Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

Man nedaro. Vos priprasiau, kad po 4 chmijos padarytu.

Taigi galima paciai darytis. Gydytojai to nedraudzia.

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 08, 16:21)
Man nedaro. Vos priprasiau, kad po 4 chmijos padarytu.

Na, kiek esu literatūros skaičius, ar šiaip iš kitų patirties, tai kartot tą markerį kas tris savaites, taip dažniausiai būna chemijos, tikrai veltui. Kaip ir KT ar kitus tyrimus. Nes chemija nespėja suveikt. Mano aišku kita liga, bet esu panašiai su KT pasimovus, buvo viso 7 chemijos, padaro po 4, ok, tumoras sumažėjęs, dinamika teigiama, ir paskui, per neapsižiūrėjimą gydytoją paskiria KT iškart po gal šeštos chemijos, nu ir ką - viskas kaip buvo taip ir likę, jokių pokyčių į teigiamą pusę. Tad be tikslo ir per dažnai daromi tyrimai gydymo metu - nieko informatyvaus.
Atsakyti

Deganti galeciau pasigincyti. Gerai yra daryt markeri jei jis yra informatyvus. Mano mama geriausias to irodymas.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 08, 21:19)
<p>Deganti galeciau pasigincyti. Gerai yra daryt markeri jei jis yra informatyvus. Mano mama geriausias to irodymas.</p>

Aš ir nesiginčyju 4u.gif O jei neinformatyvus?

Visoms sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Merginos nesigincykit:) Matyt kiekvienam savo. Mano chemike pasake taip: mums svarbiau KT duomenys, nei vezio markeris, nes kol vyksta chemija jis nera labao informatyvus.
Atsakyti

Aš ir nesiginčyju 4u.gif O jei neinformatyvus? Visoms sveikatytės 4u.gif

Tai gal tada ir nereikia  :4u:

Nes nu pvz kad ir dabar. Mamai chemija leidzia, markeris kyla vos ne dvigubai. Tai reiskias si chemija mamai nepadeda. Tai jai markeris labai infofmatyvus :4u:

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 09, 00:19)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Deganti" data-cid="71196961" data-time="1478633311"> Aš ir nesiginčyju user posted image O jei neinformatyvus? Visoms sveikatytės user posted image</blockquote>
<p>Tai gal tada ir nereikia  4u.gif</p>
<p>Nes nu pvz kad ir dabar. Mamai chemija leidzia, markeris kyla vos ne dvigubai. Tai reiskias si chemija mamai nepadeda. Tai jai markeris labai infofmatyvus 4u.gif</p>

Kokią chemiją dabar mama gauna?Kaip supratau is senu forumu si chemija jai ne pirma. Ir kiek laiko trukdavo ramybes periodai?
Atsakyti

Kokią chemiją dabar mama gauna?Kaip supratau is senu forumu si chemija jai ne pirma. Ir kiek laiko trukdavo ramybes periodai?

Dabar kazkokia ruzava, pavadinimu ka ten butent leidzia tikrai nezinau. O ramybe mazai trukdavo. 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 09, 09:13)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gituks" data-cid="71197554" data-time="1478671895"> Kokią chemiją dabar mama gauna?Kaip supratau is senu forumu si chemija jai ne pirma. Ir kiek laiko trukdavo ramybes periodai?</blockquote>
<p>Dabar kazkokia ruzava, pavadinimu ka ten butent leidzia tikrai nezinau. O ramybe mazai trukdavo. </p>

Stiprybės Sun 4u.gif
Atsakyti

Stiprybės Sun 4u.gif

Ačiū  :4u:

Kas pas jus?

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 09, 09:29)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Flioksė" data-cid="71197808" data-time="1478676016"> Stiprybės Sun user posted image</blockquote>
<p>Ačiū  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Kas pas jus?</p>

Nieko naujo, dabar lyg baiges viduriavimai, užtat neikaip nesusitvarkom su spontanišku vemimu , buvom pas Ruolią, dave kaip kokiu patarimu neblogų, šiaip kol geriama chemija nuo visokiu super duper stirpinanciu vengti, del skrandžio arbatukiu dave kaip ir ka , nu dar tik vakar pradejo gerti matysim kas čia veiks unsure.gif
Atsakyti

Nieko naujo, dabar lyg baiges viduriavimai, užtat neikaip nesusitvarkom su spontanišku vemimu , buvom pas Ruolią, dave kaip kokiu patarimu neblogų, šiaip kol geriama chemija nuo visokiu super duper stirpinanciu vengti, del skrandžio arbatukiu dave kaip ir ka , nu dar tik vakar pradejo gerti matysim kas čia veiks unsure.gif

Sekmes

Atsakyti