QUOTE(Zivilka @ 2016 05 13, 08:32)
mane tai vakar labai juokino Danija. atrodė, kad boyzband po 1990-ųjų neišsivaikščiojo, o tą patį repertuarą ir tebedainuoja virš 30-ies "berniukai"
Šitas tai jooooo
Pozityviai jie bandė
, publiką ale įtraukti. Tik va balsai silpnoki tai tikrai. Ir daina tai labai jau senoviška. Bet danai , kiek pastebėjau, būtent tą senesnę muziką (popsą) labai mėgsta, jau ne pirmi metai taip. Kažkaip užstrigę jie laike
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 09:00)
Platesniame kontekste - gal, bet visgi Eurovizija yra vienas didelis vakarėlis, kuriame norisi linksmybių, o ne ašarų.
Va, kad ir vakar... kol Donatas nepasirodė, tol atrodo net malonumo nebuvo žiūrėti. Kažkokie lėti graudesiai, o jis atėjo ir išjudino visus
Be to paskutinių metų nugalėtojai irgi ne verksmus dainavo
Taip, aš žiūriu žymiai plačiau, neneigsiu
Bet tai o kaip kitaip
Kam aš turiu geriausias dainas iš EV tiesiog išmėtyt vien todėl, kad jos vakarėliui netinkamos ?
Va sportui ir vasarai aš turiu savus grojaraščius, bet tai čia tik dėl tikslo ir sezoniškumo. O EV man gali būti laaabai įvairi. Kuo įvairiau, tuo geriau. Tikslas ir yra savų perliukų atrast, o ne pasitūsit
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2016 05 13, 08:42)
Australės daina visai gera, bet ta suknelė užgožia smulkią atlikėją. Būt geriau ta balta suknelė iš klipo ir reik stovėti, o ne ant kubo sėdėti.
Aš australės dainą iki vakar buvau tik kartą paklausiusi (audio), be videoklipų žiūrėjimo. Tai nežinojau, kaip ten video ji buvo (ar turi būti)
Tai, ką vakar jos pasirodyme mačiau, man nerealiai patiko
Jei jau sugalvojau, kad ji turi laimėt (dar latvį globodama
), tai jau šį tą sako
Man ten viskas tiko, nuo... iki. Ir kaip/kad sėdėjo, ir jos suknia, ir judesiai, ypač ji pati , be galo įdomi ir patraukliai charizmatiška moteris
Ir net dainos frazės/pavadinimas. Kaip ją atliko. Ta visa visuma man atrodo aukšto lygio ir verta pasirodymo pvz. Grammy'iuose. Prilyginčiau tam, ką Loreen su savo daina padarė. Kažkoks panašus mistiškas ir su gilesne mintimi, mąstyti, gėrėtis verčiantis pasirodymas.