Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(Flioksė @ 2016 08 22, 14:14)
Nu ir kodėl tokiomis puikiomis naujienomis nesiskelbiama kaip sakoma čia iš dabar iš karto smile30x30.png, mes bent neturėdami savų gerų pasidžiaugsim kitų gerom žiniom smile30x30.png. Ar jau jokių vaistų neskiriama?

Ne, jokio gydymo nuo 2014 m. rugsėjo. Jaučiu, kad man labai pasisekė smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2016 08 22, 17:57)
Ne, jokio gydymo nuo 2014 m. rugsėjo. Jaučiu, kad man labai pasisekė smile30x30.png

4u.png kad šitoj temoj visą laiką būtum tik kitoj pusėj: guodžiančių ir patariančių, ir dievo palaimos visur ir visada 4u.png
Atsakyti
Labas user posted image

Iš pradžių perskaičiau visas temas Ligų skyrelyje, o dabar atradau temą čia... Prieš mėnesį mama rado krūtyje guzelį. Skausmingą. Tiksliau gal ne skausmingą, o tempiantį, žodžiu nemalonų... Pasidarė tyrimus, vietiniai daktarai diagnozėm nesisvaido, bet nieko gero ir nepasako. Kiek rodo nuotraukos, lyg tų guzelių ne vienas...
Siunčia į Kauną, į kurį važiuosim tik kitą penktadienį.
Nuo laukimo baigiu išprotėti: negaliu normaliai miegoti, nenoriu nieko matyti - pabandžiau kalbėti su keliais žmonėmis, bet nuo tų pokalbių tik blogiau pasidarė, po to verkiau pusvalandį namo parėjusi, MB gavo darbo raminti. O juk reikia eiti į darbą, bendrauti su žmonėmis....
Mama laikosi gerai, tik mums su tėčiu važiuoja stogas. Baisu.
Suprantu, kad ligos įveikiamos, bet taip sunku ir baugu ant širdies...
Išsiliejau.
Visoms jums ir jūsų artimiesiems stiprybės ir sveikatosuser posted image
Atsakyti
Stiprybės Jums, dar niekas aplami neaišku kaip supratau, gal be reikalo pergyvenat, o jeigu būtų ir taip, yra n sėkmingų išgijimo istoriju, va viena kaip tik pora postų virš mūsų smile30x30.png, na o laukimas čia jau yra nesakysiu, kad įprastas, bet gal būtinas dalykas, išvargina jis žiauriai, bet kaip negali pakeist situacijos tai bandai su ja taikstytis ...kažkiek ...va mes pvz kažkiek ramiau gyvenam po kt atsakymu o nuo kt padarymo iki konsultacijos vel nerimas, rytoj kaip tik sužinos rezultatus mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 08 24, 08:43)
Mama laikosi gerai, tik mums su tėčiu važiuoja stogas. Baisu.
Suprantu, kad ligos įveikiamos, bet taip sunku ir baugu ant širdies...
Išsiliejau.
Visoms jums ir jūsų artimiesiems stiprybės ir sveikatosuser posted image
Is ties ta nezinia turbut labiausiai ir gasdina...Paskutinius menesius gyvenu joje ir as, ir mano artimieji. Po visu tyrimu ir biopsiju pagaliau zinau, koks bus taikomas gydymas, ir man salyginai ramiau...linkiu jusu mamai kuo geresniu rezultatu 🎈🎈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swissgirl: 24 rugpjūčio 2016 - 20:57
ar esate iš čia besilankančių turėję portą arba jūsų artimieji?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2016 08 30, 08:14)

Rytoj guluosi i ligonine porto istatymui.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2016 08 30, 08:14)

Taip,turiu porta pilve,istempiau 3 is 4 paskirtu cistplatinos/paliktakselio chemoterapijas.Kiausidziu piktybinis navikas IIIC.
Atsakyti
šiandien vyrui įstatė portą, nes praėjo tris kursus chemijos ir venos labai kaip sako "užsidegė", tai likę dar 9 kursai bandys leisti per portą. nedaug ką suprantu, bet kiek skaičiau tai portas yra visai neblogas sprendimas chemijai lašinti. gal galite kažkas aiškiau paaiškinti?
Atsakyti
ivairiu portu yra.internete daug info.mano atveju istate,kad vaistai tiesiai i pilvapleve eitu,tokia chemoterapija efektyvesne,bet smarkiai toksiskesne ir su didesniu salutiniu poveikiu.koks portas ir kur istatytas tavo vyrui nzn.Manaji istate operacijos metu,paprastai jo neidesi.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2016 08 30, 09:14)

Mano mama turi kakle.
Atsakyti
labas,

sakykit, kurios vartojat tamoksifena, menesines iskart dingo, ar palaipsniui?
Atsakyti