Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

hi hi,nu tu pavarai......Paklausk Rudaicio ar Tulytes ka jie apie tai galvoja  :D 

Atsakyti

:D susidvejino net

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 26 lapkričio 2016 - 14:42
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 11 26, 15:41)
<p>hi hi,nu tu pavarai......Paklausk Rudaicio ar Tulytes ka jie apie tai galvoja  biggrin.gif </p>

o ka jie apie tai galvoja- idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 11 26, 14:41)
<p>hi hi,nu tu pavarai......Paklausk Rudaicio ar Tulytes ka jie apie tai galvoja  biggrin.gif </p>

Na nebegsim gi dabar pas Tulyte klausinet smile.gif Gal galite paaiskinti? As labai megstu obuolius, bet negaliu valgyt zaliu,, nes pradeda pykint, tad juos kepu. O pris musu ligu tai netinka? Ar kame reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 27, 16:08)
Na nebegsim gi dabar pas Tulyte klausinet smile.gif Gal galite paaiskinti? As labai megstu obuolius, bet negaliu valgyt zaliu,, nes pradeda pykint, tad juos kepu. O pris musu ligu tai netinka? Ar kame reikalas?

Ruolia onkologiniams ligoniams rekomenduoja valgyti orkaitėje keptus obuolius ar morkas, dėl jose esamų pektinų, aš asmeniškai dabar kepdama orkaitėje mėsytę visada prisipjaustau morkų, man labai skanu.

Va straipsnis iš žurnalo, bet info tokia pat kokią esu girdėjus iš Ruolios.
http://www.15min.lt/...ciju-555-690641
Atsakyti
Labas vakaras. Užsukau, nes močiutė serga... 3stadija gimdos kūno vėžys. Isoperuota kovo men. Taike spindulini gydymą, bet po 3men recidyvas. Dabar taikys chemija. Tik, kad sveikatos neperdaug, trombai plaučių šaknyse, sirdele truputį streikuoja. Chemoterapeute sake, kad labai neisikabint i mintis, jog chemija pades,...
Norejau paklausti ar chemihai kazka pirkti reikia, ar moketi uz kažką?
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 11 27, 20:28)
Labas vakaras. Užsukau, nes močiutė serga... 3stadija gimdos kūno vėžys. Isoperuota kovo men. Taike spindulini gydymą, bet po 3men recidyvas. Dabar taikys chemija. Tik, kad sveikatos neperdaug, trombai plaučių šaknyse, sirdele truputį streikuoja. Chemoterapeute sake, kad labai neisikabint i mintis, jog chemija pades,...
Norejau paklausti ar chemihai kazka pirkti reikia, ar moketi uz kažką?

Sveikatos mocutei pirmiausia.
Chemoterapijai paprastai pirkt nieko nereikia, gydymas 100 proc. kompensuojamas.
Atsakyti

Daktarai aplamai sake valgyt ka nori :) tiesiog stengiuosi sveikai maitintis,o keptus obuolius labai megstu-antaninius.

Atsakyti
Rudaitis tai juokiasi iš mano ketodietos, o Tulytei irgi toks fun įdomus eksperimentas esu, kaip ji sako, nieko bloga nematanti, nes mityboje ir mesa ir zuvis ir darzoves.
Vakar sunki dienelė buvo...Ir siandien... sugebejau po dusu nusiprausti, o atrodė, kad 6 arus sukasiau verysad.gif
Atsakyti
Mamai leido Celtix (ruzava) chemija, ir paziurekit kas pasidare. Gydytoja sako, kad nesaugojo ranku ir sutrukinejo, o sesele sako, kad cia alergija arba salutinis poveikis. Dabar net nepataria kaip gydyti. Gal jus zinot, kaip cia gydyti? Labiausiai is po nakties istinsta, labai niezti, ant pirstu tai vos ne pusles pasidarusios. Pridedu foto, gal kas aiskiau bus.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 30, 12:05)
Mamai leido Celtix (ruzava) chemija, ir paziurekit kas pasidare. Gydytoja sako, kad nesaugojo ranku ir sutrukinejo, o sesele sako, kad cia alergija arba salutinis poveikis. Dabar net nepataria kaip gydyti. Gal jus zinot, kaip cia gydyti? Labiausiai is po nakties istinsta, labai niezti, ant pirstu tai vos ne pusles pasidarusios. Pridedu foto, gal kas aiskiau bus.

mano po pirmos chemjos - vadinamos bobelines- 5-6 para prasidejo alergija - isbere visa kuna, niestejo labai. geriau tavegyl - praejo. pasirodo, pries kiekeiena chemija turi sulasint tavegylio. man to nebuvo padare..berimas man tai smulkesnis buvo, toks kaip nudilginta.. alergija daugiau nepasireiske, kai pries chemija sulasindavo tavegylio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 30 lapkričio 2016 - 11:33
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 30, 12:05)

Man po pirmos chemijos irgi buvo išbėrę, nors ir leido tavegili. Ypač sureagavo pleistrų vietos, kur kraują ėmė ir užklijavo ir laproskopo dūrimo vieta, nors pleistrų jau nebuvo. Gėriau tavegili, nors jis laaabai senas ir nepažangus vaistas, nusipirkau kitiems kartams tepalo hormoninio Hidrokortizono gelio, nes jau ir taip to sudo uztenka į vidų vartoti. Bet daugiau neprireikė, o tada padėjo tavegilis.
Atsakyti