Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

QUOTE(ramyra @ 2016 05 12, 16:30)
EV ugdo toleranciją  4u.gif gerbkim viena kitos nuomonę ir supratimą, nes joks Marijonas, kad ir kaip jį gerbiu, negali nurodinėt, ką mėgti, o kas š... Nuomonę išsakyti gali, bet jos primesti kitiems kaip vienintelę tiesą, negali. Lygiai kaip Anakure turi savo nuomonę apie Donatą. Tai tik jos asmeninė nuomonė, pagrįsta neįrodytais faktais ir agentūra ,,viena bobutė sakė". Tas pats žmogus kėlė klausimą, ar iš viso įvyks EV, nes būrėjai pranašavo... Tai apie ką kalbam? Apie nesugebėjimą pralaimėti ir džiaugtis už kitus. Labai džiaugiuos už Donatą. Po galais, net už rusą pasidžiaugsiu, jei laimės. Kiek čia iš mūsų duonai uždirba dainuodamos? Kiek laimėjo tarptautinių muzikos konkursų ar parašė dainą, kurią groja per radiją? Neteiskim. Nors sėdint ant sofos tai daryti šitaip lengva.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau, niekas nieko neteisia, tik turi skirtingas nuomones. Šiaip nesutinku su nuomone, kad jeigu pats nesi dainininkas, ir nelaimėjai krūvos konkursų, tai negali kritikuoti atlikėjų ax.gif Juk mes galime kritikuoti siuvėją, jeigu ji mums kreivai pasiuvo sijoną arba odontologą, jeigu blogai pataisė dantis. Ar neturime teisės sukritikuoti jų darbo, net jei jis atliktas blogai? Absoliučiai kiekvienoje srityje, kritika yra neišvengiama. Nesvarbu, ar žmogus yra artistas, ar mokytojas, ar gydytojas, ar politikas. Su tuo, manau, ir jūs kiekviena susiduriate savo darbuose. Svarbiausia, kad ta kritika būtų pagarbi ir nežeminanti žmogaus, nelendanti į asmeniškumus. Pvz aptarinėti išvaizdos niuansus, jau manau yra netaktiška, nes nei vienas nepasirinkome su kokia nosimi ar kokio ilgio kojomis gimti. Va, daina tai gali būti graži, negraži, smagi, nuobodi ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 12, 17:11)
jeigu lieptu rinktis tarp polinos ir siu metu vyruko )nepamenu vardo

Sergūūūūūūniaa wub.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka musu eurovizinis berniukas vel graziausias is visu biggrin.gif http://wiwibloggs.co...w-final/141368/
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 17:48)
Oi siandien as daug palaikysiu, kiek tik apglebsiu. biggrin.gif Pirmiausia Donata is visos sirdies.  wub.gif Paskui Justuka ir Mykoliuka uz rankos, savo danus uz kitos.  4u.gif Na dar airi neblogas vyrukas , sentimentus kelia. ax.gif Ir dar australe su bulgare. Na ir ukrainiete nors atrodo, kad ir taip pateks.

Tik neramu man del saviskiu danu pateko tarp stipriu moteru tarp bulgares ir ukrainietes, tai kazin kaip jiems pasiseks praslysti i finala. Palaikykit mano danus, nes man reikia, kad jie patektu i finala.  mirksiukas.gif Tikiuosi kad pateks visi mano favoritai. smile.gif

Jų daina regis tokia atšviežinanti tą miegojimo atmosferą, tai pagal tai vertinant - pateks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 19:18)
Na ka musu eurovizinis berniukas vel graziausias is visu  biggrin.gif http://wiwibloggs.co...w-final/141368/

geriau pinigais pasidalintumet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 12, 19:19)
geriau pinigais pasidalintumet  unsure.gif

Jei jus pasidalinsit su manim tai as pasidalinsiu su jumis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 12, 18:11)
geras klausimas  g.gif
man nei ruso nei donato dainos negrazios,
dekoracijas jei duotu baiseciausi, bet sava palaikyciau,
rusas nera savas
nieko pries sios tautybes zmones kaip ir neturiu, visi sutikti ir esami gyvenime geri ir faini zmones. geri ne siaip. tikrai geros sirdies
bet va kai ko vykdoma politika nepatinka ir siusti daina apie taika buvo nzn... net kaip issireikst  g.gif
jeigu lieptu rinktis tarp polinos ir siu metu vyruko )nepamenu vardos) rinkciaus polina, nes nu negrazi man jo dainas, ar jis rusas ar marsietis
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

o gal ir gavot tik neprisipazystat cia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu bet vėl tas savas... ką reiškia savas, kai mes sąjungoje, kai genealoginius medžius pasinagrinėję įvairių šaknų galime rasti ir pan. Nemanau, kad tokia jau nuodėmė pvz. palaikyti lenką ir baltarusą, vietoje lietuvio, jei manai, kad jų dainos pvz. daug geresnės. Gi vietų finale ribotai ir visi netilps. Tai ar čia fiana, jei skambės nelabai patinkanti lietuvio daina, o patikančių kaimynų ne? Čia slidus reikalas, gi ne sporto varžybos čia, kur laimi geriausieji, čia tik dainos, t.y. patinka-nepatinka smile.gif
Atsakyti
montenegro visai nieko
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 19:18)
Na ka musu eurovizinis berniukas vel graziausias is visu  biggrin.gif http://wiwibloggs.co...w-final/141368/

Su balsavimu ryškiai persistengta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 18:18)

Jo fanai darbščiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 19:20)
Jei jus pasidalinsit su manim tai as pasidalinsiu su jumis.  biggrin.gif

tai kad as nacionaliniu nelabai ziurejau
nebalsavau ir man bapkiu niekas nedave
tik alga teturiu
santuapu nelabai liko
unsure.gif
o jei dabar uz kazka pvz balsuociau ar pamoketu kas nors??
nu be Selgos sausainiu unsure.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 19:22)
nu bet vėl tas savas... ką reiškia savas, kai mes sąjungoje, kai genealoginius medžius pasinagrinėję įvairių šaknų galime rasti ir pan. Nemanau, kad tokia jau nuodėmė pvz. palaikyti lenką ir baltarusą, vietoje lietuvio, jei manai, kad jų dainos pvz. daug geresnės. Gi vietų finale ribotai ir visi netilps. Tai ar čia fiana, jei skambės nelabai patinkanti lietuvio daina, o patikančių kaimynų ne? Čia slidus reikalas, gi ne sporto varžybos čia, kur laimi geriausieji, čia tik dainos, t.y. patinka-nepatinka smile.gif

gal as patriote
man tai elementarus solidarumas savo salies atstovui ir tiek
nezinau
geruose dalykuose visada uz savus smile.gif ir dziaugiuos uz gerus savu darbus
nzn
gal ir durna

uz lietuva juk negalima balsuot? ar galima? niekad nebalsuoju nzn
tai ir atiduoda zmones balsus kam patinka
o kiek palaikanciu kaimynus pvz cia tik paskaityt tereikia
Atsakyti