QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:58)
1. Viskas prasidėjo nuo posto:
Ir šiaip, Anakure ir Monteverte, baikit varyt ant Lietuvos, lietuvių tautos ir jos atstovo. Taip savo Seriogai balsų, kurių reiks rytoj, tikrai neprisikviesit. Šlykštu ir skaityt, ką rašot.
2. Tai ar mes, pradėjome kažką tildyti? Mes kentėme Minedus,
kirkorovinius, vankius-stankius, plikus užpakalius, kurie nepatiko ir t.t. ir nieko nesakėme, nes keikvienas gali turėti savo nuomonę ir kiekvieno reikalas kaip ją reikšti. Boba, tu esi žiauriai nekrūta
1. Tai mano postas. Labai džiaugiuosi, kad pradėjau tildyti. Viliuosi, kad moderatoriai į tai atkreips dėmesį ir išanalizuos visas Jūsų prišnekėtas Eurovizijos temas bei joms labai aktualius aspektus - pvz. Georgaus gumyčių rišimą į vaikų (ar vis tik šuniuko) plaukus. Nes kas gi čia tokio. Tai tikrai Eurovizijos temos aktualija. Jūs nė pati neprisimenat, kiek čia esat visko prirašius.
2. Todėl gal neverkit. Šių metų Rusijos atstovas tikrai yra kirkorovinis, o ne miladzinis, nes Kirkorovas yra jo prodiuseris, prie dainos irgi prisidėjęs. Kas blogai, kas įžeidu? Kad daina man nepatinka? Na, ne mano ausiai.Bet dėl to aš apie rusų tautą nekalbu taip, kaip Jūs apie lietuvių. Pasiskaitykit, net jau šitoj temoj moterų cituotus jūsų postus.
Tai va ir tiek. Kaip šaukiat, taip atsiliepia. Negi manot, kad prirašiusios šitiek Eurovizijos temoj Lietuvą menkinančių dalykų, niekad negausit atkirčio? Ne taip draugaujama, jei draugauti norima.