Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:20)
Jei tu būtum protinga, tai kitų žmonių čiučiundrom nevadintum. Jei kam reikia ramintis ir marškinių sutramdymui, tai tik tau cool.gif Ir nesigrasinkit čia kaip koks sovietas, nes pačią pirmą tave nutildyti reikia cool.gif

Aha, čia tik tu išskirtinė, VIP, gali kitus vadint kaip nori? lotuliukas.gif Kokia tu apgailėtina, žioūrėk, gausi atostogų, gal apsiraminsi wink.gif
Atsakyti
Ta žiauri boba niekaip nenusiramina, vietoje muzikos - Eurovizijos temos, tema "žiauriai krūtos bobos" siautėjimas" lotuliukas.gif Kas tai įsisiautėjusiai žiauriai bobai duos vaistukų, reikia prašyti moderatorės, tik ji vienintelė čia turi "vaistukų" apraminimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 13 gegužės 2016 - 16:31
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 16:30)
Ta žiauri boba niekaip nenusiramina, vietoje muzikos - Eurovizijos temos, tema "žiauriai krūtos bobos" siautėjimas"  lotuliukas.gif  Kas tai įsisiautėjusiai žiauriai bobai duos vaistukų, reikia prašyti moderatorės, tik ji vienintelė čia turi "vaistukų" apraminimui smile.gif

Prietranka, čia tu niekam nenusiramini, vis mini ir mini tą žiauriai krūtą bobą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žmonės, čia vadinasi ji taip mane ignoruoja, kaip tik postas, taip žkb ant liežuvio lotuliukas.gif
Nu, kas dar? Gal dar ką nors pamiršai pasakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 14:28)
emigrantai pirmiausia labai pakels <...>

kaip sugedusi plokstele. Ir kaip zmogui neatsibosta...
Atsakyti
Damos, jau i lankas varot visai smile.gif eikit kokios arbateles atsigert 4u.gif
Atsakyti
Bet, kai smagu, kad youtubej ir BBC eurovizijos puslapyje tokie geri atsiliepimai apie Donatą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:38)
Damos, jau i lankas varot visai smile.gif eikit kokios arbateles atsigert 4u.gif

Aš tai dabar klausausi prancūzo dainos, ir tikrai lengva, linksma daina, gal tikrai neįvertinau
https://www.youtube....h?v=boYQovCybYQ
Papildyta:
QUOTE(evelinki @ 2016 05 13, 16:38)

Tikrai ir kaip jums neatsibosta sekti kas ką parašė, kas ką pasakė ir zysti g.gif
Atsakyti
thumbup.gif bigsmile.gif

Po neįtikėtino D. Montvydo įvertinimo BBC feisbuke, lietuvaičiai susivienijo kovai dėl pergalės

http://www.delfi.lt/...s.d?id=71267756
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 13 gegužės 2016 - 16:44
QUOTE(evelinki @ 2016 05 13, 17:38)

Komentatoriai kazkaip pamirse, kad visu saliu komisijos irgi balsuoja. Ten juk ne emigrantai sedi smile.gif

Paziurejau klipuka apie nauja balsavimo tvarka finale. Ar gerai supratau, kad lauksim kol visi isvardins komisiju balus, o tada kol visi pasakys ziurovu balus? Tai kiek tas finalas tesis, iki ryto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:58)
1. Viskas prasidėjo nuo posto:

Ir šiaip, Anakure ir Monteverte, baikit varyt ant Lietuvos, lietuvių tautos ir jos atstovo. Taip savo Seriogai balsų, kurių reiks rytoj, tikrai neprisikviesit. Šlykštu ir skaityt, ką rašot.

2. Tai ar mes, pradėjome kažką tildyti? Mes kentėme Minedus, kirkorovinius, vankius-stankius, plikus užpakalius, kurie nepatiko ir t.t.  ir nieko nesakėme, nes keikvienas gali turėti savo nuomonę ir kiekvieno reikalas kaip ją reikšti. Boba, tu esi žiauriai nekrūta cool.gif

1. Tai mano postas. Labai džiaugiuosi, kad pradėjau tildyti. Viliuosi, kad moderatoriai į tai atkreips dėmesį ir išanalizuos visas Jūsų prišnekėtas Eurovizijos temas bei joms labai aktualius aspektus - pvz. Georgaus gumyčių rišimą į vaikų (ar vis tik šuniuko) plaukus. Nes kas gi čia tokio. Tai tikrai Eurovizijos temos aktualija. Jūs nė pati neprisimenat, kiek čia esat visko prirašius.

2. Todėl gal neverkit. Šių metų Rusijos atstovas tikrai yra kirkorovinis, o ne miladzinis, nes Kirkorovas yra jo prodiuseris, prie dainos irgi prisidėjęs. Kas blogai, kas įžeidu? Kad daina man nepatinka? Na, ne mano ausiai.Bet dėl to aš apie rusų tautą nekalbu taip, kaip Jūs apie lietuvių. Pasiskaitykit, net jau šitoj temoj moterų cituotus jūsų postus.

Tai va ir tiek. Kaip šaukiat, taip atsiliepia. Negi manot, kad prirašiusios šitiek Eurovizijos temoj Lietuvą menkinančių dalykų, niekad negausit atkirčio? Ne taip draugaujama, jei draugauti norima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 gegužės 2016 - 16:55
Gal gana, ką? Tikrai yra saikas ir viešoms rietenoms.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 16:47)
1. Tai mano postas. Labai džiaugiuosi, kad pradėjau tildyti. Viliuosi, kad moderatoriai į tai atkreips dėmesį ir išanalizuos visas Jūsų prišnekėtas Eurovizijos temas bei joms labai aktualius aspektus - pvz. Georgaus gumyčių rišimą į vaikų (ar vis tik šuniuko) plaukus. Nes kas gi čia tokio. Tai tikrai Eurovizijos temos aktualija. Jūs nė pati neprisimenat, kiek čia esat visko prirašius.

Geriau Lietuvos saugumui skundą parašykite lotuliukas.gif
Atsakyti