Ich, grazios nuotraukos. Panelyte tai jau didele, pilnai tikiu, kad su savo norais, o berniukas koks grazus baltapukis! As tavo vietoje gal pabandyciau abu vyrukus palikt pas mociute vien del rysio uzmezgimo su seneliais, pabuvimo Lietuvoje. Bet cia tau paciai geriau matyt visa situacija.
Zinok, manoji pasilikus pas mociute neverke ne kiek. Mes ir skype kalbedavomes, tai pora kartu buvo sakius - mama abholen, viena karta kai kojyte susimusus buvo ir dar koki karta, bet ten koks guminukas ar Kinder kiausinis padedavo uzmirst tas mintis

As ivertinau, kad pagal tai kiek bendraujam su mano mama ir pagal mazosios issivystyma dabar kaip tik butu tinkamiausias laikas pabandyt palikt ja viena pas mociute, nes veliau pilnai tiketina, kad elgtusi taip kaip tavo panelyte. Pas mus jau irgi prasideda po truputi to noriu/ to nenoriu ir jau mastymas kur kas gilesnis. O siaip pries perkant bilietus visvien pasikalbejau su ja ir paziurejau kaip reaguos. Pasakiau, kad galim vaziuot atostogaut, bet mamyte negales visalaik kartu but, nes reikia dirbti. Kad nuvesiu, trumpai pabusiu su ja, paskui vaziuosiu dirbt ir veliau atvaziuosiu pasiimt. Kad Lietuvoje aplankysim musu draugus, pas mociute palapine statysim (mat ji jau cia norejo), gales maudytis kiekviena diena, mociute keps didelius blynukus ir varsketukus. Ir tiko jai, nors maniske ir drasi, bet mamos skverna isikibus irgi tvirtai. Pries paliekant buvo truputi nosis nukabinta, kad mamyte lik ir tu, bet sakau o kas dirbs, gal tada pasikeiciam - as liksiu atostogaut, valgysiu ledus, zaisiu pas mociute, o tu vaziuok dirbt. Tai sitas mano juokelis viska pasuko teigiama linkme, tada buvo ne, ne - as liksiu pas mociute

Isvaziavau anksti ryte, kai ji miegojo, bet buvau jai pasakius tai, atsikelus labai normaliai sureagavo. Ir manau, kad jai labai patiko atostogos. Siaip tai daugelis stebejosi, net ir mano mama pati galvojo, kad kazkiek erzilio bus, bet viskas puikiai praejo.
O mazi vaikai turi irgi nebloga atminti - izenge pas mociute ir sako kur mano stalas, mat pries metus buvo jai extra mazas stalas pastatytas. Nuejo i darza ir sako - o kur agurkai? Mat pries nepilnai metus juos skyne

O mes buvom praejusiais metais kai jai buvo du su puse metuku, dabar triju ir keturiu menesiu.
Orkinta, smagu, kad tau gerai sekasi

Mano mazoji pilvukyje buvo ilgai rami, galvojau irgi bus ramus vaikiukas

Paskui link pabaigos, kai pas gydytoja eidavom rytais ar per piet miegodavo, o gerokai po pietu ir vakarais nuo kokia 21 iki 24 val. dziazuodavo. Pas gydytoja nuolat budindavom, pilva vis judindavom, kad keltusi, nes nuolat tie parodymai netiko