Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 08:32)
Ačiū. Bandysiu ir aš po operacijos avastan + chemija. Prie mano diagnozės avastan nekompensuojamas,

avastinas prie ka ikuriu v formu, pvz mano vyro atveju yra kompensuojamas tik kai tinka, tam yra tiriami šiai dienai RAS grupės 3 genai KRAS , NRAS ir BRAF, ir jeigu jie mutavę tai avastino neskiria, nes jis neveiksmingas, maniškiui tyrė pirmus du ir vienas iš ju buvo nemutavęs, ačiu die, kuris konkrečiai nepaskysiu dabar, reikia išrašus pažiuret

nu bet Jūs ir pavyzdinga dėl maisto, šaunuolė tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 10 03, 08:36)
Stiprybės, vilties ir tikėjimo  4u.gif

skaičiau senose temose diskusiją apie tai, kad liga duoda ir kažką gero, nežinau, aš nepajutau, na gal labai labai mažai, bet jeigu skirta tas ištverti, matyt tokia dievulio valia

kelis kart skaičiau tas temas apie Ugninę  verysad.gif , gaila, kad neveikia jos puslapiukas, man įdomu, ar londono daktarai jai tada vistik rekomendavo tą sudetingą operacija, ar nebe? Ir iš vis koki gydymą jie paskyrė? Idomu ar sutapo mūsiškiu ir anu nuomones  g.gif

Vyras labai viduriuoja, geria lopedium, poveikio nulis, kažin ar čia labiau nuo xelodos ar nuo avastino ?

Būtinai gerkite gerasias bakterijas, aš jas vartoju 2 kart dienoj po 2 kapsules.
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2016 10 03, 08:44)
Laba diena, idomu kokia kaina Avastino? Mama jau 3 metus niekaip neatsikrato kiausidziu v. vis grizta ir grizta nelabasis verysad.gif

turbut pagal stipruma ir naudojimo normas, kaip pvz. :
http://www.vaistai.l...irpalui-n1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 03 spalio 2016 - 08:53
QUOTE(rasabraske @ 2016 10 03, 09:44)
Laba diena, idomu kokia kaina Avastino? Mama jau 3 metus niekaip neatsikrato kiausidziu v. vis grizta ir grizta nelabasis verysad.gif

kaina priklauso nuo žmogaus svorio pvz, jei žmogus sveria 70 kg jam reikia mazdaug 2000 ewr. kas trys savaitės, aisku galima pabandyti nusipirkti Lenkijoj blush2.gif Nes gydytojas išrašo receptą ir eini pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 09 29, 14:14)
Gal kas naudojote/ gėrėte Transfer Factor papildus?  g.gif
Buvo ant bangos prieš gerą penkmetį.

Vat idomu ir man ar geriate kas nors? Mamai chemijos nebeveikia, tai sutikom tokia moteri kuri tikina pasveikusi nuo kruties v siu papildu deka g.gif Ar tai gali buti tiesa, internete irgi atsiliepimai stulbinantys g.gif mano mama nusipirko irgi nes kitu vaistu deja jai nebera...
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 08:50)
Būtinai gerkite  gerasias bakterijas, aš jas vartoju 2 kart dienoj po 2 kapsules.

Ačiū, kažkaip apie jas nepagalvojom

Transfer papildus tik žinau , kad gėrė viena moteris tikrai prieš kokius 5-6 metus, jai kiaušidžiu vežys buvo, kolkas jų ar ne jų deka ? ji laikosi gerai, jokio atkritimo po gydymo kurso nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 03 spalio 2016 - 09:02
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 08:32)
Ačiū. Bandysiu ir aš po operacijos avastan + chemija. Prie mano diagnozės avastan nekompensuojamas, taupiau visą gyvenimą dabar išleisiu per 5 min. Dar laikausi ketoninės dietos. Kadangi kepenys kasa tulžis inkstai veikia super galiu tai sau leisti. Dietos esmė 0 angliavandenių. Aišku sudėtinga, nes angliavandenių kad ir mažai yra visur beveik. 80 proc mano dienos raciono riebalai, 15 -baltymai, 5 angliavandeniai. Nevalgau jokių kruopų, miltų, pieno produktų (nebent be laktozės), jokių vaisių, (galima kokią saują aviečių ar mėlynių, braškių, žemuogių per dieną)aišku mano braškės užšaldytos su cukrumi verysad.gif
Galiu brokolius, špinatus, agurkus, cukinijas viskas kas žalia
galiu mėsos-geriausia višta kuri kaime kieme lakstė
žuvį gaminu beveik kasdien, perku ekologinėse parduotuvėse tik ne prekybos centruose,
kiaušinius, ghee sviestą, alyvuogių aliejaus, ypač kokoso aliejų.
PVZ. Mano rytinė kava-kavos kiek ir mėgdavau visada+ šaukštas kokoso aliejaus+ šaukštelis ghee sviesto(kartais jei draugai padovanoja dedu kakavos sviesto)+ jei turiu almond pieno
į sriubas visada įsipilu aliejaus bent šaukštą+ visur gamindama dedu ciberžolę
Sunku buvo pradžioj, sode turim vynuogyną tai taip norėjosi jų privalgyti...
ai dar galiu avokadą 1 per dieną,dabar kaip tik pusryčiams bus avokadas su  virtu kiaušiniu šauktas aliejaus biški citrinos ant avokado druska ir biski uztarkuosiu permezano

Cia jus gal laikotes Paleo mitybos rekomendaciju? Seku sita paleo tema cia sm irgi visokiu pasveikumo istoriju buna
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 08:56)
kaina priklauso nuo žmogaus svorio pvz, jei žmogus sveria 70 kg jam reikia mazdaug 2000 ewr. kas trys savaitės, aisku galima pabandyti nusipirkti Lenkijoj  blush2.gif  Nes gydytojas išrašo receptą ir eini pirkti verysad.gif

O vartoti turbut nemaziau metus reikia? Idomu kokia kaina Lenkijoje? Mums Cesas nepasiule pirkti Avastina, jis labiau rekomendavo kamieniniu lasteliu terapija pas Strioga, sake prie kiausidziu v veiksminga g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2016 10 03, 09:03)

O vartoti turbut nemaziau metus reikia? Idomu kokia kaina Lenkijoje? Mums Cesas nepasiule pirkti Avastina, jis labiau rekomendavo kamieniniu lasteliu terapija pas Strioga, sake prie kiausidziu v veiksminga g.gif

na nepamirškit, kad biologiniai kaip pvz avastinas jau yra perėję turbut daugumą tyrimo stadijų ir kur jie skiriami tai yra patvirtinta tyrimais, kad duoda labai gerus rezultatus, o imunovakcinacija lt dar tik bandymu stadijose, čia aš rašau, jokiu budu nenoredama kažka nuo jos atkalbeti, bet prieš ryžtantis jai skirti nemažus eur reiktų ir pačiai sėst ir perskaityt kiek imanoma visa kas parašyta apie ja, lt kalba, tai praktiškai aš nieko neradau tik visokius lialia , antra tai, kad yra nemažai atveju jei žmogus serga kitomis ligomis, ji ir del ju negalima,
gal ir ne kažkaip tendencingai gali konsultuoti tie kas šiai dienai lt ja atlieka, bet reikia dar dometis pasauline praktika butinai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 10 03, 09:49)
avastinas prie ka ikuriu v formu, pvz mano vyro atveju yra kompensuojamas tik kai tinka, tam yra tiriami šiai dienai RAS grupės 3 genai KRAS , NRAS ir BRAF,  ir jeigu jie mutavę tai avastino neskiria, nes jis neveiksmingas, maniškiui tyrė pirmus du ir vienas iš ju buvo nemutavęs, ačiu die, kuris konkrečiai nepaskysiu dabar, reikia išrašus pažiuret

nu bet Jūs ir pavyzdinga dėl maisto, šaunuolė tikrai  4u.gif

Viską darau, kad tik pratempčiau kuo ilgiau mirksiukas.gif Kasdien judu vaikštau bent po valandą pradžioj po chemijos pro sukąstus dantis mažiau paskui būna lengviau.
Dėl mitybos tai parsisiunčiau iš amazon knygą Domini Kemp ir Patricia Daly-jos atrado šiią dietą susirgusios vėžiu, pasveiko ir sėkmingai gyvena, ten yra daug receptų+ dienos normos suskaičiuotos kad nenugrybautum.
Dėl tų tyrimų tai nežinojau, reiks pasiteirauti prieš kitą chemiją
Papildyta:
QUOTE(rasabraske @ 2016 10 03, 10:03)
Cia jus gal laikotes Paleo mitybos rekomendaciju? Seku sita paleo tema cia sm irgi visokiu pasveikumo istoriju buna
Papildyta:

Ši dieta vadinasi ketogeninė, Knyga kurią neseniai parsisiunčiau https://www.amazon.c...togenic kitchen

Šlapime atsiranda ketonų+++, jei laikaisi šios dietos-taip tikrina pacientus mirksiukas.gif
Kaina Lenkijoj 100/200 ewr pigiau. bet dar nepirkau ir taip intensyviai neieškojau, nes operacija numatyta lapkričio 11, kai sužinosiiu parašysiu tiksliai, svoris krenta, gal dar sutaupysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 10 03, 09:23)

Dėl tų tyrimų tai nežinojau, reiks pasiteirauti prieš kitą chemiją

aišku būtinai pasidomekit ar ir prie jūsų formos jis skiriamas ir gal dar kokie papildomi tyrimai tinkamumui nustatyt atliekami 4u.gif

ačiu už nuoroda
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2016 10 02, 20:12)
jap. kaip pirštu į akį. Gyvenau aktyvų gyvenimą. Darbas darbas darbas "niekada nesergu", net kompensuojamų vaistų knygelės neturėjau (45 metukai). Vasaros  pradžioj pastebėjau, kad lieknėju, valio galvoju. Rugpjūčio pradžioj taip pastebiu, kad turiu pilvuką, na, galvoju tų saldainių reikėjo nevalgyti. Rugpjūčio vidury žiūriu, kad jau pilvas. Gydžiausi espumizanu  lotuliukas.gif Tada šeima išvarė pas gydytoją. Na ji sako, pasidarom kraujo tyrimus. Atėjau tyrimu rez. Kraujas eng 69 ir trombocitai belekiek. Nusiuntė pas ginekologę-sako kiaušidės ir gimda be pakitimų (vat ir tikrinkis suš provincijoj, kad ir kas puse metų), bet yra skysčio. Ant rytojaus Santariškėse nustatė diagnozę, paguldė nupylė 5 litrus skyscio paėmė mėginį. Na ir prasidėjo... Diagnozę permečiau akimis, pagooglinau šansus, paverkiau, šeima paverkė, draugai paverkė. Dabar bandau toliau. Jau neverkiu.

espumizanu,ha ha,o as mezymu:)-internetas visagalis :)tik mano ginekologe biski rimtesne buvo,nors viskas be dideliu pakitimu CA-125 ,pajame,o ten 600 norma iki 35,aisku vel interneto prisiskaicius turejau vilties kad kazkas kito.....nes kai ascitas atsiranda tai dazniausiai arba kiausidziu vezys ar kepenu ciroze.
Neziurek tu sansu,cia ir laime lemia,gali turedama 1 stadija papulti i ta keleta procentu,kurieos mirsta ir su 4 i tuos kurie issigydo.Pilna pavyzdziu.
Atsakyti
Gal galite papasakoti apie operaciją sergant kiaušidžių vėžiu, kaip suprantu pašalins viską. Kaip sekasi po to, kiek trunka operacija maždaug, ar guli reanimacijoj, kada gali pakilti iš lovos, kada pradeda taikyti chemijas?
Atsakyti