Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(Remedy @ 2016 09 29, 12:07)
Ačiū Angele  4u.gif  ačiū skorpe  4u.gif 

Merginos, ar iškart po pirmos chemo (paklitaxelis) pradeda kristi plaukučiai? Užsisakiau peruką, bet jį gamins apie 2 savaites+kelios dienos siuntimas, kažin ar spėsiu jį gauti kol galvelę paliks paskutinis plaukas?

Sunflowers, o ką gydytoja sako dėl to markerio? Nežinau kokia liga mamytės, bet tikrai ne prie visų vėžio formų markeris informatyvus, tai gal nelabai juo kliautis reikėtų?

sako ivairiai buna ,man po dvieju savaiciu prasidejo,plaukai kaip dredai pasidare smile.gif ir tada krist pradejo
Atsakyti
Ingriga, ačiū. O kaip tu laikaisi?

Bronyte, kokį gydymą gavot? Ar buvo geras atsakas į chemo? Gal remisijoje esat?

Gal kas naudojote/ gėrėte Transfer Factor papildus? g.gif
Buvo ant bangos prieš gerą penkmetį.
Atsakyti
Remedy ačiū, gerai, tik truputi vaistais nuotaikas reikia pakoreguoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 09 29, 14:14)
Ingriga, ačiū. O kaip tu laikaisi?

Bronyte, kokį gydymą gavot? Ar buvo geras atsakas į chemo? Gal remisijoje esat?
Gal kas naudojote/ gėrėte Transfer Factor papildus?  g.gif
Buvo ant bangos prieš gerą penkmetį.

2 chemijos iki operacijos paliktakselis plius carboplatina,4 po operacijos 3 is ju i pilva.geras menuo po gydymo markeris normoj,susrebiau visus salutinius,paipaliojuosi,i darba einu.Jokiu papildu nenaudoju,stengiuosi sveikai maitintis.Nors daktarai sako valgyt ka nori,juokiasi is visu tu dalyku.
Atsakyti
Remedy ,apkabinu, simtas 4u.gif

Siandien akroplyje maciau Ugnines mama ir dukryte ,senbuves prisimins,taip sirdy suspaiude .. ejo su jaunatviska mociute grazi mergaite heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 30 rugsėjo 2016 - 00:07
Remedy, prisidedu prie apkabinimų smile.gif

Plaukai pradeda kristi kažkur 15 ar tai 17 dienų po paklitakselio sulašinimo, taip kad spėsi gaut peruką. Dar siūlau staigiai varyt apsikirpt kaip visada norėjai, bet neišdrįsai drinks_cheers.gif

Sekmės smile.gif
Atsakyti
O kaip smagu sena palaikymo šaika renkasi biggrin.gif ačiū mergaitės!

Aš jau varvinuos, užtruks kelias valandėles.

SVETA, puikiai atsimenu Ugn*Ine, o dar kaip tik senas temas skaitau. Kaip tik vakar pamąsčiau, kiek tai mažiukei metų dabar galėtu būt.
Ir dar vis skaitydama, nepaliauju stebėtis TIKESIU stiprybe, stebuklas ne kitaip!

Kastuvėli, kaip tau sekasi?
Atsakyti
Ir aš esu šalia, Remedy! Jungiuos į palaikymo komandą, ir nuoširdžiai linkiu, kad gydymas šį kartą tau būtų labai veiksmingas. Mes su tavimi, mergyt!

Ugninės mamą ir dukrą prieš kokius tris metus esu mačiusi Joninių šventėje. Stebėjau jas, ir taip negera širdy buvo verysad.gif . Bet mergaitė buvo l. linksma, močiutė irgi - jos šoko, juokavo...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2016 09 30, 12:37)
Ir aš esu šalia, Remedy! Jungiuos į palaikymo komandą, ir nuoširdžiai linkiu, kad gydymas šį kartą tau būtų labai veiksmingas. Mes su tavimi, mergyt!

bis.gif iškart sveikėsnė jaučiuosi biggrin.gif Ir Jums mergiukai sveikatos, o taip pat ir visiems kitiems skyrelio ligoniukams!

Aš jau po chemo. Skrandy turbūt nuo dexo, tai kaip lavos pripilta, įšausiu Raniberl ir į lovytę pogulio.

Kas ką žadat veikti šį savaitgalį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Remedy: 30 rugsėjo 2016 - 14:24
QUOTE(Remedy @ 2016 09 30, 14:23)
bis.gif  iškart sveikėsnė jaučiuosi  biggrin.gif  Ir Jums mergiukai sveikatos, o taip pat ir visiems kitiems skyrelio ligoniukams!

Aš jau po chemo. Skrandy turbūt nuo dexo, tai kaip lavos pripilta, įšausiu Raniberl ir į lovytę pogulio.
Kas ką žadat veikti šį savaitgalį?

Nu va, viena jau sulašinta smile.gif nesakė kiek bus? Beje, Lietuvoje ar UK gydaisi?

Klausei kaip laikausi, tai žinok - labai gerai! Baigiau univerą, įstojau į magistrą, darbuojuosi puse etato, žodžiu, kažką veikiu. Sekmadienius leidžiu nemenčinės miškuose su šuniu, vyru ir laužais biggrin.gif tai ir šitą taip pat. Geras visai gyvenimas toks. smile.gif

Jei dar ne ta visada išliekanti recidyvo tikimybė ir prakeikta menopauzė tai išvis tobulas gyvenimas būtų smile.gif
Atsakyti
Šaunuolė tu mūsų!

Negalvok apie recidyvus, juk radau kažkur senesnėse temose tavo pačios žinutę, kad jei išsigydai be atkritimo po pirmo karto, tai yra didelė tikimybe, kad jau ir neatkrisi. Juk panašiai pradėjom gydymą 2014m ir žiūrėk kaip čia tau gražiai viskas einasi. Aišku, laimė mėgsta tylą, tai iš visos širdies, tyliai tyliai linkiu tau taip ir toliau.

Kastuvėl bus 6 chemo, nu 5 dabar. Bet jau šiandien grižus, dust pradėjau, čia taip kažin turi būt? Toks jausmas buvo, kad tik vienu plaučiu kvėpuoju ir padoriai įkvėpt negaliu unsure.gif biškį išsigandau. Bet atsidariau langą, atsisėdau, pakvėpavau giliai ir lyg praėjo.

Gydausi LT. Čia geriausia ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 09 30, 19:48)
Šaunuolė tu mūsų!

Negalvok apie recidyvus, juk radau kažkur senesnėse temose tavo pačios žinutę, kad jei išsigydai be atkritimo po pirmo karto, tai yra didelė tikimybe, kad jau ir neatkrisi. Juk panašiai pradėjom gydymą 2014m ir žiūrėk kaip čia tau gražiai viskas einasi. Aišku, laimė mėgsta tylą, tai iš visos širdies, tyliai tyliai linkiu tau taip ir toliau.
Kastuvėl bus 6 chemo, nu 5 dabar. Bet jau šiandien grižus, dust pradėjau, čia taip kažin turi būt? Toks jausmas buvo, kad tik vienu plaučiu kvėpuoju ir padoriai įkvėpt negaliu  unsure.gif  biškį išsigandau. Bet atsidariau langą, atsisėdau, pakvėpavau giliai ir lyg praėjo.

Gydausi LT. Čia geriausia  ax.gif

Pasisekė tau, kad LT prie gimdos kaklelio avastiną kompensavo, kiaušidžių vėžiui jiems nėra "terapinės vertės" matai. O neseniai pasirodė straipsnis, kad Lietuvoje mirtingumas nuo kiaušidžių vėžio didžiausias pasaulyje (neskaitant 3-ojo pasaulio šalių, kurios neįtrauktos į tyrimą buvo). Ir tame straipsnyje aiškiai parašyta, kad kalta prasta diagnostika ir pasenęs gydymas... Nu žodžiui, kaip visada, pirmaujam ten kur nereikėtų.

Ai, bet aš apie paklitakselį norėjau parašyt. Man buvo po pirmos dozės irgi nesklandumai panašūs - uždusdavau lipdama į 3 aukštą, prausdamasi duše ir pan. Galvojau, kad su širdimi negerai, bet tyrimai buvo normalūs, tai iki šiol nežinau kas ten buvo. Tačiau po antros dozės baigėsi šie nemalonumai. Aišku, gali būt ir ne vaistai, o pvz stiprus nerimas provokuojantis tą dusimą. Gal ir mano atveju taip buvo...

Atsakyti