Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

Mano kraujas irgi nekažką nekažką neutrofilų tik 0,33. Norma 1,5-4,5 Jėgų mažoka angel_sadangel.gif susileidau į pilvą "skatinančių" , gal pajudės gamyba
Atsakyti

po sito patikrinimo hemaglobinas 97,kyla,svoris pradejo augt ,jau ir nebenoriu:)

Jegas reiktu atstatyt tau iki operacijos,nes po jos ju bus dar maziau,aplink skyrriaus pastata apeit isikibus vyrui i paranke buvo didelis kilometrazas :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 25, 12:07)
<p>po sito patikrinimo hemaglobinas 97,kyla,svoris pradejo augt ,jau ir nebenoriu:)</p>
<p>Jegas reiktu atstatyt tau iki operacijos,nes po jos ju bus dar maziau,aplink skyrriaus pastata apeit isikibus vyrui i paranke buvo didelis kilometrazas smile.gif</p>

O taip:) As ir po operacijos labai i gryna ora norejau, nors ir ziema buvo, tai apsirengdavau, iseidavom pasivaiksciot, tai jausmas buvo toks, kad didziausia lauka bulviu nukasiau:)
Atsakyti

man su oru labiau pasiseke -geguzes galas :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 25, 12:07)
<p>po sito patikrinimo hemaglobinas 97,kyla,svoris pradejo augt ,jau ir nebenoriu:)</p>
<p>Jegas reiktu atstatyt tau iki operacijos,nes po jos ju bus dar maziau,aplink skyrriaus pastata apeit isikibus vyrui i paranke buvo didelis kilometrazas smile.gif</p>

vakar pridavus kraują, matyt nujausdama, kad bus negeri tyrimai, prisigaminau kepenų pašteto, perdozavau nestuke.gif , nes gulėjau vakare paskui nieko nesinorėjo... ir šuva panašiai, nes tai jo mėgstamiausias patiekalas. Valgau kiek galiu, kai nustoja pykint, bet tas kraujas taip lėtai atsistatinėja...
Atsakyti

taip letai,labai letai,bet atsistatineja du kart i diena geriu buroku sultis,ryju ikrus,spanguoles su riesutais medum.silkes riebias aliejuje pgal Riuolos recepta,oi ko tik as nevalgau :)

Atsakyti
Sveikutes, pries nepilnus metus gimdoje salino polipus, mioma.Ir dabar vel ju priaaugo.Dar veseja gleivine.Onkocitologinis atsakymas teigiamas.
Geriu vaistus dubhaston.Po dvieju menesiu vel vaziuosiu tikrintis.Ginekologe siulo detis spirale Mirena.Merginos , ka jus manot?
Sako operuot pastoviai negalima.Bijau, kad vien isidejus spirale ir toliau gyvensiu su isvesejusia gleivine.Per pusmety pakilo iki 10, o buvo 5.Esu pasimetus.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2016 10 25, 17:26)
Sveikutes, pries nepilnus  metus gimdoje salino polipus, mioma.Ir dabar vel ju priaaugo.Dar veseja gleivine.Onkocitologinis atsakymas teigiamas.
Geriu vaistus dubhaston.Po dvieju  menesiu vel vaziuosiu tikrintis.Ginekologe siulo detis spirale Mirena.Merginos , ka jus manot?
Sako operuot pastoviai negalima.Bijau, kad vien isidejus  spirale ir toliau gyvensiu su isvesejusia gleivine.Per pusmety pakilo iki 10, o buvo 5.Esu pasimetus.

Ko bijai Mirenos? Aš jau metus nešioju, baigėsi mano kraujavimai per mėnesines, kai būdavo baisu iš namų išeit, tekdavo nešiot ir tamponą, ir paketą vienu metu, kraujuodavau net su krešuliais. Dėjo man ir dėl endometriozės, pastovaus išvešėjimo, kaip kad čia išsireiškėt. Žinok, nėr mėnesinių, nėra to išvešėjimo, o ilgainiui nešiojant Mireną mėnesinės būna dingsta arba lieka tik patepliojimai per jas, tai ir gydo tą išvešėjimą. Taip brangi rupūžė ta Mirena, bet jei paskaičiuot kiek aš išleisdavau tamponams ir paketams, tai jau matyt per metus atsipirko.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2016 10 26, 07:03)
Ko bijai Mirenos? Aš jau metus nešioju, baigėsi mano kraujavimai per mėnesines, kai būdavo baisu iš namų išeit, tekdavo nešiot ir tamponą, ir paketą vienu metu, kraujuodavau net su krešuliais. Dėjo man ir dėl endometriozės, pastovaus išvešėjimo, kaip kad čia išsireiškėt. Žinok, nėr mėnesinių, nėra to išvešėjimo, o ilgainiui nešiojant Mireną mėnesinės būna dingsta arba lieka tik patepliojimai per jas, tai ir gydo tą išvešėjimą. Taip brangi rupūžė ta Mirena, bet jei paskaičiuot kiek aš išleisdavau tamponams ir paketams, tai jau matyt per metus atsipirko.

Jus neisivaizduojat , kaip mane nuraminot!
O jum ar buvo , kokiu salutiniu poveikiu?Ant , kiek metu dejotes ir lab skausmingas idejimas? Prisiskaiciau visokiu nesamoniu...Ir svoris , ar istikruju taip auga?
Del kainos dzin, kad tik " macytu".
Bijau to brudo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2016 10 26, 08:05)
Jus neisivaizduojat , kaip mane nuraminot!
O jum ar buvo , kokiu salutiniu poveikiu?Ant , kiek metu dejotes ir lab skausmingas idejimas? Prisiskaiciau visokiu nesamoniu...Ir svoris , ar istikruju taip auga?
Del kainos dzin, kad tik " macytu".
Bijau to brudo. smile.gif

Jei iš pradžių - tai po gydymo man išsivystė endometriozė, aš buvau operuota, gėriau vaistus apie pusmetį, kad nebūtų mėnesinių, endometriozė pas man jau buvo trečioj stadijoj, išimta didelė endometrinė cista ir pašalinti židiniai, na aišku kiek įmanoma buvo. Bet vėliau ciklas labai išsiderino, tai sergu kas dvi savaites, tai nėr mėnesinių kelis mėnesius, pasitikrinus kaskart būdavo matoma padidėjus gimda dėl išvešėjimo, na ir pasiūlė man tą Mireną. Įdėjimas man buvo skausmingas, bet jis gana greitas, nors kitąkart prašyčiau, kad nuskausmintų, skausmingas dėl sąaugų susidariusių dėl tos pačios endometriozės. Bet tik pats tas kaklelio praplėtimas man buvo labai skausmingas, pats įdėjimas neužtruko ir dvidešimt minučių. Po to iškart dar variau apsipirkt ir jokių blogumų nebuvo. Pradžioj patepliojo gal ilgėliau, bet tepimas tikrai nevarginantis, per metus pasitaisiau keliais kg, bet čia neaišku ar nuo mirenos, ar nuo judėjimo stokos, kažkur tris kg. dasidėjo, tai aš nesuku galvos, nes ir taip nesu kūda, tai tie trys šen ar ten, net nesimato. Baigsis galiojimas vėl dėsiu. Vis dėlto man tai didelis patogumas, per mm užtenka dienai paketo, nebevargina skausmai. Nebijokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2016 10 26, 08:26)
Jei iš pradžių - tai po gydymo man išsivystė endometriozė, aš buvau operuota, gėriau vaistus apie pusmetį, kad nebūtų mėnesinių, endometriozė pas man jau buvo trečioj stadijoj, išimta didelė endometrinė cista ir pašalinti židiniai, na aišku kiek įmanoma buvo. Bet vėliau ciklas labai išsiderino, tai sergu kas dvi savaites, tai nėr mėnesinių kelis mėnesius, pasitikrinus kaskart būdavo matoma padidėjus gimda dėl išvešėjimo, na ir pasiūlė man tą Mireną. Įdėjimas man buvo skausmingas, bet jis gana greitas, nors kitąkart prašyčiau, kad nuskausmintų, skausmingas dėl sąaugų susidariusių dėl tos pačios endometriozės. Bet tik pats tas kaklelio praplėtimas man buvo labai skausmingas, pats įdėjimas neužtruko ir dvidešimt minučių. Po to iškart dar variau apsipirkt ir jokių blogumų nebuvo. Pradžioj patepliojo gal ilgėliau, bet tepimas tikrai nevarginantis, per metus pasitaisiau keliais kg, bet čia neaišku ar nuo mirenos, ar nuo judėjimo stokos, kažkur tris kg. dasidėjo, tai aš nesuku galvos, nes ir taip nesu kūda, tai tie trys šen ar ten, net nesimato. Baigsis galiojimas vėl dėsiu. Vis dėlto man tai didelis patogumas, per mm užtenka dienai paketo, nebevargina skausmai. Nebijokit  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2016 10 26, 09:46)

Labai labai aciu uz patarimus 4u.gif
O tie keli kg man ir praverstu, o jau esu labai kuda biggrin.gif .O kaip lytinis gyvenimas, ar nuo jos nedingsta potraukis?
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2016 10 26, 09:48)
Papildyta:

Labai labai aciu uz patarimus  4u.gif
O tie keli kg man ir praverstu, o jau esu labai kuda  biggrin.gif .O kaip lytinis gyvenimas, ar nuo jos nedingsta potraukis?

nemanau, juk ir apsauga įgauni, nereikia kitais būdais saugotis, aš išvis manau, kad potraukis vis tik yra pirmiausia galvoje, o čia tik nevykę pasiaiškinimai, mol dėl kontraceptikų, spiralės, temperamentas daugiau lemia manau.
Atsakyti