Na bet nervus patampė su tuo paskelbimu. Įsivaizduoju, kaip Malta jautėsi palikta paskutine.
Pirmą kartą žiūrint Donato pasirodymą, man viskas patiko, nes daina išsiskyrė iš baladžių. Tikrai, kaip sakė, prireikė degtukų akims
Dabar kaip pažiūrėjau kritiškiau, tai man norėjosi labiau išskirti tą šuolį, galėjo sulėtintą vaizdą parodyti. Bet visumoj man patiko. Pats Donatas gerai jautėsi, šypsojosi, teigiama energija.
Ukrainos nors prasminga daina, bet per sunki EV. Man ir Serbijos nepatinka. O dainininkė scenoje per daug agresyvi (vyras iškarto sukritikavo, kad labai nemoteriškai grubūs judesiai). Kaip kokia Ksena.
Australės daina visai gera, bet ta suknelė užgožia smulkią atlikėją. Būt geriau ta balta suknelė iš klipo ir reik stovėti, o ne ant kubo sėdėti.
Vanios neišgelbėjo projekcijos
Airis, soriukas gerbėjos, irgi man skystokai atrodė.
Už latviuką ir lenką džiaugiuosi
Gruzinai patys nustebo. Nors man nuo to veidrodinio dvigubinimosi jau akyse mirguliavo.
Norvegė labai jaudinosi, o danai neatrodė nuoširdžiai. Bandė, bet kažkaip nekabino labai.
Donato vieta finale visai gera
LRT rašo, kad 11 vieta finale jau 2 kartus nešė pergalę. 11 numeriu finale dainavo Končita ir Mensas. O šįmet prOnzūzas. Žiūrėsim kaip čia tie burtai pasiteisins. Jei Amiriukas ištransliuos iš savęs viską, ką turi geriausio, pasiseks. O Armeniją paskutinė