Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

Sveikos merginos, nuo penktadienio jau namie biggrin.gif Buvo ne kas dėl viduriavimo, pamperso nereikėjo, bet buvo taaip blogai, kad net leidau sau paverkti. Kaip sakė chirurgas puse žarnyno prideginta... Šiaip ir pati kalta, atrodo jau viskas lyg ir gerai, bet užsimanau šviežių šilauogių arba burokėlių sulčių doh.gif
Bet dabar jau liuks kaip ir viskas, vėl einu pasivaikščioti po gimtinę, aišku nedidelius atstumus. Skauda, bet tik kaip priminimas, kad nesumanyčiau krosų lakstyti. Kaip mano draugė sako, JIS (v....ys) nežino , kad susidūrė su boba su kiau...ais. Net chirurgas jau prognuozuoja daugiau nei metus, nors per pirmą pokalbį kai buvo pranešta, kad man sunki liga ir aš paklausiau, kiek man liko "mėnuo?", jis pasakė, kad ilgiau-iki metų.
Šį penktadienį jau laukia vėl chemija, ketvirta-bus tik dvi savaitės po operacijos unsure.gif
Oi kaip aš nelaukiu. Bet Rudaitis nusiteikęs optimistiškai ir pasakė, negalima laukti, kai taip gerai chemija veikia v.
Undzinka aš nesuprantu, jums kaulai lūžinėja nuo chemijos ar nuo ligos unsure.gif
Atsakyti

nu jau bait su tais metais........o chemijos lauk nes po kiekvienos to brudo bus maziau.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 11 21, 10:20)
Sveikos merginos, nuo penktadienio jau namie biggrin.gif Buvo ne kas dėl viduriavimo, pamperso nereikėjo, bet buvo taaip blogai, kad net leidau sau paverkti. Kaip sakė chirurgas puse žarnyno prideginta... Šiaip ir pati kalta, atrodo jau viskas lyg ir gerai, bet užsimanau šviežių šilauogių arba burokėlių sulčių  doh.gif
Bet dabar jau liuks kaip ir viskas, vėl einu pasivaikščioti po gimtinę, aišku nedidelius atstumus. Skauda, bet tik kaip priminimas, kad nesumanyčiau krosų lakstyti. Kaip mano draugė sako, JIS (v....ys) nežino , kad susidūrė su boba su kiau...ais. Net chirurgas jau prognuozuoja daugiau nei metus, nors per pirmą pokalbį kai buvo pranešta, kad man sunki liga ir aš paklausiau, kiek man liko "mėnuo?", jis pasakė, kad ilgiau-iki metų.
Šį penktadienį jau laukia vėl chemija, ketvirta-bus tik dvi savaitės po operacijos unsure.gif
Oi kaip aš nelaukiu. Bet Rudaitis nusiteikęs optimistiškai ir pasakė, negalima laukti, kai taip gerai chemija veikia v.
Undzinka aš nesuprantu, jums kaulai lūžinėja nuo chemijos ar nuo ligos  unsure.gif

Sveikatytes Gituks! Svarbiausianenuleisti nosies ir laikytis. Drauge pasake tokia mantra , kai buna labai suku kartoju mintyse, gal kuriai irgi pades: tu esi liga ir gyveni manyje, numirsiu as, numirsi ir tu.
Pas mane metastazes kauluose ir del to ivyksta savaiminiai patologiniai luziai, kurie nesuristi su trauma verysad.gif
Atsakyti
Tėčiui buvo paskirta chemija. Šiandien nuvažiavo pirmam kartui ir pasakė, kad nedarys, nes po operacijos praėjo daug laiko, reikėjo greičiau. Kaip greičiau, jei buvo ilgiausiai reanimacijose su komplikacijomis. Tipo dabar nebetikslinga. Tik KT paskyrė. O šiaip pasakė, kad liga pašalinta ir viskas.
Kažkaip labai neramu pasidarė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 11 21, 13:43)
Tėčiui buvo paskirta chemija. Šiandien nuvažiavo pirmam kartui ir pasakė, kad nedarys, nes po operacijos praėjo daug laiko, reikėjo greičiau. Kaip greičiau, jei buvo ilgiausiai reanimacijose su komplikacijomis. Tipo dabar nebetikslinga. Tik KT paskyrė. O šiaip pasakė, kad liga pašalinta ir viskas.
Kažkaip labai neramu pasidarė verysad.gif

O nenoit uzeit pas chemoterapinio skyriaus vedeja? As atsiprasau, bet nepamenu, kur tevukas gydomas. Jei Santariskese, tai tiesiog einat prie kabineto ir palaukiat, kol Zelviene-Pipiriene priims. Dar viena nuomone, juk nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 21, 15:01)
O nenoit uzeit pas chemoterapinio skyriaus vedeja? As atsiprasau, bet nepamenu, kur tevukas gydomas. Jei Santariskese, tai tiesiog einat prie kabineto ir palaukiat, kol Zelviene-Pipiriene priims. Dar viena nuomone, juk nepakenks.

Kauno klinikose tėtis gydėsi.
Atsakyti
Sveikatos ir jegu jums...praejo 5 metai nuo diagnozes...tikejausi ramybes,panasu,kad daug noriu:-):-) jau pora menesiu gainioja po ivairius specus,,,kol kas pasalino 4+1 blatna polipus tiesiojoj zarnoj,histolojija norm,ir net blatnas nepiktas,atrodo gerai...siandien rado polipus skrandyje ir dvi demes stemplej...dar trys biopsijos ...poryt echo NVI,o gruodi MRT...sventes linksmos...
Atsakyti
Gyvensim, nepulkit į neviltį, gal naujos bėdos visai nesusijusios su senosiomis. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 11 17, 20:22)

Kaip tavo ligoniukas Fliokse?

Swissgirl kaip brachiterapijos praėjo? Ar užmigdo tave kaskart?

Gituks, stiprėjam, stiprėjam!
Beje, aš ir namie tik guliu, valgau, žiūriu į lubas, sienas (tėvuko remonto broką analizuoju  biggrin.gif ). Toks sezonas dabar, labai kažko ir nenuveiksi.

nežinau net ka atrašyti, šiandien pvz visai gerai, o va prieš tai dvi dienas atgulėjo, silpnumas nenusakomas, nieko nevalgė beveik tik kažkiek gerė arbatų ir pan... keistas tas gydymas, kai kainuoja tiek sveikatos...

Undzinka thumbup.gif antakiai smile.gif

Faustina o kiek to laiko parėjo? Mano vyrui irgi chemija pradejo lašinti tik po beveik 4 menesiu nuo operacijos
Atsakyti
Čia toks klausimėlis iškilo kai žirafai blink.gif po laiko. Kai pasirašinėjau visus popierius prieš operaciją, perskaičiau, kad išėmus kiaušides ir gimdą rekomenduojama pakaitinė hormonų terapija. Kadangi iki menopauzės dar buvo toli, tai suprantu, kad reikės vartoti hormonus. Kada jus pradejote vartoti hormonus ir kokius? Aišku dar pasiklausiu ir gydytojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 11 23, 16:02)
Čia toks klausimėlis iškilo kai žirafai blink.gif po laiko. Kai pasirašinėjau visus popierius prieš operaciją, perskaičiau, kad išėmus kiaušides ir gimdą rekomenduojama pakaitinė hormonų terapija. Kadangi iki menopauzės dar buvo toli, tai suprantu, kad reikės vartoti hormonus. Kada jus pradejote vartoti hormonus ir kokius? Aišku dar pasiklausiu ir gydytojo mirksiukas.gif

Pas mus gydytojai neskiria pakaitinės hormonu terapijos prie kiausidziu vezio.
Atsakyti
Tada kitas klausimas unsure.gif O kai pašalina kiaušides moterys išgyvena menopauzę, nes aš kažkaip paskutines naktis pabundu išmušta prakaito mastau.gif
Papildyta:
Tada kitas klausimas unsure.gif O kai pašalina kiaušides moterys išgyvena menopauzę, nes aš kažkaip paskutines naktis pabundu išmušta prakaito mastau.gif
Atsakyti