o jūs žinojot, kad pernai Ukraina nedalyvavo dėl piniginių reikalų, o visai ne dėl karo? Taip teigiama oficialiai
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 15:42)
Monmorensi, jūs juk protinga, nenusileiskite iki "krūtos bobos" lygio
Kaip tu iš po plintuso kitų lygius įžiūri?
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:45)
Tu nesipiktini? Pūkute tu mūsų, su perkreiptais dantimis avatare
tai apie ką mes iš viso čia tokios rožinės ir pūkuotos? Eikš greitai, man bučkį didelį duok
tai apie ką mes iš viso čia tokios rožinės ir pūkuotos? Eikš greitai, man bučkį didelį duok
Tu tikrai neadekvati Bent jau šioj temoj aš įskaičiau tik tavo pasipiktinimą, kad kažkas įžeidinėja rusus, bet kad tu NUOLATOS šiki ant Lietuvos, to nematai? Bučkį duot, sakai?
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 13, 15:47)
Man vakar labai patiko Donato pasirodymas! viskas buvo super. Ir sviesos efektai ir salto ir gerai padainavo. Labai patiko tie sviesos pliupsniai ant grindu Zodziu tikrai geras pasirodymas kapyginus su kitais Gruzinai nustebino kazkaip gerai suskambejo. Baltarusiui hologramos padejo bet ne tiek kad patektu i finala. O airis nuvyle, kazkaip tikejausi stipresnio pasirodymo stai kas iseina kai lieki be grupes ir buvusi slove isblesta Latvis labai jau stengesi. Siaip ar taip smagu bus matyti ji finale. Australe idomiai atrode , bulgarija irgi gerai man patiko. Labai nemegstu statisku pasirodymu. Aprengia atlikeja tokia suknele kad ji is vietos negali pajudeti tiesiog stovi ir dainuoja. Kam to reikia? Is danu irgi tikejausi kazko ispudingesnio deja deja. Smagus pusfinalis buvo bet labiausiai patiko trys momentai. Pirmas kai paskelbe, kad Donatas patenka i finala, kuo nett neabejojau, bet sirdi grauze nerimo kirminas ir skrandi pradejo traukti kai taip ilgai nepaskelbe Lietuvos vardo, antras kai pasirode nuogas Mansas su zaisliniu vilku ir treciais kai uzkuraitis pasake, kad Mansas pasirodys Klaipedos juros sventeje. Gaila kad gyvenu kitam Lietuvos gale tai nezinau ar pavyks nuvaziuoti. Bet gal kaip nors.
Mano dukrai patiko latviukas, o labiausiai- kroatė, prašo, kad už ją balsuotume Vyrui- australė, gruzinai, labai laukiu finalo
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 13, 16:52)
Kaip tu iš po plintuso kitų lygius įžiūri?
Tu tikrai neadekvati Bent jau šioj temoj aš įskaičiau tik tavo pasipiktinimą, kad kažkas įžeidinėja rusus, bet kad tu NUOLATOS šiki ant Lietuvos, to nematai? Bučkį duot, sakai?
Žmogau, jei tu žmogus man jau tikrai baisu dėl tavęs. Tu iš viso moki skaityti ar šiaip kažkuo remdamasi iš dangaus rašai? Viskas prasidėjo nuo posto:
Ir šiaip, Anakure ir Monteverte, baikit varyt ant Lietuvos, lietuvių tautos ir jos atstovo. Taip savo Seriogai balsų, kurių reiks rytoj, tikrai neprisikviesit. Šlykštu ir skaityt, ką rašot.
Tai ar mes, pradėjome kažką tildyti? Mes kentėme Minedus, kirkorovinius, vankius-stankius, plikus užpakalius, kurie nepatiko ir t.t. ir nieko nesakėme, nes keikvienas gali turėti savo nuomonę ir kiekvieno reikalas kaip ją reikšti. Boba, tu esi žiauriai nekrūta
vokietukės kokia apranga nieko sau
bet gal ne su ta pačia rytoj dainuos ...
bet gal ne su ta pačia rytoj dainuos ...
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:45)
Tu nesipiktini?
Matyt, ta "krūta boba" čia ateina, kai namuose lieka viena, nei vyro, nei katino, nėra prie ko kabinėtis ir išlieti savo tulžį.
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:58)
Žmogau, jei tu žmogus man jau tikrai baisu dėl tavęs. Tu iš viso moki skaityti ar šiaip kažkuo remdamasi iš dangaus rašai? Viskas prasidėjo nuo posto:
Ir šiaip, Anakure ir Monteverte, baikit varyt ant Lietuvos, lietuvių tautos ir jos atstovo. Taip savo Seriogai balsų, kurių reiks rytoj, tikrai neprisikviesit. Šlykštu ir skaityt, ką rašot.
Tai ar mes, pradėjome kažką tildyti? Mes kentėme Minedus, kirkorovinius, vankius-stankius, plikus užpakalius, kurie nepatiko ir t.t. ir nieko nesakėme, nes keikvienas gali turėti savo nuomonę ir kiekvieno reikalas kaip ją reikšti. Boba, tu esi žiauriai nekrūta
Eik paverk į kamputį, vargšiuke,nabagėle tu mūsų, forumo bobos puola, ne juokas tokį puolimą atlaikyt
Ir nesišakok per daug, teisingai ir pasakė, būtum protinga- pasidarytum išvadas ir užčiauptum srėbtuvę, ne man vienai užkliūva nuolatinis šikimas ant Lietuvos, bet tu beviltiška, kad ir kiek tau žmonių tai sakytų, vistiek savo varysi, nebent moderatorė apramintų, kai gavai ban(an)ą, kurį laiką ramu buvo
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 16:03)
Matyt, ta "krūta boba" čia ateina, kai namuose lieka viena, nei vyro, nei katino, nėra prie ko kabinėtis ir išlieti savo tulžį.
Čiučiundra tu, matai, aš tą vyrą ir katiną bent jau turiu, o tu turi tik kvailą makaulę ant pečių ir ledinę chatą, gal urve gyveni? Nenustebčiau
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:58)
Žmogau, jei tu žmogus man jau tikrai baisu dėl tavęs.
Psichinė, psichiatrijos moksle tokie vadinami emociškai nestabiliais, tokie negydomi, bet aplinkiniams, su kuriais gyvena arba su kuriais tokie nestabilios psichikos susidūria, tai ne pyragai.
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 16:11)
Psichinė, psichiatrijos moksle tokie vadinami emociškai nestabiliais, tokie negydomi, bet aplinkiniams, su kuriais gyvena arba su kuriais tokie nestabilios psichikos susidūria, tai ne pyragai.
Nuostabiai taiklai save apibūdinai, šaunuolė
Zilnio komentaras fb apie Lazarevą:
"Pažiūrėjau ruso finalinę repeticiją. Prakaitas, iššokusios gyslos ir veidas "kaip smarkiai aš dirbu". Truputį robotas (nesakau, kad netalentingas). Su tom prognozėm gal skubėt kol kas neverta."
"Pažiūrėjau ruso finalinę repeticiją. Prakaitas, iššokusios gyslos ir veidas "kaip smarkiai aš dirbu". Truputį robotas (nesakau, kad netalentingas). Su tom prognozėm gal skubėt kol kas neverta."
Armėnė nors ir nepriskiriama prie nugalėtojų, bet ji gerai pasirengusi Eurovizijai, sužavėjo hologramų panaudojimas
https://www.youtube....h?v=h3KTV0jdCpQ
https://www.youtube....h?v=h3KTV0jdCpQ
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 13, 17:06)
Eik paverk į kamputį, vargšiuke,nabagėle tu mūsų, forumo bobos puola, ne juokas tokį puolimą atlaikyt
Ir nesišakok per daug, teisingai ir pasakė, būtum protinga- pasidarytum išvadas ir užčiauptum srėbtuvę, ne man vienai užkliūva nuolatinis šikimas ant Lietuvos, bet tu beviltiška, kad ir kiek tau žmonių tai sakytų, vistiek savo varysi, nebent moderatorė apramintų, kai gavai ban(an)ą, kurį laiką ramu buvo
Papildyta:
Čiučiundra tu, matai, aš tą vyrą ir katiną bent jau turiu, o tu turi tik kvailą makaulę ant pečių ir ledinę chatą, gal urve gyveni? Nenustebčiau
Papildyta:
Jei tu būtum protinga, tai kitų žmonių čiučiundrom nevadintum. Jei kam reikia ramintis ir marškinių sutramdymui, tai tik tau Ir nesigrasinkit čia kaip koks sovietas, nes pačią pirmą tave nutildyti reikia
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 16:16)
Zilnio komentaras fb apie Lazarevą:
Su tom prognozėm gal skubėt kol kas neverta."[/i]
Su tom prognozėm gal skubėt kol kas neverta."[/i]
Eurovizija kaip loterija, todėl prognozuoti sunku, suveikia politika, šalių kaimynystė ir atrodytų geras pasirodymas nurašomas į blogą pasirodymą.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:20)
Jei tu būtum protinga, tai kitų žmonių čiučiundrom nevadintum. Jei kam reikia ramintis ir marškinių sutramdymui, tai tik tau Ir nesigrasinkit čia kaip koks sovietas, nes pačią pirmą tave nutildyti reikia
Taikliai pasakyta.