QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 08:32)
Ačiū. Bandysiu ir aš po operacijos avastan + chemija. Prie mano diagnozės avastan nekompensuojamas, taupiau visą gyvenimą dabar išleisiu per 5 min. Dar laikausi ketoninės dietos. Kadangi kepenys kasa tulžis inkstai veikia super galiu tai sau leisti. Dietos esmė 0 angliavandenių. Aišku sudėtinga, nes angliavandenių kad ir mažai yra visur beveik. 80 proc mano dienos raciono riebalai, 15 -baltymai, 5 angliavandeniai. Nevalgau jokių kruopų, miltų, pieno produktų (nebent be laktozės), jokių vaisių, (galima kokią saują aviečių ar mėlynių, braškių, žemuogių per dieną)aišku mano braškės užšaldytos su cukrumi
Galiu brokolius, špinatus, agurkus, cukinijas viskas kas žalia
galiu mėsos-geriausia višta kuri kaime kieme lakstė
žuvį gaminu beveik kasdien, perku ekologinėse parduotuvėse tik ne prekybos centruose,
kiaušinius, ghee sviestą, alyvuogių aliejaus, ypač kokoso aliejų.
PVZ. Mano rytinė kava-kavos kiek ir mėgdavau visada+ šaukštas kokoso aliejaus+ šaukštelis ghee sviesto(kartais jei draugai padovanoja dedu kakavos sviesto)+ jei turiu almond pieno
į sriubas visada įsipilu aliejaus bent šaukštą+ visur gamindama dedu ciberžolę
Sunku buvo pradžioj, sode turim vynuogyną tai taip norėjosi jų privalgyti...
ai dar galiu avokadą 1 per dieną,dabar kaip tik pusryčiams bus avokadas su virtu kiaušiniu šauktas aliejaus biški citrinos ant avokado druska ir biski uztarkuosiu permezano
Galiu brokolius, špinatus, agurkus, cukinijas viskas kas žalia
galiu mėsos-geriausia višta kuri kaime kieme lakstė
žuvį gaminu beveik kasdien, perku ekologinėse parduotuvėse tik ne prekybos centruose,
kiaušinius, ghee sviestą, alyvuogių aliejaus, ypač kokoso aliejų.
PVZ. Mano rytinė kava-kavos kiek ir mėgdavau visada+ šaukštas kokoso aliejaus+ šaukštelis ghee sviesto(kartais jei draugai padovanoja dedu kakavos sviesto)+ jei turiu almond pieno
į sriubas visada įsipilu aliejaus bent šaukštą+ visur gamindama dedu ciberžolę
Sunku buvo pradžioj, sode turim vynuogyną tai taip norėjosi jų privalgyti...
ai dar galiu avokadą 1 per dieną,dabar kaip tik pusryčiams bus avokadas su virtu kiaušiniu šauktas aliejaus biški citrinos ant avokado druska ir biski uztarkuosiu permezano
neskubek su tom dietom,praeik chemijas,atsigauk po operacijos,paskui sekancias chemijas,kada atsigausi tada galima ir padietinti.kitaip damusi organizma,kad ir chemiju negales daryt.Man tiek chirurgas,tiek chemoterapeutas gydymo metu sake valgyt ka nori ir aplamai jie juokiasi tu dietu.
as dabar tiesiog stengiuosi sveikai maitintis,nevalgau saldumynu,vengiu miltu,angliavandeniu.Kas liecia stebuklingus pagijimus nuo visokiu papildu ir pn.tai panacejos ten nera,vistiek visiems pagijusiems ir operacija ir chemija buvo:)Didziausias sekmes saltinis yra gerai padaryta operacija,kuo svariau ismesines:) ,tuo daugiau sansu pasveikti,na ir zinomanusiteikimas ir artimuju palaikymas.Kur tave operuos?