QUOTE(kastuvas @ 2016 10 01, 06:28)
Pasisekė tau, kad LT prie gimdos kaklelio avastiną kompensavo, kiaušidžių vėžiui jiems nėra "terapinės vertės" matai. O neseniai pasirodė straipsnis, kad Lietuvoje mirtingumas nuo kiaušidžių vėžio didžiausias pasaulyje (neskaitant 3-ojo pasaulio šalių, kurios neįtrauktos į tyrimą buvo). Ir tame straipsnyje aiškiai parašyta, kad kalta prasta diagnostika ir pasenęs gydymas... Nu žodžiui, kaip visada, pirmaujam ten kur nereikėtų.
Ai, bet aš apie paklitakselį norėjau parašyt. Man buvo po pirmos dozės irgi nesklandumai panašūs - uždusdavau lipdama į 3 aukštą, prausdamasi duše ir pan. Galvojau, kad su širdimi negerai, bet tyrimai buvo normalūs, tai iki šiol nežinau kas ten buvo. Tačiau po antros dozės baigėsi šie nemalonumai. Aišku, gali būt ir ne vaistai, o pvz stiprus nerimas provokuojantis tą dusimą. Gal ir mano atveju taip buvo...
Ai, bet aš apie paklitakselį norėjau parašyt. Man buvo po pirmos dozės irgi nesklandumai panašūs - uždusdavau lipdama į 3 aukštą, prausdamasi duše ir pan. Galvojau, kad su širdimi negerai, bet tyrimai buvo normalūs, tai iki šiol nežinau kas ten buvo. Tačiau po antros dozės baigėsi šie nemalonumai. Aišku, gali būt ir ne vaistai, o pvz stiprus nerimas provokuojantis tą dusimą. Gal ir mano atveju taip buvo...
Kiausidziu vezio atveju pati zinai kokia diagnostika.....as reguliariai tikrinausi pas ginekologa ir nieko nemate,nieko nemate net pries operacija su kolonoskopu-grazios kiausides :)jokiu padidejimu.O kada dare diagnostine laparoskopija,net nezinojo kokio organo vezys,gereiausia prognoze-kiausidziu,nes jis gydomas:)jei galimai kazko kito ,toj srity,gydytojas jau zodziu i vata nevyniojo.....taigi po histologinio tyrimo,tai buvo pirmoji "geroji naujiena",bunant 2 savaites nezinioje ....
kas liecia gydyma,kiek praskaiciau ,o praskaiciau labai daug ivairiom kalbom,tai niekuo musu gydymas nuo pasaulinio,visur tos pacios shemos.avastino tik truksta