Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

QUOTE(Visgi @ 2016 05 13, 00:16)
Tikiu. Bet vis vien, kaip bebūtų, važiuojant automobiliu jos dainos neklausyčiau, perjungčiau.
Va prancūzo dainą galiu klausytis ir užsimerkus ir atsimerkus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laikysiu kumščius, kad labai nesusimautų bedainuodamas blush2.gif Jis biškį neprognozuojamas kartais biggrin.gif Taip kad nepykit labai, jei pro šoną varys blush2.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 13, 01:14)
nono.gif biggrin.gif
Aš tik iš po toli nuuu...
tuktuk suprantu, aš išauklėta gi, kad svetimo eksponato pirštais čiupinėt negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 05 13, 01:21)
Aš tik iš po toli nuuu...
tuktuk suprantu, aš išauklėta gi, kad svetimo eksponato pirštais čiupinėt negalima biggrin.gif

laugh.gif Taip prOncūziškai nuskambėjo brunette.gif lotuliukas.gif Na, gal biškį leisiu ir pačiupint blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 13, 00:59)
Pagaliau prancūzo ispaniška dainos versija. Viskas įsimylėjau šitą dainą wub.gif  wub.gif  lotuliukas.gif
https://www.youtube....h?v=Held7ppo1Uk

man ,ko gero, vistik prancūziška labiau g.gif Bet visai nieko ir ispaniška. Va angliška, tai man prasčiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2016 - 00:30
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 13, 01:24)
laugh.gif Taip prOncūziškai nuskambėjo brunette.gif  lotuliukas.gif Na, gal biškį leisiu ir pačiupint blush2.gif
Ok, sutarta_gipsas!
Einu copy paste pasidarysiu dėl viso pikto, bo mažą ką jei paskui persigalvosi,
taip sakant kad paskui nevargčiau kaip rupūžė molyje su tais įrodymais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 05 13, 01:30)
Ok, sutarta_gipsas!
Einu copy paste pasidarysiu dėl viso pikto, bo mažą ką jei paskui persigalvosi,
taip sakant kad paskui nevargčiau kaip rupūžė molyje su tais įrodymais biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 13, 01:21)
Laikysiu kumščius, kad labai nesusimautų bedainuodamas blush2.gif Jis biškį neprognozuojamas kartais biggrin.gif Taip kad nepykit labai, jei pro šoną varys blush2.gif laugh.gif
Laikysim kumštukus visas prOncūzo wub.gif fanių klubas drinks_cheers.gif
A kurie čia vyrai prognozuojami biggrin.gif , o dar prOncūzas biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 05 13, 01:10)
Kartais visas grožis paprastume. Na tai matysim kaip čia bus šeštadienį.Turi cinkelį tikrai.

https://www.youtube....h?v=76atabAESKI

bet Amiras gerai ir vienas ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 05 13, 01:33)
Laikysim kumštukus visas prOncūzo  wub.gif  fanių klubas  drinks_cheers.gif
A kurie čia vyrai prognozuojami  biggrin.gif , o dar prOncūzas  biggrin.gif  bigsmile.gif

nu teisybė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 13, 01:29)
laugh.gif Taip prOncūziškai nuskambėjo brunette.gif  lotuliukas.gif Na, gal biškį leisiu ir pačiupint blush2.gif
man ,ko gero, vistik prancūziška labiau g.gif Bet visai nieko ir ispaniška. Va angliška, tai man prasčiausia.
Myliu prancūzų kalbą wub.gif

Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 13, 01:34)
https://www.youtube....h?v=76atabAESKI

bet Amiras gerai ir vienas ziurisi smile.gif
Žiauriai gerai! Be jokių tų fintikliušlių ir 3D, ko šįkart pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 13, 00:29)

Man patinka ir prancūziška ir ispaniška šios dainos versija. Ispaniška labiau, nes tiesiog myliu šią kalbą be to ir smagiau klausos kai supranti ką dainuoja, nes prancūziškai tai nesuprantu nė žodžio lotuliukas.gif Pritariu, kad angliška versija prasčiausia. O ši ispaniška tikrai atsiras tarp mano klausomiausių dainų, daina tiesiog skleidžia geras emocijas. Noris klausyt ir klausyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 13 gegužės 2016 - 00:49