Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

Aciu jums labai merginos.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 30, 13:10)
<p>Aciu jums labai merginos.</p>

O šiaip kaip mamos markeris ir apskritai nepaisant alergijos kaip pas jus reikalai?
Atsakyti

O šiaip kaip mamos markeris ir apskritai nepaisant alergijos kaip pas jus reikalai?

Ir toliau sekmingai kyla markeris. Kam leidzia chemija kuri net nepadeda as nesuprantu. Ryt vaziuoja pas savo ta gydytoja, kaip ir chemija turetu leisti, bet mama jau jos atsisakys. Turi siusti kompiuteri daryt, reik ziuret ar kur dar neisplito. Nu zodziu ir operacijos reikia. Bet ar darys ta operacija jeigu markeris virs 600?

Atsakyti

Gituk,o kaip su Avastinu?

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 11 30, 16:15)
<p>Gituk,o kaip su Avastinu?</p>

Pagal paskutini protokola avastino kompensavimo svarstymas atidetas kitam posedziui ir kviesis vvkt atsstovus (jau bus trecias svarstymas nuo spalio men.) Vilties yra...
Man Rudaitis dar neleido jo leistis, nes laiko mažai po operacijos ir žarnynas gerokai apgramdytas, nudegintas.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 30, 15:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gituks" data-cid="71258699" data-time="1480505476"> O šiaip kaip mamos markeris ir apskritai nepaisant alergijos kaip pas jus reikalai?</blockquote>
<p>Ir toliau sekmingai kyla markeris. Kam leidzia chemija kuri net nepadeda as nesuprantu. Ryt vaziuoja pas savo ta gydytoja, kaip ir chemija turetu leisti, bet mama jau jos atsisakys. Turi siusti kompiuteri daryt, reik ziuret ar kur dar neisplito. Nu zodziu ir operacijos reikia. Bet ar darys ta operacija jeigu markeris virs 600?</p>

Na man net netikrino markerio prieš operacija,

Labai gaila, kad tavo mamos liga pabudo verysad.gif
O kaip mityba? Valgot ką norit?
Atsakyti

Pagal paskutini protokola avastino kompensavimo svarstymas atidetas kitam posedziui ir kviesis vvkt atsstovus (jau bus trecias svarstymas nuo spalio men.) Vilties yra... Man Rudaitis dar neleido jo leistis, nes laiko mažai po operacijos ir žarnynas gerokai apgramdytas, nudegintas. [b]Papildyta:[/b] Na man net netikrino markerio prieš operacija, Labai gaila, kad tavo mamos liga pabudo verysad.gif O kaip mityba? Valgot ką norit?

Jai su mityba aplamai sunku. Skrandis jautrus, daug ko valgyt negali. Tulzis pasalinta.

Atsakyti
Sun, sveikatėlės, nieko nepatarsiu, dar su tuom nesusidūrem unsure.gif

Skorpe , kaip kraujas šią savaitę?

Nežinau net ka pasakyt dėl avastino, mano vyrui visa puokštė pašaliniu poveikių: vėmimas, pykinimas, spazmai su skausmais ir viskas taip blogai, kad jau kelis kart norejau kviest greitaja, bet vis dar kažko laukiam unsure.gif

Gituks ar jau namučiuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 30 lapkričio 2016 - 21:53
QUOTE(Flioksė @ 2016 11 30, 22:52)
Sun, sveikatėlės, nieko nepatarsiu, dar su tuom nesusidūrem  unsure.gif

Skorpe , kaip kraujas šią savaitę?

Nežinau net ka pasakyt dėl avastino, mano vyrui visa puokštė pašaliniu poveikių: vėmimas, pykinimas, spazmai su skausmais ir viskas taip blogai, kad jau kelis kart norejau kviest greitaja, bet vis dar kažko laukiam  unsure.gif

Gituks ar jau namučiuose?

Jap, jau ir chemoterapiją (4) atlaikiau praeitą penktadienį. Ligoninėj užsibuvau tik savaitę, tik prieš chemiją užsukau išsiimti kabes. Pirmą kartą mačiau taip susiūtą siūlę, su tokiom kabėm kur sąsiuviniuose būna, bet dabar dar ir modeliu galėsiu būti, siūlė kai su flomasteriu nupiešta ir taškiukai iš kraštų biggrin.gif Liko 2 chemijos.ryt biuletenio pratęsimas kraujo tyrimai laukia, o paskui ziuresiu kaip ten su mano neutrofilais arba maistu arba teks leistis gaivinanciu i pilva, nors to pilvo injekcijos jau nervina ir taip nuo Ziboro. Jauciuos puikiai palyginus su pirmadieniu, leksiu laukan, langų gal dar neplausiu, bet koki pusvalandi pasivaiksciosiu. Gyvenimas kaip oras nušvinta ir vėl nušvinta ir vėl... Kai kūnas atsigauna protas jaukiasi...
O kada jūsų vyrui pradėjo taikyti avastiną? kiek prisimenu diagnozė-chemija-operacija-chemija-avastinas?
Atsakyti
greit į priekį stumiatęs smile.gif, sveikatos 4u.gif

avastiną pradejo taikyt nuo sausio, jau beveik metai, o nuo maždaug birželio pradejo lyst visokie šautiniai, iš pradžiu labai retai ir silpni o veliau vis dažnyn
nebuvo chemijos prieš operacija nes biopsija nerode vėžinių lastelių.... būna ir taip
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 12 01, 12:54)
greit į priekį stumiatęs smile.gif, sveikatos  4u.gif

avastiną pradejo taikyt nuo sausio, jau beveik metai, o nuo maždaug birželio pradejo lyst visokie šautiniai, iš pradžiu labai retai ir silpni o veliau vis dažnyn
nebuvo chemijos prieš operacija nes biopsija nerode vėžinių lastelių.... būna ir taip

Kartais ir aš kartais pagalvoju, gal praeitam gyvenime koks tarakonas buvau biggrin.gif
žarnynui stiprinti nuolat vartoju prabangius papildus, probiotikus, kur yra bilijonai, o ne milijonai (čia mane remia brolis, kuris ir platina juos) plius semenu nuovira nuolat gurkšnoju, nes jau nuo to vandens net pykina, nes reikia išgerti daug.
Atsakyti
o kas čia per probiotikai? maniškis tai kažkiek iš vaistines pagėrė bet trumpai, gal ilgiau reikėjo unsure.gif , tiesa omeprazoli patare gert jei nuo jo pykina tai be apvakalo, tik tuos miltelius su maistu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 01 gruodžio 2016 - 14:02
QUOTE(Flioksė @ 2016 12 01, 14:59)
o kas čia per probiotikai? maniškis tai kažkiek iš vaistines pagėrė bet trumpai, gal ilgiau reikėjo unsure.gif , tiesa omeprazoli patare gert jei nuo jo pykina tai be apvakalo, tik tuos miltelius su maistu

Parašiau i privatą, nes negaliu nieko reklamuoti. Papildus ir probiotikus vartoju nuo diagnozės pradžios.
Atsakyti