Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 08:32)
Ačiū. Bandysiu ir aš po operacijos avastan + chemija. Prie mano diagnozės avastan nekompensuojamas, taupiau visą gyvenimą dabar išleisiu per 5 min. Dar laikausi ketoninės dietos. Kadangi kepenys kasa tulžis inkstai veikia super galiu tai sau leisti. Dietos esmė 0 angliavandenių. Aišku sudėtinga, nes angliavandenių kad ir mažai yra visur beveik. 80 proc mano dienos raciono riebalai, 15 -baltymai, 5 angliavandeniai. Nevalgau jokių kruopų, miltų, pieno produktų (nebent be laktozės), jokių vaisių, (galima kokią saują aviečių ar mėlynių, braškių, žemuogių per dieną)aišku mano braškės užšaldytos su cukrumi verysad.gif
Galiu brokolius, špinatus, agurkus, cukinijas viskas kas žalia
galiu mėsos-geriausia višta kuri kaime kieme lakstė
žuvį gaminu beveik kasdien, perku ekologinėse parduotuvėse tik ne prekybos centruose,
kiaušinius, ghee sviestą, alyvuogių aliejaus, ypač kokoso aliejų.
PVZ. Mano rytinė kava-kavos kiek ir mėgdavau visada+ šaukštas kokoso aliejaus+ šaukštelis ghee sviesto(kartais jei draugai padovanoja dedu kakavos sviesto)+ jei turiu almond pieno
į sriubas visada įsipilu aliejaus bent šaukštą+ visur gamindama dedu ciberžolę
Sunku buvo pradžioj, sode turim vynuogyną tai taip norėjosi jų privalgyti...
ai dar galiu avokadą 1 per dieną,dabar kaip tik pusryčiams bus avokadas su  virtu kiaušiniu šauktas aliejaus biški citrinos ant avokado druska ir biski uztarkuosiu permezano

neskubek su tom dietom,praeik chemijas,atsigauk po operacijos,paskui sekancias chemijas,kada atsigausi tada galima ir padietinti.kitaip damusi organizma,kad ir chemiju negales daryt.Man tiek chirurgas,tiek chemoterapeutas gydymo metu sake valgyt ka nori ir aplamai jie juokiasi tu dietu.
as dabar tiesiog stengiuosi sveikai maitintis,nevalgau saldumynu,vengiu miltu,angliavandeniu.Kas liecia stebuklingus pagijimus nuo visokiu papildu ir pn.tai panacejos ten nera,vistiek visiems pagijusiems ir operacija ir chemija buvo:)Didziausias sekmes saltinis yra gerai padaryta operacija,kuo svariau ismesines:) ,tuo daugiau sansu pasveikti,na ir zinomanusiteikimas ir artimuju palaikymas.Kur tave operuos?
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 03, 10:48)
neskubek su tom dietom,praeik chemijas,atsigauk po operacijos,paskui sekancias chemijas,kada atsigausi tada galima ir padietinti.kitaip damusi organizma,kad ir chemiju negales daryt.Man tiek chirurgas,tiek chemoterapeutas gydymo metu sake valgyt ka nori ir aplamai jie  juokiasi tu dietu.
as dabar tiesiog stengiuosi sveikai maitintis,nevalgau saldumynu,vengiu miltu,angliavandeniu.Kas liecia stebuklingus pagijimus nuo visokiu papildu ir pn.tai panacejos ten nera,vistiek visiems pagijusiems ir operacija ir chemija buvo:)Didziausias sekmes saltinis yra gerai padaryta operacija,kuo svariau  ismesines:) ,tuo daugiau sansu pasveikti,na ir zinomanusiteikimas ir artimuju palaikymas.Kur tave operuos?

Dieta visiškai nealina, nes valgau prabangiau nei būdama sveika, tik labai norisi angliavandenių...
Praėjo 10 dienų po chemijos jaučiuos kai arklys, įdomu kaip kraujas-ryt žinosiu.
Operuos Rudaitis Santariškėse.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 09:40)
Gal galite papasakoti apie operaciją sergant kiaušidžių vėžiu, kaip suprantu pašalins viską. Kaip sekasi po to, kiek trunka operacija maždaug, ar guli reanimacijoj, kada gali pakilti iš lovos, kada pradeda taikyti chemijas?

operacija trunka ilgai 5-7 val,gali ir ilgiau,ma pasalinta gimda kiausides,taukines,apendicitas,dalis diafragmos ir tt.3 paras buvau reanimacijoj-to bijot nereikia,ten gera prieziura,is lovos atsikeliau po savaites,chemijos regis po 2savaiciu po israsymo,taip,kad pamirsk viskias reabilitacijas ir sanatorijas.

Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 09:52)
Dieta visiškai nealina, nes valgau prabangiau nei būdama sveika, tik labai norisi angliavandenių...
Praėjo 10 dienų po chemijos jaučiuos kai arklys, įdomu kaip kraujas-ryt žinosiu.
Operuos Rudaitis Santariškėse.

su gydytoju irgi pasiseke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 03, 10:)

su gydytoju irgi pasiseke smile.gif

Joo labai džiaugiuosi.
O po operacijos kabo kokie nors maišiukai skysčiams nutekėti ir ar ilgai ten su jais reikia gyventi?
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 10:07)
Joo labai džiaugiuosi.
O po operacijos kabo kokie nors maišiukai skysčiams nutekėti ir ar ilgai ten su jais reikia gyventi?

kabo,visa kruva:)2 limfai ir 1 slapimui.gal savaite,gal maziau truputi.
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 03, 10:48)
neskubek su tom dietom,praeik chemijas,atsigauk po operacijos,paskui sekancias chemijas,kada atsigausi tada galima ir padietinti.kitaip damusi organizma,kad ir chemiju negales daryt.Man tiek chirurgas,tiek chemoterapeutas gydymo metu sake valgyt ka nori ir aplamai jie  juokiasi tu dietu.
as dabar tiesiog stengiuosi sveikai maitintis,nevalgau saldumynu,vengiu miltu,angliavandeniu.Kas liecia stebuklingus pagijimus nuo visokiu papildu ir pn.tai panacejos ten nera,vistiek visiems pagijusiems ir operacija ir chemija buvo:)Didziausias sekmes saltinis yra gerai padaryta operacija,kuo svariau  ismesines:) ,tuo daugiau sansu pasveikti,na ir zinomanusiteikimas ir artimuju palaikymas.Kur tave operuos?

aš truputį tą dietą kartais sulietuvinu biggrin.gif pvz. vakar vakare sūdytų ir rūkytų lašinukų su česnaku ir pomidoru užkirtau...
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 10:19)
aš truputį tą dietą kartais sulietuvinu  biggrin.gif pvz. vakar  vakare sūdytų ir rūkytų lašinukų su česnaku ir pomidoru užkirtau...

as tai sudytu:)
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2016 10 03, 11:15)
kabo,visa kruva:)2 limfai ir 1 slapimui.gal savaite,gal maziau truputi.

va čia tai nemalonu nemalonu
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 10:22)
va čia tai  nemalonu nemalonu

niekis,siaip sntariskiu ginekologiniam labai gera energija ir kolektyvas gera ispudi paliko.
Atsakyti
Laba diena,
žiūriu visos kalbat apie avastiną, ar jis skiriamas visiems prie tiesiosios žarnos v? vyrui jau buvo 5chemijos, po paskutinės labai sunkaii atsigavo vežiau į priimamąjįverysad.gif šnd kraujus pridavė ir jei bus geri - 3nį vėl į mūšio laiką. būsime įveikę jau pusę, liks dar 6.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2016 10 03, 12:19)
Laba diena,
žiūriu visos kalbat apie avastiną, ar jis skiriamas visiems prie tiesiosios žarnos v? vyrui jau buvo 5chemijos, po paskutinės labai sunkaii atsigavo vežiau į priimamąjįverysad.gif šnd kraujus pridavė ir jei bus geri - 3nį vėl į mūšio laiką. būsime įveikę jau pusę, liks dar 6.

Manau reiktų klausti gydytojo, kuris skiria chemiją. Man tai viską paaiškino chemikė onkologė.
Atsakyti
Gituks, o nera galimybes avastin gauti neisleidziant viso gyvenimo santaupu? Parama is gamintoju, kazkokios organizacijos, atskirai i vlk kreiptis del finansavimo.. Ar viska apgalvojai?
Atsakyti