Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

Ar kas esate susidure su kruties vezio recidyvu? Ar pakartotines operacijos metu yra issaugoma krutis, ar siuloma mastektomija? Ar po operacijos siuloma chemoterapija ir kuomet gydoma biologine terapija (jei HER ++)?

Atsakyti

Sveikos. siandien mamai dare zarnu tyrima. Tai aciu D jose nieko nerado. Bet cia kur pjauta jau senai, kur isiminejo gimda, ant to pjuvio yra visas zidinys :( Sausio menesi ruosesi operuoti. Bet dabar neaisku ar operuos, nes yra daug smulkiu, ir gydytojas negarantuotas, kad nepaskleis dar labiau.... :( Laikas eina be jokiu vaistu ir viskas bus aisku tik Sausio 10 diena. :(

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 12 13, 12:43)
<p>Sveikos. siandien mamai dare zarnu tyrima. Tai aciu D jose nieko nerado. Bet cia kur pjauta jau senai, kur isiminejo gimda, ant to pjuvio yra visas zidinys verysad.gif Sausio menesi ruosesi operuoti. Bet dabar neaisku ar operuos, nes yra daug smulkiu, ir gydytojas negarantuotas, kad nepaskleis dar labiau.... verysad.gif Laikas eina be jokiu vaistu ir viskas bus aisku tik Sausio 10 diena. verysad.gif</p>

Suprantu, kad labai baisu be vaistų žinant, kad liga yra ir progresuoja. Tačiau šiuo atveju yra gerai, kad ruošiasi operuoti - taip pristabdys plitimą. Tokios chronoškos ligos atveju svarbi ir gyvenimo kokybė - padarysit tarpą tarp gydymo, mama pailsės, nenualinta chemoterapijų atšvęs šventes, o tai nėra taip ir blogai.

Bandykit pažvelgt į gerąją pusę ir mėgautis šventiniu laikotarpiu. Turit planą ir tai yra gerai, leiskit sau dabar pasidaryt smegenų atostogas nuo ligos ir kaupkit jėgas tolesniam gydymui.

Mano fronte nusimato patikra prieš Kalėdas -palaikykit kumščius už mane ;)
Atsakyti
QUOTE(pacuks @ 2016 12 13, 10:42)
<p>Ar kas esate susidure su kruties vezio recidyvu? Ar pakartotines operacijos metu yra issaugoma krutis, ar siuloma mastektomija? Ar po operacijos siuloma chemoterapija ir kuomet gydoma biologine terapija (jei HER ++)?</p><p></p><p></p>

Apie recidyvus nieko negaliu pasakyt,kiekvienas atvejis individualus,be to,ir nuo gydytojo taktikos priklauso(kartais jos skiriasi),mano mamai HER +++,tai skyrė biologinę terapiją
Kastuvui,kad viskas būtų ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 13 gruodžio 2016 - 15:00

Suprantu, kad labai baisu be vaistų žinant, kad liga yra ir progresuoja. Tačiau šiuo atveju yra gerai, kad ruošiasi operuoti - taip pristabdys plitimą. Tokios chronoškos ligos atveju svarbi ir gyvenimo kokybė - padarysit tarpą tarp gydymo, mama pailsės, nenualinta chemoterapijų atšvęs šventes, o tai nėra taip ir blogai. Bandykit pažvelgt į gerąją pusę ir mėgautis šventiniu laikotarpiu. Turit planą ir tai yra gerai, leiskit sau dabar pasidaryt smegenų atostogas nuo ligos ir kaupkit jėgas tolesniam gydymui. Mano fronte nusimato patikra prieš Kalėdas -palaikykit kumščius už mane ;)

Aciu 

Atsakyti
Sun užjaučiu, stiprybes, jūs bent turit planą...O mano vyrą antradieni operavo , nieko aš jau nesuprantu, rugpjuti KT nerode jokiu židinuku, o dabar pilna pilvaplevė, chirurgas nelinkes daug kalbet, onkologas iki švenčiu patare sustipret ir tik po nauju pas ji kreiptis, viena viltis kad po nauju gaus kažkokius naujus vaistus ir gal but juos skirs vyro gydymui, nauji biologiniai, pavadinimas išgaravo iš galvos

Stiprybes ir kitoms
Atsakyti

Sun užjaučiu, stiprybes, jūs bent turit planą...O mano vyrą antradieni operavo , nieko aš jau nesuprantu, rugpjuti KT nerode jokiu židinuku, o dabar pilna pilvaplevė, chirurgas nelinkes daug kalbet, onkologas iki švenčiu patare sustipret ir tik po nauju pas ji kreiptis, viena viltis kad po nauju gaus kažkokius naujus vaistus ir gal but juos skirs vyro gydymui, nauji biologiniai, pavadinimas išgaravo iš galvos Stiprybes ir kitoms

Mamai per KT ir mate visai kita. Dabar vel kitaip.... 

Aisku yra planas, bet ar jis bent ivyks.... 

Ir Tau stiprybes, tikejimo. 

Ir visoms kitoms.

Atsakyti
kaip man sake operaves chirurgas, tai KT yra šešėlių mokslas ir ka mato vienas ir mato reikalą aprašyt, nemato kitas
Atsakyti

kaip man sake operaves chirurgas, tai KT yra šešėlių mokslas ir ka mato vienas ir mato reikalą aprašyt, nemato kitas

Nu tai va....

Atsakyti

Nu tai va....

Atsakyti
Merginos, stiprybės jums palaikant savo artimuosius. Kastuve-laikau kumščius. Užsiminkiau tešlą šliužukams-manau įveiksiu šiandien, nors savaitgalį dar nebuvau atgavusi jėgų. Kepėm ir puošėm meduolius su vaikais. Ech pakvipo Kalėdom namai. Turiu ir Grinčą namie... Kaip apibūdino Rudaitis prieš operaciją "Ar čia tas, kur po skyrių vaikšto žemes pardavęs, yra jūsų vyras?" lotuliukas.gif
Ir kaip Grinčui paaiškint- aš noriu pačių nuostabiausių kūčių, Kalėdų, Naujų metų.
Penktadienį- chemija.
Atsakyti
Cituoju Zitos Zamčickienės (onkologija.lt prezidentė) laišką "Rašau Jums visiems,kurie kreipėsi į asociaciją dėl gydymo,susijusio su kiaušidžių vėžiu.
Mūsų likimo draugė yra pasiryžusi kreiptis į Respublikos Prezidentę dėl dar vis nekompensuojamo
inovatyvaus gydymo kiaušidžių vėžiu sergančioms moterims.
Jei Jūs norėtumėte ir galėtumėte prisidėti prie šio laiško, prašyčiau rašyti Danguolei adresu danguole.karloniene@gmail.com.
Dar noriu Jus informuoti,kad Kompensavimo komisija šio klausimo svarstymą atidėjo dėl kvorumo."
Taigi merginos-laikas vienytis. Rašykit Danguolei ir pakalbinkit kitas mūsų likimo drauges.
Atsakyti