Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 (58 tema)

QUOTE(kastuvas @ 2016 08 01, 15:28)
Nes nežinia kaip jie veikia ne gandų lygmeniu smile.gif

Jūs skaitėt apie tuos papildus ar nubėgot ir nusipirkot, kai kažkas jums patarė? Aš labai mėgstu mokslą ir jūsų (ką ten jūsų, pati irgi taip pat elgiuosi) vietoje vadovaučiausi informacija tik su nuorodomis į mokslu paremtais šaltiniais, tai yra - atliktais tyrimais. Taigi, meskit iš galvos visus šamanas.lt ir kitus panašaus pobūdžio puslapius ir tikėkit mokslu smile.gif

O dabar pakvėpuokit, nurimkit, ankstyva gimdos kaklelio vėžio stadija sėkmingai gydoma, tad nesibaiminkit - su jumis bus viskas gerai smile.gif
Tikiuosi, jei prognoziu nepablogins, kolkas dar yra klaustuku prie diagnozes. .Jus teisi, moksliniu straipsniu neskaiciau, tad savigyda turbut nereiktu uzsiimti.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 07 28, 19:57)

Vartoju su pertraukom, siunčiuosi iš http://www.cytopharmaonline.com/en/
Kaip ir visi papildai - tik po tradicinio gydymo (chemo, operaracijos)
Ar padeda.....? Tik Ponas Dievas žino
P.S. krūties onko. Operacija ir chemo 2007 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZoVi: 03 rugpjūčio 2016 - 12:42
QUOTE(ZoVi @ 2016 08 03, 13:41)
Vartoju su pertraukom, siunčiuosi iš http://www.cytopharmaonline.com/en/
Kaip ir visi papildai - tik po tradicinio gydymo (chemo, operaracijos)
Ar padeda.....? Tik Ponas Dievas žino
P.S. krūties onko. Operacija ir chemo 2007 m.

O iš kur čia siunčia? T.y. muitas būna?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 03, 15:51)
O iš kur čia siunčia? T.y. muitas būna?

Taip, jei tiesiai į Lietuvą mokesčiai yra. Jei per tarpininką JAV (aš taip darau) mokesčių išvengiama.
Vartoju tabletes: http://www.cytopharm...-of-100-tablets
Atsakyti
QUOTE(ZoVi @ 2016 08 03, 15:58)
Taip, jei tiesiai į Lietuvą mokesčiai yra. Jei per tarpininką JAV (aš taip darau) mokesčių išvengiama.
Vartoju tabletes: http://www.cytopharm...-of-100-tablets

Aišku ačiū, ir geriat po 2 per dieną?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 03, 16:00)
Aišku ačiū, ir geriat po 2 per dieną?

Pradedu nuo 1 ir max po 6 per dieną.

Gal kas vartojate graviolos papildus? pasiGooglinus radau, kad prie krūties onko tinka...
Atsakyti
QUOTE(ZoVi @ 2016 08 03, 14:47)
Pradedu nuo 1 ir max po 6 per dieną.

Gal kas vartojate graviolos papildus? pasiGooglinus radau, kad prie krūties onko tinka...

As dabar gydausi chemija,tai papildu nevartoju,tik sviezias graviolas I kokteili su spinatais ,citrina sutrinu.Drauge portugale man papasakojo,kad tinka vaisius su krutu onkologija.
Atsakyti
Sveikos. Turiu klausimeli toms, kurios gavo arba gauna chemija, nu kurios skauda kaulai ir rumenys. Ka geriate kaumui nuimti. Nes man kaip ir nieko nepatare, tik paklause ar ka turiu. Pasakiau, kad turiu dikloberla - atake tinka. Gal turit geresniu patarimu. Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Laba, gal kas buvote susidure su situacija kai lasinant chemija karboplatina markeris sparciai kyla, chemija pakeiciama i raudonaja markeris sparciai dideja? Parasykite i az
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2016 08 13, 12:35)
Laba, gal kas buvote susidure su situacija kai lasinant chemija karboplatina markeris sparciai kyla, chemija pakeiciama i raudonaja markeris sparciai dideja? Parasykite i az

Nesu susidūrusi, bet esu skaičiusi užsienio forumuose, kad leidžiant chemija markeris sparčiai kyla, o po to nukrenta. Kalbu apie GEM/Cis kombinacija Nežinau, ar galioja jūsų tipui.
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2016 08 13, 18:51)
Nesu susidūrusi, bet esu skaičiusi užsienio forumuose, kad leidžiant chemija markeris sparčiai kyla, o po to nukrenta. Kalbu apie GEM/Cis kombinacija Nežinau, ar galioja jūsų tipui.

Butu gerai jeigu taip butu! Bet cia 3 kursai carb ir po to 3 raudonos, ar imanoma taip ar cia jau jokia chemija nebeveikia? :-(
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 08 12, 23:18)
Sveikos. Turiu klausimeli toms, kurios gavo arba gauna chemija, nu kurios skauda kaulai ir rumenys. Ka geriate kaumui nuimti. Nes man kaip ir nieko nepatare, tik paklause ar ka turiu. Pasakiau, kad turiu dikloberla - atake tinka. Gal turit geresniu patarimu. Buciau labai dekinga.

vyras gėrė daug ką taip pat ir tramadoli, nelabai padeda, gal kiek daugiau dolmenas, bent jam, tai dabar tiesiog kenčia tuos skausmus, na kai jau labai neišgali tai tramadolio išgeria, bet tas ne tiek skausma nuima kiek ramina, migdo tai tuo pačiu ir mažiau jaučia , ar bandet ta dikloberla?
Atsakyti