QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 10:29)
Dar kartelį pažiūrėjau Donato ir Sergėjaus pasirodymą, tai žinokit mūsiškis, nors ir su ženkliai mažesniu biudžetu, ne tokia gausybe mandrų efektų - vis tiek atrodo geriau ir įsimintiniau. Aš Rusijos pasirodyme matau tik tas perkrautas vizualizacijas, kuriose rusas visiškai paskęsta, o mūsų pasirodyme centras yra Donatas. Jo veidas, mimikos, judesiai. Ne ta efektų marmalynė, o žmogus. Rusai iš didelio rašto, išėję iš krašto. Kažkokį avataro šou padarė.
Lazareva as tik pora kartu scenoj esu per tv macius ir dabar per EV nete viena spaudos konferencija ir viena rusiska laida. Man jis sudaro tokio paprasto ir nuosirdaus vaikinuko vaizda ir tas EV pasirodymas kazkaip visai netinka jam. Va cia tai tikrai perspausta, perkrauta, visko too much...
QUOTE(mjforever @ 2016 05 13, 10:29)
Žiūrėjau D. Montvydo pasirodymą buvau nemaloniai šokiruota
Skaitykite daugiau:
http://www.delfi.lt/...a.d?id=71260046
pritariu. Ir man nebuvo įdomu vakar į jį žiūrėti, tai buvo tik mechanika. Todėl, kaip sakiau, visai nesinervinau vakar. Šeštadienį- tuo labiau.
Jau tiem lietuviam, by tik sokiruotis
kiek zmoniu tiek nuomoniu. Ziurint objektyviai bet kuriam tautieciui butu sunku nuvaziavus tiket savim, kai tiek lietuviu sika ant jo ir plaka piktais sutrauktais liezuviais.
Siandien turejo pagauset nagu priauginimo klientu pas manikiuristes
vakar visi hate'riai is abidniako turbut nagus nusigriauze
To be stupid, selfish, and have good health are three requirements for happiness, though if stupidity is lacking, all is lost. (G. Flaubert)