Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(Swissgirl @ 2016 10 19, 19:38)
Sveikos, tyliai vis paskaitau ir palaikau jus! O mano  gydymas jau i pabaiga, atlaikiau 5 cisplatinos dozes ir spinduliuku jau keletas kartu beliko smile.gif . Dar laukia 4 brachiterapijos, gydytoja sake, kad darys su narkoze, Remedy gal papasakos ar po ju buna labai bloga savijauta ?

Labas Swissgirl, ar čia apie brachiterapiją klausi? Nieko išvis po brachy nebūna smile.gif o jei dar su narkoze tai išvis baika irnesakyk.gif nes visas nemalonumas būna tik kol paruošia procedūrai.

Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 10 20, 09:24)
Labas Swissgirl, ar čia apie brachiterapiją klausi?  Nieko išvis po brachy nebūna  smile.gif  o jei dar su narkoze tai išvis baika  irnesakyk.gif  nes visas nemalonumas būna tik kol paruošia procedūrai.

Aha, apie brachy ;) aciu !
Atsakyti
Pirmas patikrinimas praejus siek tiek laiko po gydymo,zymuo normos ribose!!!!!Labai baugu buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 21 spalio 2016 - 13:14
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 21, 12:13)
Pirmas patikrinimas praejus siek tiek laiko po gydymo,zymuo normos ribose!!!!!Labai baugu buvo....

Šaunu Babyte! Taip ir toliau!

O man chemo atidėjo, nes cerbas iki lubų. Išrašė antibų ir liepė gydytis iki pirmadienio. Pirmadienį kraujas.
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 21, 14:13)

Sveikinu 4u.gif Labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 10 21, 16:13)
Šaunu Babyte! Taip ir toliau!

O man chemo atidėjo, nes cerbas iki lubų. Išrašė antibų ir liepė gydytis iki pirmadienio. Pirmadienį kraujas.

Na ir kaip šiandien laikotės? Kaip kraujas?

Babyte, puikios žinios smile.gif Taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 10 24, 10:30)
Na ir kaip šiandien laikotės? Kaip kraujas?

Babyte, puikios žinios smile.gif Taip ir toliau  4u.gif

O kaip tavo vyras?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 10 24, 09:35)
O kaip tavo vyras?

kolkas tas pats, tik lyg mažiau viduriuoja, nes dabar nuo viduriavimo perkas rusiškus vaistus, kaip daktarai sakė padidėjus peristaltika išlieka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 24 spalio 2016 - 10:01
Šiandien CRB jau pakritęs, bet dar vistiek ganėtinai aukštas. Kitas kraujo tyrimas ketvirtadienį ir chemo dar nukeliama.

Fliokse, kas ta peristaltika? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 21, 14:13)

Super !!!!
Papildyta:
QUOTE(Remedy @ 2016 10 24, 17:09)
Šiandien CRB jau pakritęs, bet dar vistiek ganėtinai aukštas. Kitas kraujo tyrimas ketvirtadienį ir chemo dar nukeliama.
Fliokse, kas ta peristaltika?  ax.gif

Kad kuo greiciau atsistatytu 🎈
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 10 24, 16:09)
Fliokse, kas ta peristaltika?  ax.gif

peristaltika-tai žarnu sieneliu judesiai, kurių pagalba maistas slenka per žarnyną, o pas mano vyra jau taip greit slenka, kad nieko nespėja organizmas įsisavinti, svoris krenta nuo to, plius tie pagreitėję judesiai tokie skausmingi, kad jokie nuskausminamieji nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 10 25, 09:40)
peristaltika-tai žarnu sieneliu judesiai, kurių pagalba maistas slenka per žarnyną, o pas  mano vyra jau taip greit slenka, kad nieko nespėja organizmas įsisavinti, svoris krenta nuo to, plius tie pagreitėję judesiai tokie skausmingi, kad jokie nuskausminamieji nepadeda  unsure.gif

4u.gif
Atsakyti