Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2016 08 13, 00:18)
Sveikos. Turiu klausimeli toms, kurios gavo arba gauna chemija, nu kurios skauda kaulai ir rumenys. Ka geriate kaumui nuimti. Nes man kaip ir nieko nepatare, tik paklause ar ka turiu. Pasakiau, kad turiu dikloberla - atake tinka. Gal turit geresniu patarimu. Buciau labai dekinga.

Ketonal, Doloblok (nekompensuojami, leidžiami), arba Dolforin pleistriukai (kompensuojami)
Stiprybės (balionėlis)
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 08 13, 20:57)
vyras gėrė daug ką taip pat ir tramadoli, nelabai padeda, gal kiek daugiau dolmenas, bent jam, tai dabar tiesiog kenčia tuos skausmus, na kai jau labai neišgali tai tramadolio išgeria, bet tas ne tiek skausma nuima kiek ramina, migdo tai tuo pačiu ir mažiau jaučia , ar bandet ta dikloberla?

Dikloberla geriau 100 kapsules,neka tepadejo. Tada vyras leido ta pati dikloberla, kazkike apmazejo skausmas...jei cia tik po pirmos chemijos taip skauda, kas bus veliau.....
Reikes prasyt, kad gydytoja kazka paskirtu stipresnio....
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 08 14, 16:06)
Dikloberla geriau 100 kapsules,neka tepadejo. Tada vyras leido ta pati dikloberla, kazkike apmazejo skausmas...jei cia tik po pirmos chemijos taip skauda, kas bus veliau.....
Reikes prasyt, kad gydytoja kazka paskirtu stipresnio....

Bandykit tramadolį, tik jis vidurius kietina ir kai kuriuos žmones nuo opiatų pykina, tai stebėkit save.
Atsakyti
Labas rytas,
kažkaip labai tylus forumas verysad.png
aš norėčiau paklausti apie bičių pienelį, bitininkas sako kad čia labai gerai imunitetui ir tt, bet ar galima jį vartoti tarpuose tarp chemoterapijos? tas pats ir su tyru kanapių aliejumi, kaina milžiniška, gamintojai sako kad galima per chemiją naudoti, o kai klausi daktarų visi priešiškai nusiteikę ir sako kad jokių būdų nieko nevartoti šiuo laikotarpiu.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2016 08 17, 07:19)
Labas rytas,
aš norėčiau paklausti apie bičių pienelį, bitininkas sako kad čia labai gerai imunitetui ir tt, bet ar galima jį vartoti tarpuose tarp chemoterapijos? tas pats ir su tyru kanapių aliejumi, kaina milžiniška, gamintojai sako kad galima per chemiją naudoti, o kai klausi daktarų visi priešiškai nusiteikę ir sako kad jokių būdų nieko nevartoti šiuo laikotarpiu.

Nezinau, kaip tarp chemijos, bet po jos gyd. Ruolia rekomenduoja biciu pieneli.

Del kanapiu alieju vartojimo siulyciau gerai isstudijoti visa informacija. Tas aliejus turi daug polinesociuju riebalu. Jie greitai oksiduojasi ir skatina membranu pazeidima, kas savo ruoztu gali salygoti metastaziu atsiradima. Prie anabolinio vezio dar kiek jo galima, bet kai yra katabolinis, jo vartojimas tik spartins ligos progresavima.
http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2016 08 17, 08:19)
Labas rytas,

Buvau pas Ruolią paskaitoje. Jis kelis kart pabrėžė, kad chemoterapijų metu galima vartoti papildus imunitetui: Imunit, Host Defence ar RM-10 (2 pastarieji Lietuvoje neparduodami, reikia siųstis). Gerti vandenį su citrina daug kartų per dieną po kelis gurkšnelius. Jei chemoterapijų metu neatsistato kraujas, naudoti bičių duonelę, medų.
Visi kiti preparatai, kaip antioksidantai, sidabražolės, ugniažolės, tik po chemoterapijos..
Host Defence, RM-10 bei Lentinan man rekomendavo net pati chemikė. Tai grybų polisacharidai, kurių poveikis įrodytas moksliškai.
Atsakyti
Sveikos

kam lašinamas avastinas įdomu kiek laiko jį lašina? Metus, du , visą gyvenimą? Jeigu ilgai ar nepasireiškia tie baisūs šalutiniai reiškiniai kaip žarnų nepraeinamumas, prakiurimas ir panašūs?
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 08 19, 11:49)
Sveikos

kam lašinamas avastinas įdomu kiek laiko jį lašina? Metus, du , visą gyvenimą? Jeigu ilgai ar nepasireiškia tie baisūs šalutiniai reiškiniai kaip žarnų nepraeinamumas, prakiurimas ir panašūs?

Man irgi ydomu unsure30x30.png mano vyrui lasina nuo birzelio.
Atsakyti
QUOTE(Sigitta @ 2016 08 19, 15:56)
Man irgi ydomu    unsure30x30.png mano vyrui lasina nuo birzelio.

Tai dar trumpai, maniškiui nuo sausio pradžios kas trys savaitės , dabar pradėjo reikštis tie visi šalutiniai požymiai aprašyti jo lapelyje, nu tikimės, kad tik jie unsure30x30.png , ketvirtadieni bus KT atsakymai

Kastuvėli kaip tau KT ar jau darė? Lyg minejai kad rugpjūtį darys?
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2016 08 22, 12:56)
Tai dar trumpai, maniškiui nuo sausio pradžios kas trys savaitės , dabar pradėjo reikštis tie visi šalutiniai požymiai aprašyti jo lapelyje, nu tikimės, kad tik jie  unsure30x30.png , ketvirtadieni bus KT atsakymai

Kastuvėli kaip tau KT ar jau darė? Lyg minejai kad rugpjūtį darys?

Darė darė. Viskas gerai! Jau beveik 2 metai kaip sveika wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2016 08 22, 14:02)
Darė darė. Viskas gerai! Jau beveik 2 metai kaip sveika  wub30x30.png

Nu ir kodėl tokiomis puikiomis naujienomis nesiskelbiama kaip sakoma čia iš dabar iš karto smile30x30.png, mes bent neturėdami savų gerų pasidžiaugsim kitų gerom žiniom smile30x30.png. Ar jau jokių vaistų neskiriama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 22 rugpjūčio 2016 - 14:14
Mergaitės 4u.png
Grįžtu su šiokiom tokiom gerom naujienom. Tėčiui baigiamas 6 chemijų kursas. Nenupliko, svorio neprarado, nei karto nevėmė per visą laiką. Valgė ir valgo visą laiką kaip už 3. Per visą gydymo laikotarpį tik vieną dieną gulėjo lovoj ir sakę, na , blogiau nei pagirios. Nuvairuoja pats 100km, susileidžia vaistus, ir parvairuoja pats.
Imunoterapiją tesiam toliau. Po 4 chemijų KT parodė sumažėjusius augliukus (pas mus neoperuojamas tulžies latakų vėžys).

Tad nėra viskas taip juoda, kada sužinai diagnozę. Tik nežinia baisi. Šeima visa apsipratom, palaikom, džiaugiamės kiekviena diena ir tikimės geriausio.

Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2016 08 22, 15:02)
Darė darė. Viskas gerai! Jau beveik 2 metai kaip sveika  wub30x30.png

Dideliausi sveikinimai 4u.png
Atsakyti