Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

nieko,laikas greitai bega,skausmai dar bus,po morfijaus man dar visokius lengvesnius leido nes uzmigt negaledavau,pliusas ,kad orai geri buvo lauke pasliauziot galedavau,bet uztat chemijoj gydytojai atostogavo tai atvaziavus 8 kartais vaistus 12 ar veliau pradedavo leist nes iki gydytoju prieit kosmaras buvo.O mano vienas chemijos kursas 3 etapai budavo......du is ju pas gydytoja reikedavo :) va taip visa vasara :)o siaip ginekooginiam energija labai gera,ko nepasakysi apie istaiga kitapus gatves:)ypac apacioj poliklinikoj

Atsakyti
Gituks pirmiausiai sveikatos ir istvermes!!!! Mes viska istversim!!! O del antakiu va pasigirsiu siek tiek. Kadangi as ju visiskai nebeturiu, o ant abieju akiu turiu lygiai tris blakstienas, tai FB platybese radau puslapi, o jame puikia meistre ir vualia!!! Turiu antakius:)
My Webpage
Cia as ir mano naujieji antakiai:) Vakar buvau susitikus su savo sese tai sako - duok paliest, nu nesitiki, kad cia ne taviskiai:)
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 11 16, 10:28)
<p>nieko,laikas greitai bega,skausmai dar bus,po morfijaus man dar visokius lengvesnius leido nes uzmigt negaledavau,pliusas ,kad orai geri buvo lauke pasliauziot galedavau,bet uztat chemijoj gydytojai atostogavo tai atvaziavus 8 kartais vaistus 12 ar veliau pradedavo leist nes iki gydytoju prieit kosmaras buvo.O mano vienas chemijos kursas 3 etapai budavo......du is ju pas gydytoja reikedavo smile.gif va taip visa vasara smile.gifo siaip ginekooginiam energija labai gera,ko nepasakysi apie istaiga kitapus gatves:)ypac apacioj poliklinikoj</p>

Mano patirtis kitapus gatves visai gera smile.gif radiologe turejau nuostabia ! Pagaliau iveikiau brachiterapijas ! Labai lauksiu patikros po 3 men...
Atsakyti

virsuj normaliai ir man buvo kadais,bet poliklinikoj tai labai slogi nuotaika.

Atsakyti
Ačiū Fliokse kad klausi. Aš gerai laikausi chemo ritmu gyvenu, ryt trečia.
Aš plaukų dar turiu, daug iškrito, praretėjo, bet aš nepasidaviau ir nenuskutau, tai kažkaip daug sveikesnė psichologiškai jaučiuosi su tais keliais plaukais biggrin.gif antakiai ir blakstienos vis dar vietoj.

Kaip tavo ligoniukas Fliokse?

Swissgirl kaip brachiterapijos praėjo? Ar užmigdo tave kaskart?

Gituks, stiprėjam, stiprėjam!
Beje, aš ir namie tik guliu, valgau, žiūriu į lubas, sienas (tėvuko remonto broką analizuoju biggrin.gif ). Toks sezonas dabar, labai kažko ir nenuveiksi.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 11 17, 20:22)
Swissgirl kaip brachiterapijos praėjo? Ar užmigdo tave kaskart?

Gituks, stiprėjam, stiprėjam!
Beje, aš ir namie tik guliu, valgau, žiūriu į lubas, sienas (tėvuko remonto broką analizuoju  biggrin.gif ). Toks sezonas dabar, labai kažko ir nenuveiksi.

Laikykis, saunuole 🎈 Per brachi kaskart mane uzmigdydavo, tai visai neblogai ;) gavau siek tiek salutiniu poveikiu, bet tikiuosi susitvarkys 🙄
Atsakyti
Sveikos ponios:)
Pirmiausia visoms sveikatos, stiprybes ir kantrybes!!!
as vakar susivarvinau penktos chemijos pirmaja dali. Jau einu taip sakant i pabaiga (viso 6). Tai mano gydytoja, gal dar buvo nepavargus, o gal siaip geros nuotaikos, atsake i klausimus. Pakalbejom apie tolesni gydyma, kazkiek aptarem KT rezultatus. Kadangi KT parode naujus patologinius luzius (3 sonkauliai), tai sake yra vaistas, kuris mazina luziu tikimybe, bet jis kompensuojamas po spindulines terapijos. Tai kita ketvirtadieni (pries trumpaja chemija) eisiu pas radiologa konsultuotis. Sake paspinduliuos klubakaulius. Tada skirs Zometa. LAsinamas per laseline, tik labai trumpai, apie 15 minuciu.
Kazkaip man nejauku del tu luziu...Ir dar, man idomu, ar paprasta rentgenas nerodo patologiniu luziu, o tik KT rodo? Nes turiu itarima, kad tada, kai man ziauriai skaudejo kairi sona, sonkauliu vietoje, gal jie tada ir luzo man, nes skausmas buvo nerealus. Bet rentgenas nerode nieko. Va ir suprask kaip nori...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 18, 21:54)
Sveikos ponios:)
Pirmiausia visoms sveikatos, stiprybes ir kantrybes!!!
as vakar susivarvinau penktos chemijos pirmaja dali. Jau einu taip sakant i pabaiga (viso 6). Tai mano gydytoja, gal dar buvo nepavargus, o gal siaip geros nuotaikos, atsake i klausimus. Pakalbejom apie tolesni gydyma, kazkiek aptarem KT rezultatus. Kadangi KT parode naujus patologinius luzius (3 sonkauliai), tai sake yra vaistas, kuris mazina luziu tikimybe, bet jis kompensuojamas po spindulines terapijos. Tai kita ketvirtadieni (pries trumpaja chemija) eisiu pas radiologa konsultuotis. Sake paspinduliuos klubakaulius. Tada skirs Zometa. LAsinamas per laseline, tik labai trumpai, apie 15 minuciu.
Kazkaip man nejauku del tu luziu...Ir dar, man idomu, ar paprasta rentgenas nerodo patologiniu luziu, o tik KT rodo? Nes turiu itarima, kad tada, kai man ziauriai skaudejo kairi sona, sonkauliu vietoje, gal jie tada ir luzo man, nes skausmas buvo nerealus. Bet rentgenas nerode nieko. Va ir suprask kaip nori...

Bent jau man pirma karta , kai dariau rentgena, man visikai nerode jokiu blogumu.Todel siunte KT tada ir paaiskejo , kad luzes klubakaulio sparnas.O skausmai buvo nezmoniski.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2016 11 20, 00:24)
Bent jau man pirma karta , kai dariau rentgena, man visikai nerode jokiu blogumu.Todel siunte KT tada ir paaiskejo , kad luzes klubakaulio sparnas.O skausmai buvo nezmoniski.

O tai ka dare tada? Operavo, ar taip ir paliko savaiminiam sugjumui? Nes pas mane renkoje yra luzis, poroje slanksteliu ir dabar rado sonkauliuose. Bet nieko nesako daryt. Ar reik operuot ar ka...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 20, 20:29)
O tai ka dare tada? Operavo, ar taip ir paliko savaiminiam sugjumui? Nes pas mane renkoje yra luzis, poroje slanksteliu ir dabar rado sonkauliuose. Bet nieko nesako daryt. Ar reik operuot ar ka...

ISkarto siunte pas gydytoja, kuris operavo.Pasalino didziaja dali klubakaulio sparno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpe555: 20 lapkričio 2016 - 19:47
QUOTE(skorpe555 @ 2016 11 20, 19:46)
ISkarto siunte pas gydytoja, kuris operavo.Pasalino didziaja dali klubakaulio sparno.

Eina sau.... Manes niekur nesiuncia.
Zometa lasina?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 20, 21:23)
Eina sau.... Manes niekur nesiuncia.
Zometa lasina?

Mano truputi kitoks atvejis.Spejo dar laiku,viskas buvo pati pradzia.Tai issoperavimo ir daugiau jokio gydymo.Tik stebejimas.Jau taip bus 4 metai.Lapkricio 27 antras mano gimtadienis.
Atsakyti