Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 09, 10:13)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gituks" data-cid="71197554" data-time="1478671895"> Kokią chemiją dabar mama gauna?Kaip supratau is senu forumu si chemija jai ne pirma. Ir kiek laiko trukdavo ramybes periodai?</blockquote>
<p>Dabar kazkokia ruzava, pavadinimu ka ten butent leidzia tikrai nezinau. O ramybe mazai trukdavo. </p>

O as griztu is genetiku. Jei po visu gimdymu buciau pasalinus kiausides.buciau nesusirgus. Sudas. Bent vaikai zinos jei istyrus paaiskes kad turi mutuota gena. O jums stiprybes naikinant ta bruda.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 11 09, 10:07)
O as griztu is genetiku. Jei po visu gimdymu buciau pasalinus kiausides.buciau nesusirgus. Sudas. Bent vaikai zinos jei istyrus paaiskes kad turi mutuota gena. O jums stiprybes naikinant ta bruda.

bet iš kur paprastam mirtingajam žinot tai? Ar čia reiktu galvot, kad jei kažkas giminej sirges tuo ar anuo vežiu tai ir pats ar tavo vaikai gali jį paveldet ar but nešiotojai to geno? Niekas apie tai gi nekalba viešai unsure.gif
Atsakyti

bet iš kur paprastam mirtingajam žinot tai? Ar čia reiktu galvot, kad jei kažkas giminej sirges tuo ar anuo vežiu tai ir pats ar tavo vaikai gali jį paveldet ar but nešiotojai to geno? Niekas apie tai gi nekalba viešai unsure.gif

Na siaip tai jo, turetum taip galvot....

Pas mus diedukas sirgo veziu, mociute sirgo veziu, mama serga veziu, kas toliau neaisku.  

Gituks dekui  :4u:

Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 11 09, 11:21)
bet iš kur paprastam mirtingajam žinot tai? Ar čia reiktu galvot, kad jei kažkas giminej sirges tuo ar anuo vežiu tai ir pats ar tavo vaikai gali jį paveldet ar but nešiotojai to geno? Niekas apie tai gi nekalba viešai  unsure.gif

Dabar tai zinau. ***** greit medicina baigsiu. Kadangi mano mama sirgo kruties veziu. Man reikejo pasidaryti genetini tyrima. Kadangi jis mutaves ta prasme as ji toki jau gavau gimdama. Genetini tyrima turi pasidaryti visi mano vaikai.brolis ir tetos pusseres is mamos puses. Plius dar rekomendavo kartu su kiausidem ir viskuo ka ten zadejo pjauti salinti ir krutis, nors KT nieko krutyse ir nerado. Nu papasakosiu ryt/poryt kai bus aisku ka pjasim. :/
Atsakyti
O visur rašo, kad teiginys, kad vėžys paveldimas yra klaidingas unsure.gif , betgi va tam tikra prasme taip yra, netgi mano giminej iš tevo puses buvo mama ir dukra mire nuo tokios paties
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 11 09, 11:52)
O visur rašo, kad teiginys, kad vėžys paveldimas yra klaidingas  unsure.gif , betgi va tam tikra prasme taip yra, netgi mano giminej iš tevo puses buvo mama ir dukra mire nuo tokios paties

Genetike paaiskino kad 50 % gali paveldeti mutuota gena is tevu, bet vel gali ir nesusirgti.kaip ir susirgti gali ir be to geno. Man pasiseke.
Atsakyti
Su tuo paveldimumu ir genetika kazkaip keistai gaunasi. Va, kad ir mano atveju. Mano mama is 5 vaiku. Du jos broliai ir viena sesuo mire nuo vezio, veziai skirtingi buvo. Vienas mano pusbrolis (mamos brolio mirusio nuovezio) sunus mire irgi nuovezio. As sergu veziu. Kaip ir baisu darosi, kai va taip va paziuri...Dariausi genetine testa, pasirodo as neturiu tu mutavusiu genu. Mano sesei liepe tikrintis kas puse metu.
Va ir suprask tuos genus....
Atsakyti

einu ir as pas genetika poryt,siaip sako turint ta mutacija organizmas geriau gydymui pasiduoda,nors kaip ir neirodyta....portas jau pasalintas,procedura 15min :)

Atsakyti
Merginos, o kaip vyksta tu genu tikrinimas ? Ar gali tikrintis zmogus, kuris nebeturi jau tevu ?
Ar cia nesvarbu ar yra dar gyvu artimuju ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 11 09, 19:43)
Merginos, o kaip vyksta tu genu tikrinimas ? Ar gali tikrintis zmogus, kuris nebeturi jau tevu ?
Ar cia nesvarbu ar yra dar gyvu artimuju ?  ax.gif

Tikrinimas vyksta labai paprastai: imamas kraujas is venos ir tiiamos genu mutacijos.
O koksskirtumas gyvi tevukai ar ne? Jei liga nustatuta Jums, tai Jus ir tiria. Tik pokalbio metu piesia seimos kaip ir genetini ligu medi. Tiesiog pres einant pas genetika prisiminkite, pasikalbekite su giminemis, ar buvo giminej onkologiniu ligu.
Atsakyti
Tikrinimui turi buti precedentas,siuntimas,jeigu siaip is smalsumo 600 eur berods.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 09, 21:10)
Tikrinimas vyksta labai paprastai: imamas kraujas is venos ir tiiamos genu mutacijos.
O koksskirtumas gyvi tevukai ar ne? Jei liga nustatuta Jums, tai Jus ir tiria. Tik pokalbio metu piesia seimos kaip ir genetini ligu medi. Tiesiog pres einant pas genetika prisiminkite, pasikalbekite su giminemis, ar buvo giminej onkologiniu ligu.

Savo as zinau. Drauge mano senai neturi tevu, o gimine labai maza, turi vos kelis ir nelabai zino kazka apie gimines ligas. Todel ir paklausiau.
Atsakyti