Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(gituks @ 2016 11 23, 19:54)
Tada kitas klausimas  unsure.gif O kai pašalina kiaušides moterys išgyvena menopauzę, nes aš kažkaip paskutines naktis pabundu išmušta prakaito mastau.gif
Papildyta:
Tada kitas klausimas  unsure.gif O kai pašalina kiaušides moterys išgyvena menopauzę, nes aš kažkaip paskutines naktis pabundu išmušta prakaito mastau.gif

Taip, man pašalino 22 metu ir nuo tada isgyvenu menopauze. Man tai pragaras su karscio pylimais 10-20 kartu per diena ir kitais dziaugsmais smile.gif na, bet paguoda ta, kad ne visiems taip blogai buna. Jums irgi, panasu, menopauze.
Atsakyti
cry.gif Nu va, gražu, pasirodo dar ir senatvės sulauksiu. Ar yra kokiu būdų sušvelninti požymius? Ar tiesiog susitaikyti su "nauju" kūnu, mėgautis gyvenimu?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2016 11 23, 19:58)
Taip, man pašalino 22 metu ir nuo tada isgyvenu menopauze. Man tai pragaras su karscio pylimais 10-20 kartu per diena ir kitais dziaugsmais smile.gif na, bet paguoda ta, kad ne visiems taip blogai buna. Jums irgi, panasu, menopauze.

O kosmaras....Ir nejau near pakaitines harmonu terapijos??? Gal visgi reikia klausti...As suprantu, kad tikriausiai viska jau issiklausinejot ir zinot....bet nuo 22 metu isgyvent menopauze...isdurnet gi galima....Man chemija uzrauke mmm, tai man jau buvo 50 ir tai dar kokius metus laiko kartsi pyle. Tai TIK metus....o cia gi dar visas gyvenimas priesaky....
Sveikatos ir stiprybes!!!!

Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2016 11 23, 20:41)
cry.gif  Nu va, gražu, pasirodo dar ir senatvės sulauksiu.  Ar yra kokiu būdų sušvelninti požymius? Ar tiesiog susitaikyti su "nauju" kūnu, mėgautis gyvenimu?

Na tikrai yra!!! Mano sese akusere, tai sake dabartine pakaitine harmonu terapija labai nebloga ir tikrai nereikia jos bijot.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 23, 21:00)
O kosmaras....Ir nejau near pakaitines harmonu terapijos??? Gal visgi reikia klausti...As suprantu, kad tikriausiai viska jau issiklausinejot ir zinot....bet nuo 22 metu isgyvent menopauze...isdurnet gi galima....Man chemija uzrauke mmm, tai man jau buvo 50  ir tai dar kokius metus laiko kartsi pyle. Tai TIK metus....o cia gi dar visas gyvenimas priesaky....
Sveikatos ir stiprybes!!!!

Papildyta:
Na tikrai yra!!! Mano sese akusere, tai sake dabartine pakaitine harmonu terapija labai nebloga ir tikrai nereikia jos bijot.

Man Rudaitis liepė sportuot smile.gif nes maždaug daugiau nieko negalima padaryt. Gituks, jūs, aišku, klauskit, gal rasit gera daktara, kuris sutiks padet situo klausimu. As per 2,5 m. neradau.

Ir karscio pylimas dar nera baisiausia menopauzes dalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 23 lapkričio 2016 - 22:06
Na, mano gydytojas irgi Rudaitis ;) Suprantu, kad karštis ir prakaitavimas yra baika. Kaip tik šį vakarą pagooglinau. Teks sportuoti.
Atsakyti
Sveikutes gal galit paaiskint , kas cia gerai ir negerai.Tokio hemaglobino nera buvo.
WBC : 5.9 <3.5-10>
RBC : 5.77 <3.80-5.80>
HGB : 179H <110-165>
HCT: 534H <350-500>
PLT: 107L <150-390>
PCT: 081L <100-500>

Gal galit man oaaiskint?Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2016 11 24, 12:35)
Sveikutes gal galit paaiskint , kas cia gerai ir negerai.Tokio hemaglobino nera buvo.
WBC :      5.9      <3.5-10>
RBC  :      5.77    <3.80-5.80>
HGB  :      179H      <110-165>
HCT:        534H      <350-500>
PLT:          107L      <150-390>
PCT:          081L      <100-500>

Gal galit man oaaiskint?Buciau labai dekinga.

Kad pakilęs hemoglobinas reiškia kraujas sutirštėjęs, tai aišku nera gerai, bet ir nera kažkas tragiško. Pirmiausia tai buna nuo skysčių netekimo arba jų nevartojimo, kai mano vyras labai vėmė ir praktiškai nieko negėrėdėl žarnyno nepraeinamumo irgi pakilo, o mes nesuprasdami dėl ko, tuom džiaugėmės, kad kraujas atsistato, dar pamenu gydytojas pajuokavo , kad jei moteris tai galvotu kad laukiasi, nes tipo besilaukiančioms kartais taip nutinka

o ką sako gydytojas ?
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 11 24, 14:24)
Kad pakilęs hemoglobinas reiškia kraujas sutirštėjęs, tai aišku nera gerai, bet ir nera kažkas tragiško. Pirmiausia tai buna nuo skysčių netekimo arba jų nevartojimo, kai mano vyras labai vėmė ir praktiškai nieko negėrėdėl žarnyno nepraeinamumo irgi pakilo, o mes nesuprasdami dėl ko, tuom džiaugėmės, kad kraujas atsistato, dar pamenu gydytojas pajuokavo , kad jei moteris tai galvotu kad laukiasi, nes tipo besilaukiančioms kartais taip nutinka

o ką sako gydytojas ?

Susiskambinau su gydytoja, sako nuo trukumo skyscio taip nutinka.Skysciu tikrai daug isgeriu.Tai kita savaite sako darykim pakartotini tyrima.Tada sako spresim , ka daryti.Sako gal pagersi krauja skystinanciu vaistu.
Atsakyti
Atradau seną gerą būdą reguliuoti žarnyno veiklą. Kasdien išsiverdu linų sėmenų kisielių. Jei noriu, kad viduriai būtų "kietesni" geriu šaltą, jei noriu , kad būtų kaip yra-šiltą. 4u.gif
Plius dar labai gerai yra kepti obuoliai, nors tai pjaunasi su mano mityba, bet po toookios operacijos tai pateisinama. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 26 lapkričio 2016 - 11:16
4u.gif pasirodo vakar prieš chemiją padarė vėžio žymenį, tik šiandien pažiūrėjau. Nuo beveik 500 nukrito iki 97,4 clap.gif
Atsakyti

kris ir kris dar tas zymuo ,pas mane po kiekvienos chemijos per puse.o kodel blogai kepti obuoliai,as ir kepuosi antaninius.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 11 26, 13:32)
<p>kris ir kris dar tas zymuo ,pas mane po kiekvienos chemijos per puse.o kodel blogai kepti obuoliai,as ir kepuosi antaninius.</p>

joo tikiuosi assa.gif
obuolių buvau atsisakius dėl didelio kiekio angliavandenių juose unsure.gif
Atsakyti