Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

QUOTE(Mutė @ 2016 05 18, 21:03)

Mutė, 18 Geg 2016 - 21:03, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Mutė, 18 Geg 2016 - 21:03, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

bigsmile.gif As jau issigandau,kad visos mane palikot...kaip gerai,kad nuo pirmadienio pradesi ir dar grieztai drinks_cheers.gif man reikia GRIEZTAI besilaikancios pavyzdzio,visai nusivalgiau doh.gif  ax.gif tos emocijos ....padedu Dakotai  cray.gif ,sunkus laikotarpis uzejo,belieka tiketis ,kad jis neuzsibus ir prasides linksmesnis..
Dabar reikia nors kiek susiimt,kad iki pirmadienio riebiai neprisipliusuot ax.gif

bigsmile.gif As jau issigandau,kad visos mane palikot...kaip gerai,kad nuo pirmadienio pradesi ir dar grieztai drinks_cheers.gif man reikia GRIEZTAI besilaikancios pavyzdzio,visai nusivalgiau doh.gif  ax.gif tos emocijos ....padedu Dakotai  cray.gif ,sunkus laikotarpis uzejo,belieka tiketis ,kad jis neuzsibus ir prasides linksmesnis..
Dabar reikia nors kiek susiimt,kad iki pirmadienio riebiai neprisipliusuot ax.gif

Ramybes Tavo sirdelej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 18, 23:59)

Ziedlapiux, 18 Geg 2016 - 23:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Ziedlapiux, 18 Geg 2016 - 23:59, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Aciu 4u.gif kazko nebeturiu nei ramybes nei kantrybes....laikas visas zaizdas gydo,taip sakoma.
Siandien uzlipau ant svarstykliu ir nutariau siandien bandyt rimtai issilaikyt ketvirtadienio grafike,nes kitaip labai liudnas pirmadienio startas bus unsure.gif Augu kaip ant mieliu.Be surimtejimo kapiec kas lauktu doh.gif
Prisimasciau vakar,kad gal kokiu ryziu ar grikiu palesiot,bet kai prisimenu tuos pasiblaskymus be rezultato tai vel apsiraminus cia sedziu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, su mano valgymu kolkas ir nesamones, vaikai serga, namie bardakas, tai ner nusiteikimo visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 20, 11:23)

as**, 20 Geg 2016 - 11:23, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

as**, 20 Geg 2016 - 11:23, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

sveikos, su mano valgymu kolkas ir nesamones, vaikai serga, namie bardakas, tai ner nusiteikimo visai  schmoll.gif

sveikos, su mano valgymu kolkas ir nesamones, vaikai serga, namie bardakas, tai ner nusiteikimo visai  schmoll.gif

Tai mus cia apsedo visokios negandos unsure.gif As vakar sazinigai pagal ketvirtadini issilaikiau tai ir sazininga atlygi is svarstykliu gavau.Siandien 74.8,o buvo 76,1 blush2.gif
Siandien pagal penktadieni bandau pagyvent,taip baisu kad oras vel silteja,o lasiniai vietoj karaliauja doh.gif
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 20 gegužės 2016 - 10:37
dekui 4u.gif

kaip kitom mergaitem sekas? dakota, dovile, naktinefeja, prapuolet, oi negerai negerai nono.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 05 20, 10:36)

Mutė, 20 Geg 2016 - 10:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Mutė, 20 Geg 2016 - 10:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

.Siandien 74.8,o buvo 76,1 blush2.gif

.Siandien 74.8,o buvo 76,1 blush2.gif

oi reik man vytis tave, syryt 75,7 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 20, 18:33)

as**, 20 Geg 2016 - 18:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

as**, 20 Geg 2016 - 18:33, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Papildyta:
oi reik man vytis tave, syryt 75,7  blush2.gif

Papildyta:
oi reik man vytis tave, syryt 75,7  blush2.gif

Nesigink,siandien prisidirbau,labai jau batonas su kefyru keptas patiko...padazo skanaus su juo prilaiziau blush2.gif Kepiau,tiksliau viriau svieste vegele..dar grietines pridejau,svoguniuko.Liko skanaus padazo,negi mesi blush2.gif Ryt ant svarstykliu bijosiu lipt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 20 gegužės 2016 - 23:33
sveikos, prisiziurejau savo senu foto,ten gal 10 kg maziau sveriau ir vistiek nebuvau patenkinta, kaip noreciau dabar tiek sverti ax.gif atsirado vel motyvacija neesti bile kas papuola ir siekt tikso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 21, 12:16)

as**, 21 Geg 2016 - 12:16, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

as**, 21 Geg 2016 - 12:16, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

sveikos, prisiziurejau savo senu foto,ten gal 10 kg maziau sveriau ir vistiek nebuvau patenkinta, kaip noreciau dabar  tiek sverti  ax.gif atsirado vel motyvacija neesti bile kas papuola ir siekt tikso  cool.gif

sveikos, prisiziurejau savo senu foto,ten gal 10 kg maziau sveriau ir vistiek nebuvau patenkinta, kaip noreciau dabar  tiek sverti  ax.gif atsirado vel motyvacija neesti bile kas papuola ir siekt tikso  cool.gif

75.4 blush2.gif Motyvacija Tave aplenkti tongue.gif juk sveriau kurkas maziau uz Tave,reikia nebeest ir man.Siandien prie kiausinienes pora sumustiniu su sudyta lasisa suraiciau.Nuo pietu rimteju ir tikiuosi ,kad pirmadieni su 74 sutiksiu. rolleyes.gif
Namie neveik nebeliko draudziamu skanestu,vakar halva pribaigiau.Nuo jos oi kaip negera buvo....pirskejau kaip nezinau kas doh.gif Riesutu taip pat ne kvapo.
Startavimui ruosiuosi RIMTAI biggrin.gif
Atsakyti
as 75,2, nu ziauriai uzstrigau ant to 75, jau gana, reik pagaliau riedet zemyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 05 21, 13:28)

as**, 21 Geg 2016 - 13:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

as**, 21 Geg 2016 - 13:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

as 75,2, nu ziauriai uzstrigau ant to 75, jau gana, reik pagaliau riedet zemyn  ax.gif

as 75,2, nu ziauriai uzstrigau ant to 75, jau gana, reik pagaliau riedet zemyn  ax.gif

Bliamba,200g-reikia nebepribaiginet griesnu skanestu blink.gif ,o tai ryt visu kilogramu skirtumas gali virsti unsure.gif
Ruosiames pirmadieniui drinks_cheers.gif fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 gegužės 2016 - 14:38
sveikos 4u.gif as kai 60 sveriau,irgi kompelksavau labai,atsisedi,ir vis ziuri i slaunis,kokios apvalios,stambios... doh.gif zodziu,metu viska velniop,biski kitu tikslu atsirado,o ir jauciuosi tragiskai,kazkokia depresija kimba,kaukiu kaip vilkas,akys uzjuode.... verysad.gif bijau net pagalvoti,kas nutiko mano katineliui,prisigalvoju visko verysad.gif nakti prabundu,apsiverkiu,sapnuoju as ji,kosmarai kokie cray.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 05 21, 20:10)

dakota24, 21 Geg 2016 - 20:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

dakota24, 21 Geg 2016 - 20:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

sveikos 4u.gif  as kai 60 sveriau,irgi kompelksavau labai,atsisedi,ir vis ziuri i slaunis,kokios apvalios,stambios... doh.gif zodziu,metu viska velniop,biski kitu tikslu atsirado,o ir jauciuosi tragiskai,kazkokia depresija kimba,kaukiu kaip vilkas,akys uzjuode.... verysad.gif bijau net pagalvoti,kas nutiko mano katineliui,prisigalvoju visko verysad.gif nakti prabundu,apsiverkiu,sapnuoju as ji,kosmarai kokie cray.gif

sveikos 4u.gif  as kai 60 sveriau,irgi kompelksavau labai,atsisedi,ir vis ziuri i slaunis,kokios apvalios,stambios... doh.gif zodziu,metu viska velniop,biski kitu tikslu atsirado,o ir jauciuosi tragiskai,kazkokia depresija kimba,kaukiu kaip vilkas,akys uzjuode.... verysad.gif bijau net pagalvoti,kas nutiko mano katineliui,prisigalvoju visko verysad.gif nakti prabundu,apsiverkiu,sapnuoju as ji,kosmarai kokie cray.gif

Uzjauciu del katinelio,bet vis dar nepaleidziu vilties ,kad atsiras.O gal kas priglaude ir gyvena sau katukas ramiausiai rolleyes.gif Zinai su tais katinais kaip buna,einu sau vienas kur noriu ir viskas smile.gif Laikykis tos minties drinks_cheers.gif
Tu jo nepalaidojai,jis tik ispedino Tave palikes mirksiukas.gif
Pailsek,atsigauk,gal kada ir mus aplankyk drinks_cheers.gif As cia uzsibusiu ilgai doh.gif Vakar apsiprekint bandziau doh.gif blush2.gif STORA BAISIAUSIAI !!!!!!!!jau taip per saviverte smoge doh.gif siandien net anti issikepiau nusiraminimui lotuliukas.gif
Atsakyti