Тулио Симончини лечит РАК!
http://www.vetom.gro.../simoncini.html
Уже говорят, что рак это не болезнь, а просто бизнес. Вот как его избежать!
http://ogogo.top/sov...olezn-a-pr.html
Лечение «неизлечимой» болезни
http://gsidorov.info...oj-bolezni.html
(yra vienas idomus komentaras nuo Svetlana Titova; radau jums ja facebooke - cia norintiems artimiau pabendrauti... : https://www.facebook...100004537263646 )
Ar teko paciai sitais budais gydytis ir isgyti?neretai "stebuklingai pagije" pamirsta pamineti ,kad buvo atlikta operacija ir taikyti chemoterapijos kursai.....
Cia kai ir tas zmogus kur komentaruose mokina soda gert,apie operacija paminejo turbut netycia,kad buvo po operacijos isbertas ir po sodos gerimo iskart praejo....j
apie samokslus tai isvis patyliu
Cia kai ir tas zmogus kur komentaruose mokina soda gert,apie operacija paminejo turbut netycia,kad buvo po operacijos isbertas ir po sodos gerimo iskart praejo....j
apie samokslus tai isvis patyliu
QUOTE(Bertute @ 2016 10 13, 15:30)
Ačiū Fliokse už iššifravimą
vieną minutę galvoju, kad viskas bus ok, kitą minutę tokia baimė
vieną minutę galvoju, kad viskas bus ok, kitą minutę tokia baimė
Visa tai taip pažįstama, pereita ir dar einama tuo keliu
ypač pribaigia tokie pasakymai kaip savaitgali viena asaba pareiškė, kad gydytis neverta su tokia liga, vistiek ateitis aiški
Papildyta:
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 13, 17:22)
Sveikos.kaip keliat hemoglobina kraujyje,dar vis mazas 90,geriu burokeliu sultis,valgau granatas,ikrus.
mano vyrui du kart kėlė lašinant skystą geležį, tai pirma kart jis dar kartu gėrė bičiu pienelio tabletes, bet poveikis buvo nulinis kaip nuo 79 pakilo iki 90 taip per kelis men vel nukrito, o antra kartą po sulašinimo valgė tokį papildą iš spanguoliu, citrinu, medaus ir konjako, tai jau nebekrito o palaipsniui kilo ir šiandien labai neblogi pas ji skaičiukai laikos apie 130-140
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 17, 11:51)
aciu,dabar kazka panasaus pasidariau tik be konjako ,su graikiniais riesutais
konjaką jis vartojo gana trumpai, nes nuo gydymo labai išjautrėjus burnos gleivinė tai degindavo žiauriai, bet ir iš triju komponentų irgi gerai veikė
QUOTE(Remedy @ 2016 10 04, 19:04)
Labas dienas, nu ir priplepėjot čia. Aš po pirmos chemo biškį buvau atitrūkus, skraidžiau kosmose ir dabar dar biškį paskraidau, kaulus skauda tai eina na..
Gituks labas stiprybės tau šitam kely.
Fliokse, gal kas pataisys jei klystu, bet kiek pamenu, kad Ugninei Londone nesirįžo daryt operaciją nes ji buvo labai labai silpnutė. Plius anglai patarė kad lietuviai viską daro teisingai , todėl ją greitai išleido namo. Tik po to grįžus jau Lietuvoj, jai kažkokią operaciją darė, ar ne klubo?
Gituks labas stiprybės tau šitam kely.
Fliokse, gal kas pataisys jei klystu, bet kiek pamenu, kad Ugninei Londone nesirįžo daryt operaciją nes ji buvo labai labai silpnutė. Plius anglai patarė kad lietuviai viską daro teisingai , todėl ją greitai išleido namo. Tik po to grįžus jau Lietuvoj, jai kažkokią operaciją darė, ar ne klubo?
Ačiū Remedy, aš ir ilgam atitrūkusi buvau, jau po trečios chemijos. Šiandien trečia diena. Skauda raižo pilva (vėl chirurgas įsisuko ), bet kaip Tulytė sakė, skausmas yra geras ženklas-reiškia chemija veikia. Mintyse netgi prašau didesnio skausmo-tuoj mazochiste pasidarysiu. Na kaulus laužo ir dar nelabai norisi valgyti, bet čia jau chemijos šalutinis poveikis.
Prieš antrą chemiją nusiskutau galvą, tiksliau draugė žliumdama tai padarė, o aš ją turėjau raminti ir vis sakiau, kad kuri iš mūsų turi čia verkti, galų gale pasakiau pasisiusk. Keisčiausia, kad galva neliko basa-matyt ašaros gera trąša. Jaučiuos tokia stiliova.
Nuotaikos visokios būna. Po paskutinio pokalbio su onkologe Tulyte kažkaip vilties atsirado ;)
Kraujas krenta, net nežinau kaip pasikelti, bandysiu su lašinukais česnaku ir čili, po pirmos chemijos suveike. Negaliu kitų receptų naudoti nes nevalgau angliavandenių (medus) ir jokio alkoholio (brendžiukas). Penktadieni padarius tyrima pries chemija leukocitu buvo vos 2,8 tai jaučiu dabar visai neliko. Prisiverčiau apie 40 minučių pasivaikščioti. Tokios dabar ir dienos. Tiesa, vakar ilgiau pasivaikščiojau ir taip einu link parduotuvės ir matau senučiukė su dviem lazdom pareina ir galvoju kuri pirma pasieksim duris ji ar aš
Labai džiaugiuosi, kad radau Jus, nors išsikalbėti galiu. Taip norisi nusijuokti tai statistikai į veidą ir dar pratempti kažkiek.
Labai džiaugiuosi, kad radau Jus, nors išsikalbėti galiu. Taip norisi nusijuokti tai statistikai į veidą ir dar pratempti kažkiek.
3-4 dienos yra bjauriausios po sitos chemijos,dar 3-4 dienos ir viskas praeis.kiek dabar pas tave hemoglobinas?pas mane po visu chemiju buvo 73,dabar 90,kasdien geriu buroku sultis,valgau kepenis,ikrus,spanguoliu riesutu citrinos medaus misini,granatas,ir aplamai svarbu daug valgyti.man jau ir svoris virsun pradejo(po viso gydymo minus 10kg.)
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 17, 15:08)
3-4 dienos yra bjauriausios po sitos chemijos,dar 3-4 dienos ir viskas praeis.kiek dabar pas tave hemoglobinas?pas mane po visu chemiju buvo 73,dabar 90,kasdien geriu buroku sultis,valgau kepenis,ikrus,spanguoliu riesutu citrinos medaus misini,granatas,ir aplamai svarbu daug valgyti.man jau ir svoris virsun pradejo(po viso gydymo minus 10kg.)
Jo, jau žinau, kad pasaulis nušvis po 4 dienų. Mano hemaglobinas 3 chemijos dieną 101, diagnozės dieną (rugsėjo 1) buvo 130. Stengiuosi valgyti, nuo diagnozės pradžios netekau 12kg. Kad tik kraujas atsistatytų iki operacijos, noriu, kad kuo greičiau išimtų tą brudą.
QUOTE(gituks @ 2016 10 17, 14:41)
Jo, jau žinau, kad pasaulis nušvis po 4 dienų. Mano hemaglobinas 3 chemijos dieną 101, diagnozės dieną (rugsėjo 1) buvo 130. Stengiuosi valgyti, nuo diagnozės pradžios netekau 12kg. Kad tik kraujas atsistatytų iki operacijos, noriu, kad kuo greičiau išimtų tą brudą.
aš labiau bijodavau kad tie neutrofilai "datrauktų" iki tų 1,5 ir neatidetu chemijos
o mums prieš operacija gavosi toks paradoksas, kad kai mažai vartojo skysčiu, kraujas sutirštėjo ir rezultatai pagerėjo, aišku dirbtinai, bet bent jau neatidejo jos