, koks pasirodymas su robotais bigsmile.gif tikrai per tas reklamas kiek nepamatai...

LTR Kultūra reklamų nerodo. Arba youtube livestream'as yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 17:44)

Tikrai ir kaip jums neatsibosta sekti kas ką parašė, kas ką pasakė ir zysti  g.gif

butent, labai mazai seku, minimaliai nuo vakar, ir tik tai tematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 16:44)
thumbup.gif  bigsmile.gif

Po neįtikėtino D. Montvydo įvertinimo BBC feisbuke, lietuvaičiai susivienijo kovai dėl pergalės

http://www.delfi.lt/...s.d?id=71267756

Gera reklama, turėtų turėti įtakos balsavimui.
Atsakyti
QUOTE(R/K @ 2016 05 13, 18:01)
LTR Kultūra reklamų nerodo. Arba youtube livestream'as yra. ax.gif

Bet Uzkuraitis per LRT kultura bus? Man reik, kad butu su juo, bet be reklamu smile.gif tada bus liuks.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 17:05)
Bet Uzkuraitis per LRT kultura bus? Man reik, kad butu su juo, bet be reklamu smile.gif tada bus liuks.

Yra. ax.gif Ir per LRT kultūra dar verčia į gestų kalbą dainas.
Atsakyti
Cia dauguma stebisi kad lenkas pateko. O man jis labai patinka ir labai apsidziaugiau, kad pateko. Daina nuo pirmo perklausymo tapo mano favorite. smile.gif
Naujosios balsavimo taisykles kai pagaliau iki galo jas perpratau man pradeda patikti. smile.gif Tas komisiju ir ziurovu balsu atskyrimas geras dalykas. Taip nenuvertinami ziurovu balsai. nes nesumuojama ir nedalijama per puse. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R/K @ 2016 05 13, 18:18)
Yra.  ax.gif Ir per LRT kultūra dar verčia į gestų kalbą dainas.

Tada reiks butinai isijungt, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 13, 18:25)
Cia dauguma stebisi kad lenkas pateko. O man jis labai patinka ir labai apsidziaugiau, kad pateko. Daina nuo pirmo perklausymo tapo mano favorite. smile.gif
Naujosios balsavimo taisykles kai pagaliau iki galo jas perpratau man pradeda patikti. smile.gif Tas komisiju ir ziurovu balsu atskyrimas geras dalykas. Taip nenuvertinami ziurovu balsai. nes nesumuojama ir nedalijama per puse. smile.gif

Aš tai stebėjausi kaip jis gyvai taip prastai, kai visur kitur taip gerai atrodė.
Tai reiškia įskaitys visų? Bet kažin ar gėdysi tą kaimynų reikalą daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 13, 17:25)

Man irgi lenkas visai nieko biggrin.gif

Aš tai dar neperpratau, tiesą pasakius, nelabai ir gilinausi. Kaip supratau, balsus paskelbs atskirai, bet paskui vistiek juos suplaks į vieną, ar paskelbs nugalėtoją vadovaujantis kažkurių balsais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 14:43)
Aš nepastebėjau nei Donato šuolio, nei kaip australė nuo bačkos nulipa, kažkaip viskas užslaptinta smile.gif

tai, kad viską rodė biggrin.gif kažkaip pusės jūs nedamatot, paskui ir komentuojat ne į temą.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 13, 15:19)
Na ka, as penketuka toki ir izivaizduoju, tik visiskai neisivaizduoju tvarkos
Prancuzas
Svedas
Australe
Rusas
Ukrainiete

aš irgi tokį patį penketuką matau, tik, visgi, manau, kad laimės rusas.

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 16:18)
Dar įdomu, kaip šiemet veiks politinis balsavimas. Gali būti, kad LT vėl duos 0 Rusijai ax.gif

žiūrovai duos, komisija ne g.gif

QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:22)
šiemet už lenką balsuosim, bo Lenkijoj maistas pigesnis biggrin.gif tsakant boikotas prieš PC tęsis toliau lotuliukas.gif

biggrin.gif
o jeigu lenkai neduos mums taškų, boikotuosim ir lenkų prekybcentrius lotuliukas.gif

Žinot, paskaičiau šią temą ir pajaučiau svetimą gėdą dėl kai kurių komentarų.
Atsakyti