Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

Sveikos merginos. Vėl "atkritau" psichologiškai. Nuolat žliumbiu, nors žinau, kad gydo ligą ir galva. Gal kalti nuolatiniai fb ir kitur postai apie mirtį, na nežinau, gal bijau artėjančios operacijos. Išmokinau vaikus kaip apmokėti mokesčius, perdėlioju dokumentus, kad visiems būtų aišku, kur rasti. Pagaliau atsirado jėgų, tai nuo šiandien pradėsiu visą sukauptą š išmesti/sudeginti/išdovanoti. Neuždavinėju klausimų "kodėl", nes gyvenime tiek gavau, kad niekam nelinkėčiau. Ir gero ir blogo. Dėkoju dievui už tris nuostabius vaikus ir vyrą.
Pastebėjau, kad perkant kokią suknelę ar batus internetu, dažnai suabejoju ar ilgam reikės taip ir nenusiperku :/
Atsakyti
[quote=gituks,2016 11 02, 11:06]
Sveikos merginos. Vėl "atkritau" psichologiškai. Nuolat žliumbiu, nors žinau, kad gydo ligą ir galva. Gal kalti nuolatiniai fb ir kitur postai apie mirtį, na nežinau, gal bijau artėjančios operacijos. Išmokinau vaikus kaip apmokėti mokesčius, perdėlioju dokumentus, kad visiems būtų aišku, kur rasti. Pagaliau atsirado jėgų, tai nuo šiandien pradėsiu visą sukauptą š išmesti/sudeginti/išdovanoti. Neuždavinėju klausimų "kodėl", nes gyvenime tiek gavau, kad niekam nelinkėčiau. Ir gero ir blogo. Dėkoju dievui už tris nuostabius vaikus ir vyrą.
Pastebėjau, kad perkant kokią suknelę ar batus internetu, dažnai suabejoju ar ilgam reikės taip ir nenusiperku :/

na , mergyt, viskas bus gerai....issikapstysi ;) . nei Tu pirma, nei Tu paskutinė. pamatysi, viskas susidėdlios i vietas. Suknelių tikrai kol kas nepirk, palauk pavasario, nes tada jau figuros matmenys bus tikslesni. O dėl vaikų viskas ok. Reikia mokinti savarankiškumo... ne tik prieš gyvenimo supurtyma, o visada. Žinomas man tas jausmas, dabar pamenu kaip sapnuotą košmarą....O tau, nenusistekenk su blogom emocijom. Nuvažiuok i bažnytėlę..paklūpok, paprašyk Dievulio paramos ir tikėk , kad viskas bus gerai .
friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damke11: 02 lapkričio 2016 - 11:23

o vat sito tai jau nereikia....ir ne laikas.reikia stiprintis ir ziuret i prieki,bus sunku...bet istversi-zmogus toks padaras....sukneliu bus-prisipirkau po operacijos:) dabar tau pooperacino dirzo reikes:).nusiteik ilgam gydymuisi ir  pasveikimui,ir ziurek i prieki,asaras ir niunias salin.Gyvena desitmecius po sitos ligos gydymo zmones.Ginekologiniam energija gera,gydytojas puikus ,greit prabegs tas laikas....varysi vel nuodytis:) man jau ir plaukai isdygo,antakiai ataugo...neprejo ne pusmetis:)

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 11 02, 11:06)
Sveikos merginos. Vėl "atkritau" psichologiškai. Nuolat žliumbiu, nors žinau, kad gydo ligą ir galva. Gal kalti nuolatiniai fb ir kitur postai apie mirtį, na nežinau, gal bijau artėjančios operacijos. Išmokinau vaikus kaip apmokėti mokesčius, perdėlioju dokumentus, kad visiems būtų aišku, kur rasti. Pagaliau atsirado jėgų, tai nuo šiandien pradėsiu visą sukauptą š išmesti/sudeginti/išdovanoti.  Neuždavinėju klausimų "kodėl", nes gyvenime tiek gavau, kad niekam nelinkėčiau. Ir gero ir blogo. Dėkoju dievui už tris nuostabius vaikus ir vyrą.

***jokiu postų su tokiais pavadinimais neskaityti ir tokiu nuorodų neatidarinėti,
***kad vaikus pamokinot tai puiku, kaip sakoma ka mokes ant pečiu nenešios, o ir patys supras kur ir kokiems dalykams eina šeimos pinigai,
***dėl pirkimo internetu ar ne internetu smile.gif, juodai nepritariu, pirma kojos dydis praktiškai nesikeicia nuo svorio, o antra BŪTINAI nusipirkit bent viena suknelę ar kita koki rūbą nuotaikai pakelti mirksiukas.gif (šitą gi visos žinom būdą nuotaikos pagerinimui smile.gif ) , nesukit sau galvos kiek nešiosit, kad ir pora savaičiu bet jei rūbas bus mielas tai bent ta laiką pasidžiaugsit, plius gi ir nesikeičiant svoriui, sveikatai ir pan. dalykams gi esam nusipirkę tikrai ne viena ir ne du rūbus kur nei į tvorą nei į mietą smile.gif, tai jei ir netiks ar nepatiks priimkit tai kaip kasdienybę, o jei rimtai tai dar ir gražinti juos galima smile.gif

laikykitės, stiprybės ir neblėstančios vilties 4u.gif Kada operacija?
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 11 02, 11:06)
Sveikos merginos. Vėl "atkritau" psichologiškai. Nuolat žliumbiu, nors žinau, kad gydo ligą ir galva. ....

huh.gif oi kaip suprantu 4u.gif
einu i kirpyklą dažyt plaukų , o kokios mintys, gal be reikalo, gal paskutini kartą , nu žo nėra nei ką šnekėt unsure.gif

Lapkričio 9 d. jau guluosi į ligoninę, pakartotinai operuos, zonduos limfmazgius, tada bus aiškiau ...

Dar prasidėjo toks niūrus metas. Ech išgyvensim kaip nors 4u.gif
Atsakyti

Mano mamai chemija nepadeda. Markeris kyla  :cray:  :( 

Atsakyti
oi ačiū merginos. Pažliumbiau, paskaičiau jūsų palinkėjimus ir vėl kyla kreivė. Vaikai tai dideli -jau studentai, bet užaugę šiltnamio sąlygomis-čia jau mūsų klaida. Bet mokytis socialinio gyvenimo niekada nevėlu mirksiukas.gif Gaila ir vaikų ir vyro-matau, kad viduje labai išgyvena, labai gerai sutarėm visą gyvenimą, kaip aš sakydavau-tu mano žemė aš-tavo dangus. Nes jis toks praktiškas ir pesimistas, o aš optimistė ir atsakinga už mokesčius, bankus, draudimus. Šiuo metu nieko neskauda, jaučiuosi kaip sveika, gal kartais silpniau, pakartotinus kraujo tyrimus darysiuos penktadienį. Lapkričio 10 dieną guldo Į Santariškes, tai gal 11 operuos blink.gif , pasidariau genetinį tyrimą, tai dar 9 d. važiuosiu pasiimti rezultatų, jei bus šudas, mano visiems vaikams reikės pasidaryti, nes tas pats genas perduodamas (arba ne). Moterims pasireiškia kaip krūties ar kiaušidžių, vyrams kaip prostatos.
Labiausiai tai bijau, kad per operaciją atidarys, pamatys, kad be šansų ir užsiųs, ir dar bijau mirti ant operacinio. Mano mama mirė nuo krūties vėžio kai man buvo vos 16, labai sunku buvo ilgai. Na mano "mažiukui" 19-daugiau paauginau.
Ar padeda chemija sužinosiu turbūt tik po operacijos, skysčiai nesikaupia pilve kaip prieš diagnozę-gal ir kažkas vyksta, nes dozę tai gavau maksimalią.
Tai va toks kratinys, jei kažką supratot. Į darbą neinu, kol kas biuletenis, paskui žiūrėsiu kaip bus.
Atsakyti

Labiausiai tai bijau, kad per operaciją atidarys, pamatys, kad be šansų ir užsiųs

na jau cia visiskus vejus kalbi......juk dare diagnostine laparoskopija,mate kas kaip.....ir nustok tas kalbas netikusias.....optimiste!Ir seima taip pat nuteik,tegul ne isgyvena,o rupinasi tavimi.

o kompiuterine tomografija dare?Patologijos centro israsa apie biopsijas matei?Jeigu zmogus buna neoperabilus tai jo ir neoperuoja,o kad neoperuotu prapjovus.....dar Rudaitis :)

Kaip pas tave ca125 tyrimo dinamika pries laparoskopija,po laparoskopijos,po chemiju?

Atsakyti
gituks 4u.gif
Laikykis (apkabinimas). Pirmiausia noriu pasveikinti su operacija. Čia yra didžiulė sėkmė. Ir asisekimas, kada nutria operuoti.
Dėl mirties ant operacinio stalo: paklauskite operacinio personalo. Kai kurie per 30 gyvenimo metų nei karto operacinėj paciento "nepapjovė" biggrin.gif . Aš rimtai. Daug kas man sakęs, per tiek metų nei vienas pas mus nemirė ;)
O dabar apie vaikus: vaikai dideli. Ištvers viską. Nors bus sunku, ištvers. Jei reikės, ir suaugs per naktį. Ir prisiims atsakomybes, jei reikės. Tuom net neabejoju smile.gif Ir net galėčiau lažintis, kad jie gali daug daugiau, nei galvojate ;) Labai labai linkiu pradėti galvoti apie save, tik apie save, ne apie vaikus. Vaikai apie save patys pagalvo ;) Kalbu iš patirties, aš esu sergančio tėčio vaikas. Dabar jūs turite savimi rūpintis, kad ir kaip buvot nepratųsi.
O suknelės moterį visada puošia. Ir pakelia nuotaiką. Tikrai, nusipirkite sau kažką gražaus, Turėsite su kuom į tą baisią operacinę keliauti. 4u.gif
Atsakyti
Prieš visas chemijas darė KT ir dar kai nupylė skysčius per laparoskopija paėmė mėginį ir atliko apžvalgą. Tai apsėti pas mane laukai normaliai. Perskaičiau viską atidžiai tik neseniai ir daugiau nebandau. cray.gif Tai Rudaitis tada pasakė, kad operuos tik po 3 chemijų.markerių nekartojo, tai gal pakartos prieš operaciją :/
Na biški susigėdau, kad taip emociškai "sugriuvau".
Teks kilti kaip Feniksui, ačiuks visoms victory.gif
P.S. Tyrimai pirmą dieną Santariškėse:
CA15.3 270,7
CA125 445,7
HE4(čia tas kuris patvirtina kiaušidžių vėžį) 2388,8 kai norma maziau nei 70, nu vienu zodziu puikiai pasirodziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 02 lapkričio 2016 - 17:43
taip laikas tik kilti.nusiteik kovai.sekmes!!!!as irgi kita savaite varau mini invazijai-porta trauks lauk.gana ta svetimkuni nesiot:)
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 11 02, 18:33)
Prieš visas chemijas darė KT ir dar kai nupylė skysčius per laparoskopija paėmė mėginį ir atliko apžvalgą. Tai apsėti pas mane laukai normaliai. Perskaičiau viską atidžiai tik neseniai ir daugiau nebandau. cray.gif Tai Rudaitis tada pasakė, kad operuos tik po 3 chemijų.markerių nekartojo, tai gal pakartos prieš operaciją :/
Na biški susigėdau, kad taip emociškai "sugriuvau".
Teks kilti kaip Feniksui, ačiuks visoms victory.gif
P.S. Tyrimai pirmą dieną Santariškėse:
CA15.3 270,7
CA125 445,7
HE4(čia tas kuris patvirtina kiaušidžių vėžį) 2388,8 kai norma maziau nei 70, nu vienu zodziu puikiai pasirodziau.
[right][snapback]71177540[/snapback][/right]

Taigi yra dar tas vėžys, aišku, kad tyrimai nėra normos ribose. Nelabai svarbu kiek žymenys pakilę, nes tie skaičiai labai sąlyginiai. Vieni su trečia stadija turi tūkstančius, kiti šimtus, kitų visai nepakyla. Pvz CA-125 rodo tik tam tikrą baltymą, kurio kai kurie augliai gali ir neišskirti, kiti gali išskirt daugiau. Reikia žiūrėti kaip kinta dinamikoje su chemoterapija ir koks būna kai jau pasieki remisiją. O nukris po operacijos. Ne iš karto, nes bus dar dėl uždegimo pakilę, bet nukris.

O dėl batų ir visko, ko gal ilgam nereiks... Labai gali būti, kad ir reiks. Aš susirgau kiaušidžių vėžiu 2 kurse. 3 stadija, prognozė... Nu pačios žinot. Beveik išprotėjau, universitete egzaminus laikiau ir važinėdavau į Santariškes chemoterapijos susileist. Norėjau viską mest, nes gal gi greitai mirsiu vis tiek. Kam man tos žinios ir diplomas. Tačiau labai džiaugiuosi, kad nemečiau, bakalauras baigtas, netgi įstojau į magistrą ir žadu pabaigt. Ir įsidarbinti. Ir net nuspirkti sodo namelį ir antrą šunį.

Moralas šitos istorijos toks, kad nereikia leisti ligai tavęs įsprausti į kampą smile.gif Kol kas dar pati pradžia, tikrai ne laikas galvoti apie pabaigą. Kiaušidžių vėžys - lėtinė liga, žaibiškai retas nuo jos išeina ir, labai tikėtina, kad gyvensi dar metus, kitus, trečius, penktus, o kas žino, būna ir trisdešimt išgyvena... Gal su gydymu, gal remisijoje, bet gyvensi ir tuos batus dar spėsi sunešiot smile.gif
Atsakyti