Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

Apklausa. Ką darysite, jeigu Donatas nepateks į finalą: tapsite piktos, kaip raganos; ką nors sudaužysite; nusigersite, kitas variantas?
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 19:46)
Apklausa. Ką darysite, jeigu Donatas nepateks į finalą: tapsite piktos, kaip raganos; ką nors sudaužysite; nusigersite, kitas variantas?

Tave prilupsime, nes pati prisikarksėsi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 19:18)
Na ka musu eurovizinis berniukas vel graziausias is visu  biggrin.gif http://wiwibloggs.co...w-final/141368/

gerai, kad juokiatės, nes juk saviškės per visus forumus ir balsavo smile.gif
Atsakyti
Lietuviai optimistai, net 78 proc. tiki, kad Montis pateks į finalą. Arba ir čia jo fanės pasidarbavo smile.gif
http://www.delfi.lt/...219895154_20770
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 12, 19:28)
gal as patriote
man tai elementarus solidarumas savo salies atstovui ir tiek
nezinau
geruose dalykuose visada uz savus  smile.gif ir dziaugiuos uz gerus savu darbus
nzn
gal ir durna
uz lietuva juk negalima balsuot? ar galima? niekad nebalsuoju nzn
tai ir atiduoda zmones balsus kam patinka
o kiek palaikanciu kaimynus pvz cia tik paskaityt tereikia

gal, visi mes skirtingi smile.gif
pamenu kaip Dakarą žiūrėjom su vyru. Tai be abejo, kad savus palaikėms, nes nu realiai jie visi lygūs, sportininkai, mašinų kažkokių favoričių mes neturėjome. Bet kai jau po kažkiek laidų tapo akivaizdu, kad mūsiškiai labai aukštų vietų nepasieks, nes tiesiog nepasieks, tai be jokių širdagraužių palaikėm arabiuką Salatiją. Nu labai jis mielas buvo, toks optimistiškas, charizmatiškas.
Tiesiog būna situacijų, kai supranti, kad saviškis nėra tas geriausias, nėra nugalėtojas, tai ką tas duos, jei ten drebėsi už jį, kumščius laikysi? Atsipalaiduoji ir žiūri į geriausius. Mūsų Salatija buvo antras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 19:58)
Lietuviai optimistai, net 78 proc. tiki, kad Montis pateks į finalą. Arba ir čia jo fanės pasidarbavo smile.gif
http://www.delfi.lt/...219895154_20770

Bet jei jis nieko nepadarys ir taip ir atrodys, tai šakės, baisesnio vyruko išėjus į gatvę dar paieškoti reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 05 12, 17:45)
Užkuraitis tai toks Eurovizijos teta Beta rolleyes.gif Pašnekėtojas. Bet, neslėpsiu, jo nuomonę irgi pageidauju išgirsti biggrin.gif Vien dėl to, kad jis bando bando maksimaliai politkorektiškai ir tik pyyyyyst savo asmeninę nuomonę įkala, taip lyg nespecialiai, lyg kaltas...

drinks_cheers.gif man irgi jis labai.

Šiandien palaikysiu Jamalą - stipriausia daina. Mano akim ir ausim, tai daina nugalėtoja smile.gif

Donatui linkiu sėkmės - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 gegužės 2016 - 19:18

Vat dabar pirmą kartą iš visos širdies džiaugiuosi, kad Pilvelytė nacionalinę atranką prakišo Donatui!

Donatui kuo didžiausios sėkmės šįvakar! Visa šeima jį palaikom!!! Lietuva nugalės!!!
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 12, 18:28)

o kiek palaikanciu kaimynus pvz cia tik paskaityt tereikia

Kokius kaimynus konkrečiai? Aš naivuolė gal, manau, kad čia merginos už dainą, atlikėją, šou balsuoja g.gif

Bent jau aš latvį toli gražu ne dėl kaiminystės palaikau. Ir niekad nesu palaikiusi kaimynų vien dėl to, kad jie kaimynai. Nelogiška man kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 12, 20:11)
Šiandien palaikysiu Jamalą - stipriausia daina. Mano akim ir ausim, tai daina nugalėtoja smile.gif

Dar nebuvau mačiusi šio jos dainos video: https://www.youtube....h?v=uv71tmv_c7Q

Išties, kitos dainos atrodo tokios lėkštos ir tuščios lyg blizgus vaikiškas barškutis, kai supranti, kiek daug Jamalos daina turi savyje. wub.gif

Pusfinalyje palaikysiu Justuką- reikia jam į finalą (Jamala ir taip jame bus- tas aišku) , o jau finale teks gerai palaužyti galvą: Iveta ar Jamala.g.gif
Mano akimis moterys valdo šiemet. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 12 gegužės 2016 - 19:43
QUOTE(Selga @ 2016 05 12, 20:26)
Dar nebuvau mačiusi šio jos dainos video: https://www.youtube....h?v=uv71tmv_c7Q

Išties, kitos dainos atrodo tokios lėkštos ir tuščios lyg vaikiškas barškutis, kai supranti, kiek daug Jamalos daina turi savyje.  wub.gif

Pusfinalyje palaikysiu Justuka- reikia jam į finalą, o jau finale teks gerai palaužyti galvą: Iveta ar Jamala.g.gif 
Mano akimis moterys valdo šiemet.  thumbup.gif

Oi, to klipo nė mačius nebuvau. Stipru, tikrai labai stipru. Ir tada ta "folginė" EV įgauna kitą matmenį.

Už Justuką būtinai. Dar man lenkas labai patinka - balsuosiu ir už jį. Ir už airį.
Atsakyti

Cia sprendziat pagal tai, ka pati darysit, jei Sergunia nelaimes? lotuliukas.gif

Prajuokino Donato palyginimas su kaimo dainininku. Nugi tkrai kiekvienas kaimo dainininkas Zalgirio arenoj koncertuoja biggrin.gif

Palaikiau ji ir palaikysiu, kad ir kaip pasibaigtu sis vakaras. Bet tikiu, kad baigsis gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 20:06)

Tiesiog būna situacijų, kai supranti, kad saviškis nėra tas geriausias, nėra nugalėtojas, tai ką tas duos, jei ten drebėsi už jį, kumščius laikysi? Atsipalaiduoji ir žiūri į geriausius.

tai ir taip aisku kad jis nera geriausias, kaip ir visi kiti pries tai ir kazin ar kada bebus atlikejas ir daina, kad butu geriausi europoje
drebet nedrebesiu, bet kumscius laikysiu kad gerai atliktu, o ar pateks ar ne i finala tai kaip zmones nubalsuos irnesakyk.gif
kad laimes tai cia net ner ka sneket unsure.gif
Papildyta:

as tai pasiskandinsiu unsure.gif
nes neisgyvenciau vistiek tokios nesekmes
Papildyta:
Anakure, na bet jus kartais ir parasot doh.gif
Atsakyti