Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

Mano vyrui nuo šių metų sausio mėn. kas trys savaitės lašinamas avastinas, tai taip, visa ta požymių puokštė, kas liečia žarnyną jau yra, diegliai, spazmai stiprūs, skrandžio dirglumas, žarnu nepraeinamumas, per KT jau kelis kart buvo akcentuotos sąaugos. Dabar pirmadieni norejo daryt kolonoskopiją, kad pasižiuret kas ten iš vidaus vyksta, tai kai pradejo gert sekmadieni tuos miltelius, kad išsivalytu organizma, tai viską ir išveme, o jau spazmai kokie buvo, žodžiu nesuveikė iš vis, nors prieš tai viduriavo ištisai, onkologai visai tai suverčia avastino šalutiniam poveikiui, jau kartais jam kyla minčiu viso to atsisakyti, bet vel ikalbu, plius jam yra teigiams rezultatas, nes nyksta mt ten kur buvo rasta, tai va nera kito kelio kaip visai tai perkęsti, beto kas vienam žmogui gali būti, kitam gal kaip tik lengviau praeis. Manau jeigu dar ji skiria Jums ar pačiai pavyksta nusipirkti tai labai nesigilinkit į tuos šalutinius, gi niekur neįvardinta, kad visiems absoliučiai bus taip.

Ar nesiūlė kepenis operuot? Nes vyro pažistamam jau kepenis operavo, viskas laimingai pavyko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 27 rugsėjo 2016 - 09:32
Dėkui Fliokse už atsakymą, panašiai ir man nupasakojo. Ne, operuot neoperuoja, nuo pat pradžių aš neoperuota. Man kaklelio v. Ir Avastiną ačiū Dievui kompensuos, kad tik padėtų smile.gif
Atsakyti
Dar pasakysiu, kad vyrui, kai pradėjo atsirast teigiami poslinkiai, tai visiškai kitaip pakėlė, o ir dabar pakelia tuos skausmus, tiesiog priima juos kaip būtinus ir neišvengiamus, tai va tie vaisto šalutiniai tampa ne tokie baisūs, kai žinai kad jis kitur gerą darbą dirbą
Atsakyti
Nezinau kaip su avastinu,bet man pakako ir cistplatinos su palitakseliu,ant kiek viska gerai pernesiau pirmas dvi pooperacines chemijas,tai po trecios atsiemiau uz viska....zinoma pas mane buvo intraperitonine-portas pilve,po trecios skysciai uzsiliko pilve neissivaiksciojo,pilvo skausmai stiprus,kad be nuskausminamuju netveriau,4-a jau dare paprasta i vena ,tai dar ir neuropatija prisidejo,ir tik pradeje kaltis plaukai nubyrejo......po viso sito pagaliau gera zinia,kad ca-125 i norma grizo,praejo menuo atsigaunu po truputi,tik svoris krenta.

Apie avastina kiek skaiciau pacienciu atsiliepimus,labai skirtingai,kam isvis nieko baisaus,o kam ir zarna truko ,stoma vede,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 27 rugsėjo 2016 - 12:31
Ar gali kai leidzia chemija atsirasti metastaziu?
Atsakyti
Sunflowers, manau gali, turi keisti chemijos schemą, reiškia ta kurią gauna neduoda efekto. Man irgi po trijų chemo laukia tyrimai, jei liga plis toliau kažką keis.

Aš į karą penktadienį. Atrodo viskas taip nauja, Dexas saujom naktim, Neupogenas į pilvą, atsisveikinimas su plaukais, nieko panašaus nepatyriau per prieš tai buvusius gydymus. Nu gal trečias kartas nemeluos..
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2016 09 28, 15:15)
Sunflowers, manau gali, turi keisti chemijos schemą, reiškia ta kurią gauna neduoda efekto. Man irgi po trijų chemo laukia tyrimai, jei liga plis toliau kažką keis.

Aš į karą penktadienį. Atrodo viskas taip nauja, Dexas saujom naktim, Neupogenas į pilvą, atsisveikinimas su plaukais, nieko panašaus nepatyriau per prieš tai buvusius gydymus. Nu gal trečias kartas nemeluos..

Nu va dabar bus ketvirta chemija, bet markeris nekrenta o kyla..... verysad.gif Nelabai jau ka kita gali keist, labai alergiska pasidare mama....
Atsakyti
Remedy, apkabinu ir labai palaikau, sėkmingo gydymo.
Atsakyti
Remedy stipriai stipriai apkabinu verysad.gif
Atsakyti
Ačiū Angele 4u.gif ačiū skorpe 4u.gif

Merginos, ar iškart po pirmos chemo (paklitaxelis) pradeda kristi plaukučiai? Užsisakiau peruką, bet jį gamins apie 2 savaites+kelios dienos siuntimas, kažin ar spėsiu jį gauti kol galvelę paliks paskutinis plaukas?

Sunflowers, o ką gydytoja sako dėl to markerio? Nežinau kokia liga mamytės, bet tikrai ne prie visų vėžio formų markeris informatyvus, tai gal nelabai juo kliautis reikėtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Remedy: 29 rugsėjo 2016 - 12:09
QUOTE(Remedy @ 2016 09 29, 13:07)
Ačiū Angele  4u.gif  ačiū skorpe  4u.gif 

Merginos, ar iškart po pirmos chemo (paklitaxelis) pradeda kristi plaukučiai? Užsisakiau peruką, bet jį gamins apie 2 savaites+kelios dienos siuntimas, kažin ar spėsiu jį gauti kol galvelę paliks paskutinis plaukas?

Sunflowers, o ką gydytoja sako dėl to markerio? Nežinau kokia liga mamytės, bet tikrai ne prie visų vėžio formų markeris informatyvus, tai gal nelabai juo kliautis reikėtų?

Buvo kiausidziu vezys, operuota. Vis atsirasdavo kur pjauta augliukas. Markeris vis pakildavo. Kai operavo tulzi dar rado tiesiosios zarnos vezi. Gydytojas po operacijos sake, kad gali chemija ir nepadet. Reik dar vienos operacijos. Bet ar atlaikys, jau du metai is eiles gyvena vien chemija.... Ai dar po tulzies operacijos po kiek laiko pradejo sona skaudet. Dare echoskopa, nieko nerado. Eis dabar pirmadieni pas gydytoja. Labai tikiuosi, kad nepasakys jog jau viskas.... Nors mama rankas jau nuleido, nebeturi sveikatos....
Atsakyti
Remedy, Sunflowers 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti