Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2016 10 09, 15:29)
Man nuo gemzaro kokias tris dienas taip pat namloniai persejo akis. Paskui praejo. Jei nepraeina, gal pas gydytoja reiketu kreiptis, gal reikia kokiom dirbtinem asarom praplauti akis....

Jai jau kuris laikas taip. As sakiau eit pas gydytoja, neklauso unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

mes jau namie, diagnozė labai paprasta: nepatikslintas žarnų nepraeinamumas, iki ketvirtadienio stebėti save namuose, ketvirtadieni pas onkolgą matysim ką tas nuspres unsure.gif

niekaip nerandu ką reiškia ligos aprašyme R0

Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 10 10, 19:26)
Sveikos  smile.gif

mes jau namie, diagnozė labai paprasta: nepatikslintas žarnų nepraeinamumas, iki ketvirtadienio stebėti save namuose, ketvirtadieni pas onkolgą matysim ką tas nuspres  unsure.gif

niekaip nerandu ką reiškia ligos aprašyme R0

Greiciausiai tai turetu buri rentgenas (RO).
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 10 09, 14:59)
Jai jau kuris laikas taip. As sakiau eit pas gydytoja, neklauso  unsure.gif

pabandyk palašint tokį oftagel, jis lyg dirbtinės ašaros tik tirštesnis geriau suteps akį arba homeopatiniu lašiuku vaistinej nusipirkit nuo išsausejimo, juos be recepto parduoda, tikrai nepakenks mamytei , turbut kaip mano vyrui vaistai naikina gleivines, nesvarbu kur jos bebūtų
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 10 10, 21:09)
pabandyk palašint tokį oftagel, jis lyg dirbtinės ašaros tik tirštesnis geriau suteps akį arba homeopatiniu lašiuku vaistinej nusipirkit nuo išsausejimo, juos be recepto parduoda, tikrai nepakenks mamytei , turbut kaip mano vyrui vaistai naikina gleivines, nesvarbu kur jos bebūtų

Ačiū labai wub.gif
Atsakyti
Labas visom 4u.gif

Priimkit į savo būrį

Nuo vakar bandau gyvent su nauja diagneze - mazginė melonoma

Internete rastos žinios neguodžia unsure.gif gydytojai irgi nelabai iškalbūs.
Kraustausi iš proto, darbe tramdausi, namie verkiu huh.gif
Atsakyti
cia siek teik nuorodu informacijai

https://csn.cancer.org/forum

kas moka rusiskai

http://www.oncoforum.ru/

vis daugiau info nei musu kraste
Atsakyti
Labas Bertute,

Laikykis ir neskaityk tų straipsnių ir statistikų, labai blogai jie nuteikia mirksiukas.gif

Ar liga neišplitusi? Ar gydymą jau paskyrė? Stiprybės!

Fliokse, kaip tavo ligoniukas?
Atsakyti
Bertute, neverkit, ašaromis nieko nepakeisit, nors ir be galo sunku, turit gyventi toliau kad ir dėl vaikų 4u.gif

Vyras dabar namuose, gurguliuoja lyg mažiau ir tyliau, stengiasi neprisivalgyt betko tai lyg ir neblogai jaučias, tik šiaip labai opus ir nervingas, užsiplieskia kaip degtukas
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif

QUOTE(Remedy @ 2016 10 12, 14:29)

Ar liga neišplitusi? Ar gydymą jau paskyrė? Stiprybės!

Labai neprigasdino, daug ir nepaguodė, sako liga klastinga, kaip suprantu pati pradžia. Kol kas padarė tik plaučių nuotrauką, spalio 25 d. Kauno klinik. tikrins limfmazgius, viso kūno echoskopija darys unsure.gif

Tų skaičių ir šifrų tai iš vis nesupratau kas ten parašyta fear.gif

Bandau mąstyti pozityviai, darbe dar dar... o namie vakare košmarai
Atsakyti
Skaičiukus ir čia galit parašyt, jei ką

aš tai išsiaiškainau kas tas yr R0:
ar operacija atlikta radikaliai – RO, jei neradikalumas nustatytas operuojant – R1, jei tik mikroskopiškai – R2. o jei rašoma r mažoji tai reiškia recidyvą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 10 12, 15:51)
Skaičiukus ir čia galit parašyt, jei ką

aš tai išsiaiškainau kas tas yr R0:
ar operacija atlikta radikaliai – RO, jei neradikalumas nustatytas operuojant – R1, jei tik mikroskopiškai – R2.  o jei rašoma r mažoji tai reiškia recidyvą  unsure.gif

rasau :
išvada : išopėjusi mazginė melonoma pT2aNxMxL/V0R0

Ki67 apie 10%Rezekciniuose krastuose navikinio plitimo nepastebima pagal Clark IVpagal Breslow 1,7 mmnavikas teigiamas HMB45(50%)

žo nieko cia nesuprantu blink.gif
Atsakyti