O jeigu ties tulzim ar aplink ja atsiranda augliuku, tai cia jau metastazes? Ir ar veikia tokioje vietoje chemija?
Tai vat, ryt mano mama operuoja. Isims tulzi ir tuo paciu pasalins auglius. Pikta labai, nes tuos auglius jau senai galejo ispjaut Tai ne nualino visai sveikata su ta chemija, o dabar jau operuoja Nesuprantu as kartais tu daktaru
Chemijos pagalba mažėja augliai, gal buvo per dideli pradžioj, kad operuot iš karto.
QUOTE(Angele @ 2016 06 06, 17:04)
Chemijos pagalba mažėja augliai, gal buvo per dideli pradžioj, kad operuot iš karto.
Tai kad kaip tik buvo mazi
Sunflowers, turbūt chemija buvo skirta ne tik dėl tulžies augliukų, pagrindinė liga kita kaip suprantu.
QUOTE(Angele @ 2016 06 06, 18:04)
Sunflowers, turbūt chemija buvo skirta ne tik dėl tulžies augliukų, pagrindinė liga kita kaip suprantu.
Zinoma ne delto. Jai buvo kiausidziu vezys. Operavo ir po kurio laiko jau mate tuos augliukus. Jai tulzyje akmenys, bet joje augliu nera. Aplink ja augliai trys. Galejo jau senai ispjaut tuos auglius, buvo svarstymas, bet nepjove. Dar tuo metu ir akmenu nebuvo. Dabar papuole pas gydytoja, del tu akmenu ir jis pasiryzo isimt tulzi. Tai sako tuo paciu ir auglius isimsiu. Ir aciu jam.
QUOTE(Leonilė @ 2016 05 25, 07:22)
Siaubingas pykinimas, silpnumas....
Didelių skausmų (kaip nuo paklitaxelio man buvo nėra).
Kojos dar labiau užtirpo. Man asmeniškai tas užtirpimas taip ir nepraėjo nuo anos chemijos, taip ir liks jau su visam tokios ""pamedejusios" kojos. O tau tas sumedejimas praėjo?
Man dvi savaites iš eilės lašina, tada savaite pertrauka ir vėl dvi savaitės iš eilės ir t.t.
Tau kontrolė kas kiek laiko būna?
Didelių skausmų (kaip nuo paklitaxelio man buvo nėra).
Kojos dar labiau užtirpo. Man asmeniškai tas užtirpimas taip ir nepraėjo nuo anos chemijos, taip ir liks jau su visam tokios ""pamedejusios" kojos. O tau tas sumedejimas praėjo?
Man dvi savaites iš eilės lašina, tada savaite pertrauka ir vėl dvi savaitės iš eilės ir t.t.
Tau kontrolė kas kiek laiko būna?
na mamai po chemijos like dar kazkiek koju pirstu galiukai...bet jau geriau labai padejo birstono sanatorijos proceduros. O masaziste kuri pati gydesi sake kuo daugiau basomis vaikscioti per akmenukus kankorezius ir pan. Jeigu tai ranku pirstu galiukai tai paimti kankorezi ir tiesiog ciupineti badyti na aktyvinti nervus...
Istvermes.. ir daug sveikatos
Sveikos
Kaip laikotės per karščius? Vyrui Kt visai neblogai pavyko tipo limfmazgiai mažėja, tik nelabai suprantu ar metasatzės ir padidėję limfmazgiai yra tas pats , pakeitė vaistus t.y. paliko tą patį kapecitabin tik kito gamintojo dabar Ecansya vadinas, gal kuri gėrėt? Sako gal geriau organizmas priims, deja vyras sako kad nuo šitu dar labiau viska skauda ir tirpsta. pradėjo atšokinėt nagai, nu šitą gyd sakė, kad taip bus, bet vistiek nemalonu
Kaip laikotės per karščius? Vyrui Kt visai neblogai pavyko tipo limfmazgiai mažėja, tik nelabai suprantu ar metasatzės ir padidėję limfmazgiai yra tas pats , pakeitė vaistus t.y. paliko tą patį kapecitabin tik kito gamintojo dabar Ecansya vadinas, gal kuri gėrėt? Sako gal geriau organizmas priims, deja vyras sako kad nuo šitu dar labiau viska skauda ir tirpsta. pradėjo atšokinėt nagai, nu šitą gyd sakė, kad taip bus, bet vistiek nemalonu
QUOTE(Flioksė @ 2016 06 09, 08:45)
Sveikos
Labas...norėjau paklausti...kiek ilgai jau geriate siuos vaistus, kada ir kokie salutiniai pozymiai nuo ju? Mama pradejo gerti antra kursa...saip lyg ir nieko nejaucia...tik labaiu ir dazniau suskausta stuburas...
QUOTE(Izete37 @ 2016 06 09, 20:21)
Labas...norėjau paklausti...kiek ilgai jau geriate siuos vaistus, kada ir kokie salutiniai pozymiai nuo ju? Mama pradejo gerti antra kursa...saip lyg ir nieko nejaucia...tik labaiu ir dazniau suskausta stuburas...
vaistus geria maždaug nuo kovo vidurio jau sugėrė 3 kursus t.y 2 sav. geria , 1 ne, ir taip 3 kartus, po jų dare KT , kur rašiau, kad rezultatai gerėja dabar geria pirma savaitė tuos pačius tik kito gamintojo,
na požymiai kai perėjo ant geriamų, tai iš kart pasireiškė tuo kad staigiai sukilo spaudimas ir pulsas, bet šitas dalykas per kokius pusantro men susinormalizavo ir dabar laikosi apie 140 virštunis , poto pamažu pradėjo tripti kojos , rankos pirštu galai rankų pvz iš vis nejautrūs, skausmas viso kūno tai šitie "malonumai" laikos iki dabar tik nuo šitu nauju vaistu dar labiau pastiprėjo, net normaliai ranka nesusigniaužia į kumštį
O kaip jūsų mama perneša juos?