Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(Natūrali @ 2016 08 17, 11:55)
Buvau pas Ruolią paskaitoje. Jis kelis kart pabrėžė, kad chemoterapijų metu galima vartoti papildus imunitetui: Imunit, Host Defence ar RM-10 (2 pastarieji Lietuvoje neparduodami, reikia siųstis). Gerti vandenį su citrina daug kartų per dieną po kelis gurkšnelius. Jei chemoterapijų metu neatsistato kraujas, naudoti bičių duonelę, medų.
Visi kiti preparatai, kaip antioksidantai, sidabražolės, ugniažolės, tik po chemoterapijos..
Host Defence, RM-10 bei Lentinan man rekomendavo net pati chemikė. Tai grybų polisacharidai, kurių poveikis įrodytas moksliškai.

Host Defence, matau, kad galima per tarpininkes pirkt ir iherb ju yra.
As pati esu bailiuke, ir visad bijau visko, kas nera skirta gydytoju.
Apie grybu nauda esu skaiciusi ir pati sveika budama vienus papildus, skirtus imuniteto stiprinimui, esu pirkusi.

Ar gerai supratau, kad juos pataria medikai onkologiniams ligoniams ?
Atsiprasau, kad tiek klausimu papyliau Jums. Tiesiog galvoje tokia sumaistis, kai artimam zmogui nera gerai blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Faustina2000 mano onkologe pries papildus, tai jokiu ir nenaudoju isskyrus Ca Mg dar kali nes nuo harmonu gausiai prakaitavau blush2.gif
O del pagalbos, tai turbut visose onko gyd. istaigose yra psichologai, psichetrai butinai kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 09 21, 11:41)
Host Defence, matau, kad galima per tarpininkes pirkt ir iherb ju yra.
As pati esu bailiuke, ir visad bijau visko, kas nera skirta gydytoju.
Apie grybu nauda esu skaiciusi ir pati sveika budama vienus papildus, skirtus imuniteto stiprinimui, esu pirkusi.

Ar gerai supratau, kad juos pataria medikai onkologiniams ligoniams ?
Atsiprasau, kad tiek klausimu papyliau Jums. Tiesiog galvoje tokia sumaistis, kai artimam zmogui nera gerai  blush2.gif  verysad.gif

Mano tevai turejo zarnyno vezi, abu gere RM-10 po operaciju, siunciausi is Iherb, dar geria Ruolios zoles, Lidonium propolio zvakutes labai pasiteisino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 21 rugsėjo 2016 - 15:36
mums ir Ruolia rekomendavo RM-10 ir onkologiniame gydytojai sakė, kad šitie papildai gerai, tačiau sakė palaukti po chemijos, dabar jos metu nenaudojam visiškai nieko.
kas dėl kraujo, tai mums kerta per leukocitus ir neutrofilus, bet išrašo neupogen leidžiamus į paodį vaistus ir stebuklingai jie kelia visus kraujo rodiklius.
Atsakyti
Na va, sia savaite pagaliau pradejau savo gydymo kursa. Norejau pasiteirauti, ar gydymo metu nepablogejo jums gretutiniu ligu reikalai ? Turiu autoimunini tiroidita, ir kazkaip neramu man del savo skydliaukes 🤔
Atsakyti
Merginos, o pas J.Ruolią asmeniškai kas esate važiavę, kad skirtų papildomą gydymą ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 09 23, 10:44)
Merginos, o pas J.Ruolią asmeniškai kas esate važiavę, kad skirtų papildomą gydymą ?

Jis priima nuo 12val iki 15-16, geriau vaziuoti neanksciau 14, buna, kad laukti visai nereikia. Reikia tureti ligonio kortele su diagnoze, kasoje apmoketi tiksliai neatsimenu kiek, keleta eur.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 09 24, 10:38)
Jis priima nuo 12val iki 15-16, geriau vaziuoti neanksciau 14, buna, kad laukti visai nereikia. Reikia tureti ligonio kortele su diagnoze, kasoje apmoketi tiksliai neatsimenu kiek, keleta eur.

4u.gif Aciu 4u.gif
Mastau, gal reikia pas ji nuvezti. Gal tikejimo ikveptu. Ir daugiau pasakytu kas ir kaip.
Siuo metu netiki visai, kad gali pasveikti. Tik dejuoja, kad viska skauda. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Swissgirl @ 2016 09 21, 20:45)
Na va, sia savaite pagaliau pradejau savo gydymo kursa. Norejau pasiteirauti, ar gydymo metu nepablogejo jums gretutiniu ligu reikalai ? Turiu autoimunini tiroidita, ir kazkaip neramu man del savo skydliaukes 🤔

Nuo chemoterapijos didelio pablogejimo nejutau, taciau jau po dvieju savaiciu svitinimo, pamazu pradejau dusti ir kuo toliau, tuo labiau, dabar kelis zingsnius zengiu ir jau uzdusus, sausi bus metai po svitinimo, reikalai su skydliauke eina tik blogyn, nesenai dare echoskopija, tai gyd. sake, kad jau kaip ir nebefunkcionuojanti visai verysad.gif jauciuosi prastai.O kai gyd. radiologes klausiau, ar man nepakenks tiroiditui, tai pasake, kad ka tu renkies, vezi ar tiroidita, nu ka, aisku paklausiau ir pasisvitinau, gyvenimo kokybes-nulis, prakaitavimas, naktiniai priepuoliai, drebancios rankos, dusulys, sukile cukrai ir visa kita gausybe negalavimu unsure.gif Jei reiktu rinktis is naujo-svitinimo atsisakyciau, gyvenciau kiek liko, bet jei zmogus zinotum, kur virsi, pasidetum pagalve.Galbut jums taip nenutiks, nenoriu gasdinti, bet rimtai apgalvoti verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2016 09 24, 15:00)
Nuo chemoterapijos didelio pablogejimo nejutau, taciau jau po dvieju savaiciu svitinimo, pamazu pradejau dusti ir kuo toliau, tuo labiau, dabar kelis zingsnius zengiu ir jau uzdusus, sausi bus metai po svitinimo, reikalai su skydliauke eina tik blogyn, nesenai dare echoskopija, tai gyd. sake, kad jau kaip ir nebefunkcionuojanti visai verysad.gif jauciuosi prastai.O kai gyd. radiologes klausiau, ar man nepakenks tiroiditui, tai pasake, kad ka tu renkies,  vezi ar tiroidita, nu ka, aisku paklausiau ir pasisvitinau, gyvenimo kokybes-nulis, prakaitavimas, naktiniai priepuoliai, drebancios rankos, dusulys, sukile cukrai ir visa kita gausybe negalavimu unsure.gif Jei reiktu rinktis is naujo-svitinimo atsisakyciau, gyvenciau kiek liko, bet jei zmogus zinotum, kur virsi, pasidetum pagalve.Galbut jums taip nenutiks, nenoriu gasdinti, bet rimtai apgalvoti verta mirksiukas.gif

as neturiu tos ligos ir bijau garsiai sakyti kaip as elgciausi. Jau ne is vieno girdejau, kad proceduru kelio nekartotu. Bet kas taip sake, tas praejo visa tai ir siai dienai yra liga nugaleje.
Tarp pazystamu turiu ne viena, kas iveike liga ir jau ne vienus metus jiems viskas gerai.
Taip norisi kuo daugiau tikejimo, kad vis daugiau sios ligos rusiu yra pilnai pagydoma ir vis dauges geru ikvepianciu istoriju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 09 24, 21:41)
Merginos, ar yra kas susidure, kad kurios vyrams ar tevams po zarnyno operacijos, butu sutine kojos ir net seklides ziauriai sutine. ?
Vaiksto sunkiai. Nezinau pas koki gydytoja vezt. Urologas lyg ir turetu apziuret, bet tada nebent su greitaja i priemima. Kitaip kol sulauksi eiles, kosmaras bus. Skundziasi, kad ziauriai skauda.

Tai ir vaziuokit i priimamaji 4u.gif As tai jauciu ir be greitosios vesciau 4u.gif
Atsakyti
Džyzus tik šiandien supratau kad ne į tą temą buvau įpuolus. Pasirodo jos dvi yra, vis galvojau ko taip tylu ten. Gal Rasma sujungs kai turės laiko.

Kas žino mano istoriją, tai pasakysiu tik tiek kad su klininkiniais bandymais nepavyko-nes nesulaukiau. Per ilgai yra kuičiamasi ir trypčiojama vienoj vietoj. O man jau labai skauda ir gydymo reikia DABAR.

Dabar gausiu Cisplatina+ paklitakselį ,ir kas dvi savaites Avastiną.
Gal Leonilė papasakos daugiau apie Avastiną? Paskaičiau senas temas ir radau kad jai buvo skirta metams. Klausiu dėl to, kad labai prigasdino dėl šalutinių žarnynui. Įdomu kiek tiesos tame ir kiek gėrio apskritai tame vaiste?

Šiaip esu silpna, toli nepaeinu, greitai pavargstu. Po paskutinio KT, pasirodo kepenyse ir kauluose jau kelias gėlytes užsiauginau. Kauluose tai tik pumpurai, o kepenyse tai jau ir visa gimtadienio puokštė...

Atsakyti