Tai ir tirs drauges krauja. Mano tevukas senai mres. Kraujuka istyre r pasake, kad mutacijos neturiu.
Tai ir tirs drauges krauja. Mano tevukas senai mres. Kraujuka istyre r pasake, kad mutacijos neturiu.
Jei tėvai yra sirgę vėžiu arba vienas iš jų reikėtų pasikalbėti su šeimos gydytoja, tada aptarę rizikos faktorius ir pan. šeimos gydytoja rašo siuntimą genetikui. Registruojatės ir vualia.
Nemokamai. Mano vaikai irgi tirsis nemokamai nors jie sveiki. Tiria suaugusius asmenis, dažniausiai nuo 25 metų.
Nemokamai. Mano vaikai irgi tirsis nemokamai nors jie sveiki. Tiria suaugusius asmenis, dažniausiai nuo 25 metų.
mano tetis.
Man reiktu ir kalonoskopija darytis. Labai bijau sito tyrimo.
Esu dariusi senai. Prisimenu kaip dideli kosmara.
nežinau jūsų atveju, mano vyrui storosios žarnos v ir jam tyre du Ras šeimos genus: KRAS, NRAS, vienas iš nebuvo mutaves, delto ir paskyre avastiną, jei abu būtų blogi, tai pagal dabartinius medicinos tyrimus tada biologiniai neveiksmingi , daug jau ir lt yra prirašyta apie tai straipsnių, čia , vienas senesnių , bet dar pasikartosiu čia apie žarnyną
As emiau tikrai ne is kart, o po poros metu. Uzpildai internetu prasyma arba issiunti elektoniniu pastu. Gauni atsakyma kur pasiimti ir psio
Dėl POLA kortelės - aš pasiėmiau kai jau metus gerus buvau remisijoje Tiesa, prašė įrodymų, kad sirgusi esu. Manau, tikrai duos.
Gituks, o tu jau tvirtai nusprendei krūtis šalinti? Šiaip tikrai nešalins dabar, kol vyksta gydymas Ir aš siūlau iškart ir nepult jų pjauti, nes tai - didelis stresas tiek fizinei (milžiniška operacija), tiek psichinei sveikatai, kas tau tikrai nepadės gijimo po kiaušidžių vėžio procese, o gal net ir pablogins visą situaciją. Tai atsargiai. Stebėdami kaušidžių vėžį remisijoje ar gydymo metu pastebės kartu ir krūtis, tikrai, jeigu ką, aptiksi žemoje stadijoje kai nebus pavojaus gyvybei. Pati irgi turiu BRCA2 geną ir renkuosi stebėti. Kitiems irgi taip patarčiau nepult skalpeliu į kairę ir į dešinę švaistytis Aišku, jei visiškai ramiai gyvent negali, tada gal ir operuokis... Nežinau, gal esu neteisi, laikas parodys, bet norėjau pasisakyt šita tema. Gal padės nusiraminti ir nuspręsti ką daryti toliau.
O ka naudojat del issausejusios odos?
Mamai tiek issausejo, kad net sasai dedasi.
gal kuri žinot ar Skaistė Tulytė dirba kur privačiai?
Sveikatos visoms