Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

Gal baltarusas ir fainas kaip žmogus, nu bet negaliu, pažiūriu į jį, grynas minedas ilgais nupiepusiais plaukais biggrin.gif
Atsakyti
Eurovizija - vienas didelis teatras (o gal cirkas ?) biggrin.gif Nesipykim dėl skonio. Aš, pvz., mielai klausau Jon Bon Jovio, tai Kipras labai skaniai sueina. Man patinka čekė, bet austrė - nuobodi (antradienį laukiau dainos pabaigos, o čia šast ir dar vienas priedainis, vėl viskas iš pradžių...).

Šiandien vakare palaikysiu Donatą (labiausiai biggrin.gif ), Justuką ir 3 Danukus. Iš merginų savo simpatijas atiduodu bulgarei, šveicarei (patinka ji man cool.gif ) ir australei.

Nyderlandų vyrukas turi kažko tokio..... mistiško. Mane baugina jo žvilgsnis blush2.gif Tai tikrai negaliu sakyti, kad jis neįdomus, eilinis berniokas su gitara. O dėl dainos, tai gal žmonėms tiesiog reikia tokių pasirodymų, kad ateitų žmogus ir tiesiog iš širdies padainuotų, be salto, kompiuterinių grafikų, vilkų ir tortinių suknelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 12, 13:32)
Eurovizija - vienas didelis teatras (o gal cirkas ?)  biggrin.gif Nesipykim dėl skonio. Aš, pvz., mielai klausau Jon Bon Jovio, tai Kipras labai skaniai sueina. Man patinka čekė, bet austrė - nuobodi (antradienį laukiau dainos pabaigos, o čia šast ir dar vienas priedainis, vėl viskas iš pradžių...).

Šiandien vakare palaikysiu Donatą (labiausiai  biggrin.gif ), Justuką ir 3 Danukus. Iš merginų savo simpatijas atiduodu bulgarei, šveicarei (patinka ji man  cool.gif ) ir australei.

Sakiau, nebeateisiu, bet tai... išprovokavot lotuliukas.gif doh.gif
Nu OK, kitoms neatsakysiu, kad ir labai knieti biggrin.gif blush2.gif blush2.gif

Dėl Bon Jovio, taigi čia mano mylimukai didžiausi wub.gif wub.gif blush2.gif Bet su Kipru tai nieko bendro man neturi (ir ačiū Dievui doh.gif blush2.gif ). O kokiam labai šustram rokeriui ir tas Bon Jovi gali būti ne lygis smile.gif rolleyes.gif (ką aš žinau, net ir Marijonas ant jų gali ką užvemti, na... čia nežinomas dalykas vienok), žinau aš tai, bet man nusispjaut, ką darysi, ką myliu tai jau myliu (ir to nesigėdiju). Dėl čekės, sutapo mūsų nuomonės drinks_cheers.gif

Danų nežinau. Iš viso iš šio vakaro mažai ką žinau, tai spręsiu tik pagal šiandieninius pasirodymus. Esu girdėjusi australę, Ukrainą vieną kartą (tos abi aiškiia preis). Prancūzas, UK, švedas (iš mano prijaučiamų pagal dainas, tiesa, švedas pasirodė piktokas per pusfinalio ištrauką unsure.gif, bet aš pagal dainą tik studijinio įrašo sprendžiu), tai tie visi jau finale. Daugiau gal nieko ir nepamenu. Donatas tai be abejo bus palaikomas, kad ir pabambėdavau blush2.gif Ne tiek, kiek Justuks, bet vistiek.

Aš šiemet kažkaip kitaip gal žiūriu į EV, nesu tiek įsitraukusi, keistai man čia asmeniniai planai susidėliojo, tai neįklimpau į išankstines nuomones ir dideles meiles seiles simpatijas (na Justukas tai jau didžiausia smile.gif blush2.gif , bet ir tai, visų jo video neturiu nei laiko nei tikslo išžiūrėt, nes svarbūs dalykai ir taip liks nepadaryti).
Balsuoti už jį nepamiršiu, šįvakar dar spėsiu. Iki šeštadienio tai irgi matyt išsiaiškinsiu, kuriuo numerėliu jis bus (JEI bus). Gal čia kas parašys ar FB. Galiu net ir nesekdama visos EV, jei jau taip išeis, tik už jį prabalsuot, kas čia tėra minutė pora.

Toliau šiaušiu darbuotis.
Papildyta:

P.S. jau buvau susimaišiusi tarp tų šalių doh.gif blush2.gif , pasitikrinau . Olandų daina man patiko visai (ypač pirmo pusfinalio kontekste). Gyvenime gal tokių ir neieškočiau (nebent pačios savais keliais ateina), bet užskaitau. Iš pirmo pusf. viena iš geriausių. Į juos pačius nelabai dairiausi, akį tik užmečiau. Beje, žiaaaaauriai primena vieną seną dainą jų uždainis, dabar jau pamiršau, bet tada iš karto šokt mintis, taigi čia toji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 10:56)
Bet pagalvokite iš kitos pusės. Ar jau jūs taip kiekvieną Lietuvos dainininką palaikote ir ant nei vieno niekada nepasakėte, kad kvailai atrodo, baisiai dainuoja ar pan.? Čia gi viskas tik skonio reikalas ir tiek. kažkaip nepastebėjau, kad prezidentė ar kas kitas iš šios temos padėkotų ir pasidžiaugtų už Šiaudikytę, kuri laimėjo pirmą vietą Maltos konkurse. Ji gali nepatikti, o Donatas jau ne? ax.gif

As suprantu, kad dainininkas ir daina gali nepatikti. O gal ir tas ir tas. Ir savo nuomone galima pasakyti, bet reikia jausti ribas. Pasakei viena, du , trys kartus, kad tau nepatinka ir gal uzteks? Siaip ar taip tai MUSU SALIES atstovas. Taip ir as esu neigiamai atsiliepus apie ankstesnius musu atstovus. bet apsiriboju vienu ar dviem neigiamais komentarais. Pvz pernai kad ir kaip man nepatiko Monikos ir Vaido junginys, bet vistiek kai piktumas isgaravo ir nervai nurimo, norejau, kad jie patektu i finala. Net Lina su Simona palaikiau, nors Linas man toks antipatiskas asmuo ir Aivara su berete ir megstiniu palaikiau. Taip, kad manau cia zmogaus vidines kulturos reikialas. Kiti sau leidzia lietis laisvai nes cia internetas pasivadini kuo nori ir taskaisi i visas pauses. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 11:18)
Panašu, kad šiandien Donatui teks su Vania konkuruoti- vienas iš jų ir pateks į finalą smile.gif
Papildyta:

Tai ne negatyvas, o realybė smile.gif Pažiūrėkite teigiamai į tai: kiek bus džiaugsmo, jeigu po negatyvo Danatas pateks į finalą smile.gif

Kokia dar realybe? O irodymu turite, kad per pazintis pateko? Ar tikit interneto komentatoriu tauskalais apie nupirktus balus ir komisijos narius? Ar tikrai galvojat kad tie 20 000 balsu nupirkti? Nes tada ir as turejau gauti savo dali. biggrin.gif Bet balsavau savo valia uz savus pinigus. Zodziu tai jusu realybe, nes tokia norite matyti. O tikroji realybeyra visai kitokia.
Atsakyti
Ale tai šiandien visos darbingos rašyti ilgiausius postus- produktyvus ketvirtadienis, labai produktyvus. biggrin.gif

Einu į prekybcentrį ( atrodo, jau galima, ar ne?) ko nors, kad vakare šnekesnė būčiau, nes sunki darbo diena buvo, yra realus pavojus užmigti nepamačius galo...
Ar daug Selgos sausainių užsipirkti- kiek bus balsuojančių už Justelį prasineškit jau dabar? Nors ištikimiausius reikėtų dar ir Laimos šokoladais bei po kokią čierką Rygas balzams pavaišinti, kad geriau ta daina " Kaimyną pabučiuok" iš dūšios skambėtų, bet asmeninis biudžetas per silpnas. blush2.gif Na, bet surėmus pečius su visu Justelio partijos rinkiminiu štabu, mažu kas nors ir išeitų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 12 gegužės 2016 - 14:29
QUOTE(Selga @ 2016 05 12, 15:19)
Einu į prekybcentrį ( atrodo, jau galima, ar ne?)

Dar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 12, 15:21)

Velniava. Teks griešna dūšia pusfinalį žiūrėti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 12, 14:13)
Justelis ir Aminata:
https://www.youtube....h?v=PSGgbm29PrE

Taip dalyviai keliauja į repeticijų vietas:
https://www.youtube....h?v=RLchyCfuup0

Ar Justelis ten padazytom akytem? blink.gif Jei taip tai jam netinka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 12, 15:19)
Ale tai šiandien visos darbingos rašyti ilgiausius postus- produktyvus ketvirtadienis, labai produktyvus. biggrin.gif
----
Ar daug Selgos sausainių užsipirkti- kiek bus balsuojančių už Justelį prasineškit jau dabar? Nors ištikimiausius reikėtų dar ir Laimos šokoladais bei po kokią čierką Rygas balzams pavaišinti, kad geriau ta daina " Kaimyną pabučiuok" iš dūšios skambėtų, bet  asmeninis biudžetas per silpnas. blush2.gif  Na, bet surėmus pečius su visu Justelio partijos rinkiminiu štabu, mažu kas nors ir išeitų... g.gif

lotuliukas.gif Jau galvoju, greičiau baigtųsi ta EV, nes nu rimtai, numuša visą darbingumą doh.gif lotuliukas.gif
--
lotuliukas.gif Čiur man priklausys sausainių pokas blush2.gif bigsmile.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 15:33)
Ar Justelis ten padazytom akytem? blink.gif Jei taip tai jam netinka.  schmoll.gif

Kad gal ne g.gif Greičiausiai čia tas kontrastas tarp šviesiai mėlynų akių ir tamsių blakstienų sudaro tokį įspūdį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2016 - 14:47
EV ugdo toleranciją 4u.gif gerbkim viena kitos nuomonę ir supratimą, nes joks Marijonas, kad ir kaip jį gerbiu, negali nurodinėt, ką mėgti, o kas š... Nuomonę išsakyti gali, bet jos primesti kitiems kaip vienintelę tiesą, negali. Lygiai kaip Anakure turi savo nuomonę apie Donatą. Tai tik jos asmeninė nuomonė, pagrįsta neįrodytais faktais ir agentūra ,,viena bobutė sakė". Tas pats žmogus kėlė klausimą, ar iš viso įvyks EV, nes būrėjai pranašavo... Tai apie ką kalbam? Apie nesugebėjimą pralaimėti ir džiaugtis už kitus. Labai džiaugiuos už Donatą. Po galais, net už rusą pasidžiaugsiu, jei laimės. Kiek čia iš mūsų duonai uždirba dainuodamos? Kiek laimėjo tarptautinių muzikos konkursų ar parašė dainą, kurią groja per radiją? Neteiskim. Nors sėdint ant sofos tai daryti šitaip lengva.

Tokia filosofine gaida ir baigiu. Vakarą sutiksiu su vynu ir vyru pašonėje, tai linkiu visoms gero pozityvo ir pergalės lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 12 gegužės 2016 - 15:33
QUOTE(Selga @ 2016 05 12, 14:19)

Einu į prekybcentrį ( atrodo, jau galima, ar ne?) ko nors, kad vakare šnekesnė būčiau, nes sunki darbo diena buvo, yra realus pavojus užmigti nepamačius galo...
Ar daug Selgos sausainių užsipirkti- kiek bus balsuojančių už Justelį prasineškit jau dabar? Nors ištikimiausius reikėtų dar ir Laimos šokoladais bei po kokią čierką Rygas balzams pavaišinti, kad geriau ta daina " Kaimyną pabučiuok" iš dūšios skambėtų, bet  asmeninis biudžetas per silpnas. blush2.gif  Na, bet surėmus pečius su visu Justelio partijos rinkiminiu štabu, mažu kas nors ir išeitų... g.gif

man tik iš inercijos rankos pačios žodžius rašė, mintys liejosi biggrin.gif būna juk smile.gif

pirk man kiek ten rasi, viską gali siųsti lotuliukas.gif balsuosiu tikrai, kokia kitaip jo gerbėja būčiau rolleyes.gif
juolab, kai pats pirmas, tai kai tik paskelbs iš pat karto ir siųsiu balsiukus savo, kiek jau ten galima.

eiti į PC kaip ir negalima, bet jei dėl brangiojo kaimynėlio, tai... niekaip nesakysim gal biggrin.gif blush2.gif

o žiūrėsiu šiandien (ir A) ir Š blaiva, ne iki alkoholių man smile.gif blush2.gif kitur atsiimsiu savo dozę biggrin.gif blush2.gif bet tai ir nesinori kažkaip visiškai net
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 14:33)
Ar Justelis ten padazytom akytem? blink.gif Jei taip tai jam netinka.  schmoll.gif

nemačiau dar, bet sakiau, kuo mažiau mOkiažų, tuo geriau. Jam labiau tinka natural look. Nėra juk koks baisuoklis smile.gif Ir jaunutis bičas, tai...

Papildyta:

QUOTE(ramyra @ 2016 05 12, 15:30)
EV ugdo toleranciją  4u.gif gerbkim viena kitos nuomonę ir supratimą, nes joks Marijonas, kad ir kaip jį gerbiu, negali nurodinėt, ką mėgti, o kas š... Nuomonę išsakyti gali, bet jos primesti kitiems kaip vienintelę tiesą, negali.

šiaip tai jo, tiesa drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Bet jis neprimetė, tik išsakė saviškę. Kad ir aštriai, nu labai aštriai, tiesa (čia žiūrint iš pusės tų gerbėjų , kurių favoritus kritikavo).
Taip išsakė, kaip bet kuris kitas žmogus. Ir šitoje temoje, ir bet kur kitur. Visos mes (ir save, aišku, turiu omeny) kartais būnam kandžios (tik save ne visą laiko išeina matyt, kitų kandumas labiau matosi).

O autoritetus mes renkamės, bet didžiausi ir ištikimiausi autoritetai galim būti patys sau (pasverdami viską su blaiviu protu ir įsiklausydami į kitų nuomonę).

Laimės Kipras, sveikinsim Kiprą smile.gif , ką jau čia mirksiukas.gif Ar bet kuris kitas. Gali patikti, gali nepatikti, bet laimėtojų juk neteisia, kokie jie bebūtų.

Dabar jau artėja ta EV visai, tai tikrai geriau žiūrėt į ją kaip į šventę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gegužės 2016 - 15:52
Sveikos.

Na, pagaliau antrasis pusfinalis ant nosies. Labai laukiu. Įdomu ne tik, kaip Donatui seksis, bet ir kaip latviui Justui. Net nežinau, kurį labiau palaikau blush2.gif Daina, tai tikrai latvio labiau patinka.
Atsakyti