o iprasyu budu patekt neiseina?
QUOTE(gituks @ 2016 11 12, 12:24)
Na va merginos jau po operacijos. Nuotaika puiki.nes Rudaitis sake.kad labai mazai metastaziu ljke.pilva svariai ispjauste ir iseme gimfa ir kiausides. sake kad chemija gerai gydo.po lasines bandysiu keltis.porto nedejo.kaip ir nera limfos nubegimo tik s.....sius:)
Geros zinios
Greiciau sveikit
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 11 11, 21:53)
ner taloniuku nebent pasiskamnibt ir isiprasyt
gituks
geros nuotaikos
QUOTE(editana @ 2016 11 12, 15:27)
Aciuks. Jau buvau pasliauzti koridorium. Zauriai geras dalykas tie laikikliai prie sienu. Jegu mazoka. Ir tas morf taaip slopina.
QUOTE(gituks @ 2016 11 12, 15:53)
Aciuks. Jau buvau pasliauzti koridorium. Zauriai geras dalykas tie laikikliai prie sienu. Jegu mazoka. Ir tas morf taaip slopina.
nieko sau stipruole o kiausides ir gimda kaip iseme- dare pjuvi?
QUOTE(editana @ 2016 11 12, 20:27)
nieko sau stipruole o kiausides ir gimda kaip iseme- dare pjuvi?
Jo pjuvis nuo krutines iki ... Iseme viska ir dar rankiojo pilvaplevej ant zarnu nu ir visur.vaikstau irgi nelabai issiviepus.tiesiog zinau kad reikia ir siaip noriu kad ta slapimo vamzdeli istrauktu.operacijos diena tai gulejau. Net nejudejau. Tik vis uzsnusdama prasiau dukters kad zinutes issiustu draugams. Reanimacijoj gal pora valandu. Pabudau nuo skausmo. Tai paskui padidino doze morfijaus.
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 11 13, 19:33)
Jo baigesi morfijus. Kol nesuleidzia vaistu skauda. Guliu vienutej. Matyt gydytojas tikejosi, kad bus daug maiseliu. Kai dukrelei nera paskaitu ateina,pageriam kavos. Bet ryte pirmiausiai nulekiu i bendra tualeta, nes tik ten yra veidrodis, pasidazau antakius arba kas is ju like ir tris blakstienas, pasikeliu nuotaika, pasliauzioju koridoriumi,nors jau sunkiau ir pagalvoju koks dabar gyvenimas valgau guliuziuriu pro langa pavaikstau, kur dingo mano planai suzinojus diagnoze padaryti viska, ka atideliojau pensijai? Babyte teisi euforija dingo.
QUOTE(gituks @ 2016 11 16, 07:14)
Jo baigesi morfijus. Kol nesuleidzia vaistu skauda. Guliu vienutej. Matyt gydytojas tikejosi, kad bus daug maiseliu. Kai dukrelei nera paskaitu ateina,pageriam kavos. Bet ryte pirmiausiai nulekiu i bendra tualeta, nes tik ten yra veidrodis, pasidazau antakius arba kas is ju like ir tris blakstienas, pasikeliu nuotaika, pasliauzioju koridoriumi,nors jau sunkiau ir pagalvoju koks dabar gyvenimas valgau guliuziuriu pro langa pavaikstau, kur dingo mano planai suzinojus diagnoze padaryti viska, ka atideliojau pensijai? Babyte teisi euforija dingo.
Gituks , kad neužsibutum ligoninėj, kiek aplamai žada dar laikyt?
keista. kad moterų vienutėj nera veidrodžio, net pas vyrus buvo mačiau,o dėl pensijos tai i ar taip ar taip, mes jų pensijoj neįgyvendinsim , nes tiesiog nebus iš ko , užtat susveikus tikrai linkiu pensijos nelaukti ir imtis veiklos
remedy, kaip tau sekas?
Faustina, kaip pas jus situacija?