Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

Labutis, as jau po operacijos ir chemijos bei biologini vaista baigau lasintis antradieni. Man kruties vezys stadija II A, bet piktybiskumas aukstas. Tai toks trumpas prisistatymas. 4u.gif

gituks tu rasei kad maitiniesi pagal knyga t.y. laikaisi mazai angliavandeniu turincia dieta. Butu labai idomu placiau suzinoti . As mazai angliavandeniu vartoju jau daugiau, kaip metus. Stengiuosi riboti iki 30g per diena dabar gal kiek daugiau iseina, bet kadangi baigiau gydyma reikes vel gristi prie 30g. smile.gif
Atsakyti
Laba,
gituks,parašykit ir man apie tuos papildus ir probiotikus,aš mamai nupirksiu,nes dabar iš vaistinės pirkau,bet nelabai tikiu kad iš jų daug naudos
Mama metai po operacijos,dar iki balandžio gaus biologinę ir bus gydymas baigtas,kolkas metastazių neatsirado tfu tfu tfu ačiū D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 01 gruodžio 2016 - 22:09
QUOTE(Dulk @ 2016 12 01, 22:01)
Labutis, as jau po operacijos ir chemijos bei biologini vaista baigau lasintis antradieni. Man kruties vezys stadija II A, bet piktybiskumas aukstas. Tai toks trumpas prisistatymas. 4u.gif

gituks tu rasei kad maitiniesi pagal knyga t.y. laikaisi mazai angliavandeniu turincia dieta. Butu labai idomu placiau suzinoti . As mazai angliavandeniu vartoju jau daugiau, kaip metus. Stengiuosi riboti iki 30g per diena dabar gal kiek daugiau iseina, bet kadangi baigiau gydyma reikes vel gristi prie 30g. smile.gif

30 gr tai cia liuks. Aš sau leidžiu 40 gr. angliavandenių, 80 gr. baltymų ir 170 gr. riebalų. Darai meniu ir skaičiuoji(google), kartais sakykim užsimanau mozarelos, tada paaukoji kelias uogas. Iš tikro tai po operacijos dar nesugrįžau prie tokio griežto meniu kaip laikiaus iki. Meniu tinka riebi žuvis, višta ne iš PC, riešutai(riebalų turi daugiausia tokie neskanūs dideli, bet ir angliavandenius reikia skaičiuoti), viskas kas žalia, silkė, kiaušinis, avokadas, alyvuogės(geriausia marinuotos aliejuje, jei nerandu, tai skaitau etiketes, kad būtų be cukraus) kokoso aliejus, alyvuogių aliejų pilu praktiškai į kiekvieną patiekalą, nes reikia tuos riebalų gramus susirinkti. Iš pradžių truputį skaudėjo galvą, paskui viskas liuks. Kepiau ir duoną( be miltų), bet tuo metu kai labai pykino po chemijos, tai dabar vien nuo paveiksliuko bloga pasidaro. Buvau tokia saldamakė, sunku labai buvo, bet dabar išsikepiau obuoli ir toks jausmas kad pilna cukraus(šiaip panašiai ir yra). Sūrį ar sviestą kartais sau leidžiu free lactose, jokių kruopų,miltų, jokio pieno (na nebent kokoso,bet ir reikia skaityti etiketes). Na vnz darai meniu, skaitai etiketes arba googlini ir viska suskaiciuoji. Dabar kai jau baigiu atsistatyti po operacijos griztu ir prie dietos. Rytoj sudie ir obuoliams.
galima tiesiog surinkti google keto diet and cancer-daug info
Papildyta:
Dulk, o kiek laiko naudojai biologinius vaistus?
Papildyta:
Židryne, viską surašiau. Džiaugiuos dėl tavo mamos. Mano diagnozė IVst. aukšto agresyvumo, žiauru, todėl darau viską, na gal tik molio nevalgau ir kt. sudo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 01 gruodžio 2016 - 22:51
Aciu uz informacija.As neseku nei riebalu nei baltymu. Skaiciuoju tik angliavandenius. Nevartoju tu paciu produktu isskyrus pieno produktus. Cia deja sunku atsisakyti vartoju piena i kava ir surius, nes angliavandeniu neturi, taip pat varske ir kefyra. Aisku viskas ribotai. Taip kad man yra kur tobuleti bandydiu ir as parsisiusti ta knyga.Bet nelabai angliskai skaitau.
Biologini vaista gavau vienus metus.
Apsiziurejau vakar ant kojos tarp pirstu ir pakilimo atsirado pupos didumo minkstas guzelis tai dabar stresuoju nezinau net i ka kreiptis gal i seimos gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2016 12 02, 00:47)
Aciu uz informacija.As neseku nei riebalu nei baltymu. Skaiciuoju tik angliavandenius. Nevartoju tu paciu produktu isskyrus pieno produktus. Cia deja sunku atsisakyti vartoju piena i kava ir surius, nes angliavandeniu neturi, taip pat varske ir kefyra. Aisku viskas ribotai. Taip kad man yra kur tobuleti bandydiu ir as parsisiusti ta knyga.Bet nelabai angliskai skaitau.
Biologini vaista gavau vienus metus.
Apsiziurejau vakar ant kojos tarp pirstu ir pakilimo atsirado pupos didumo minkstas guzelis tai dabar stresuoju nezinau net i ka kreiptis gal i seimos gydytoja?

Pirma pas šeimos+tyrimai kraujo-aš bent taip daryčiau.
Keto dietoj labai svarbu yra riebalai, nes jei organizmui trūksta angliavandeniu, jis pasigamina juos iš riebalų. Kai maximoj užkvimpa supakuoti saldainiai suprantu, kad per mažai riebalų sunaudojau. Tiesa, kartais nusiperku juodo ten kur netoli 90 proc. šokolado suvalgau vieną gabaliuką hmmm.
Kepsiu šliužiukus, savo tradicinį tortą, meduolius Kalėdoms -teks mėgautis kvapais smile.gif O šiaip galvoju po švenčių gal reiktų pradėti išversti tos knygos receptus. Ir pasidalinti čia.
Atsakyti
Taip zinau, kad riebalai svarbu, bet taip nesinori skaiciuoti, bet aisku reikia. Nuo rytdienos bandysiu apskaita daryti. Ziuresim kaip pavyks. As irgi sokolado virs 70 procentu nusiperku. Dabar sakiau tik per sventes po kelis gabaliukus.
O del receptu tai butu puiku. Labai idomu kokia duona kepei ?
Atsakyti
Pradžiai nuskanavau
1. ką galima valgyti,
2.ką reikėtų riboti,
3. ko negalima valgyti
jez kol dašilo kaip čia tuos paveikslėlius dėti
http://www.part.lt/p...3fb84fbc409.jpg]

http://www.part.lt/p...bceedb6a800.jpg]

http://www.part.lt/p...3380c916685.jpg]
Papildyta:
Ir vis tiek nesigavo kaip norėjau, na bet gal rasit 4u.gif
Atsakyti
Majonezas prie tinkamų valgyti nurodytas tai aišku namie gamintas. Esu dariusi, bet kadangi ten dedami žali tryniai, šiuo metu, kol mano neutrofilai svyruoja vengiu tokių patiekalų. Nors ir sveika darydavau, bet kiaušinį kruopščiai nuplaudavau+ dar nuplikydavau su verdančiu vandeniu.
Atsakyti
Labai aciu uz informacija matau kad man dar labai reikia patobuleti. Gal knygoje placiau parasyta ka reiskia ribotai vartoti? Dar butu idomu suzinoti del pieno ir kavos gal galetum pakomentuoti. Kaip su varske ir raugintais pieno produktais. Jeigu nesunku parasyk.
Uzsirasiau treciadieni pas seimos gydytoja ziuresim kaip bus.
Siandien buvau apsikirpti ir pasidazyti plauku. Tai susalau kirpykloje gerkle kutena. Visai nenoreciau susirgti, bet nezinau kaip gydytis. Eisiu skalauti gerkle.
Atsakyti
Gituks,ačiū,mano mamai III stad irgi aukšto agresyvumo (Her2 +++) ir didelio piktybiškumo (G3)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 02 gruodžio 2016 - 22:30
QUOTE(žydrynė @ 2016 12 02, 23:29)
Gituks,ačiū,mano mamai III stad irgi aukšto agresyvumo (Her2 +++) ir didelio piktybiškumo (G3)

man tas pats G3 verysad.gif Bet jaučiuos gerai, nes v pasiduoda chemijai (kol kas) krenta markeris, nuotaika gerėja, aišku vis pagalvoju kaip ten mano plaučiai-jie tai neišpjaustyti, bet bus matyt po visų chem-o čia ir sausis ateis.
Atsakyti
mano mamai nei vienas markeris iš trijų nieko nerodo ,visada buvo normoj sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 03 gruodžio 2016 - 12:04