Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 11:33)
jūsų argumentų dėl Kipro irgi nesuprasi. Nepatinka, tai nepatinka, bet argumentai keisti. Rokas ant tiek plati sąvoka ir tiek apima, kad... gal pagooglinkit? Wikipedia turi būti kažką apie surinkusi manau irgi smile.gif Aš klausau labai įvairiai, net iki punk roko.
Žinokit net the Beatles pripažinti kaip rokas, pop rokas smile.gif

žinau aš apie tuos požanrius, neabejokit biggrin.gif

Bet sakiau, argumentų/nuomonės aš nerašau (tik kelias pastabas). Nes tai jau koncentruotai ir suprantamai parašė Marijonas. Norėsit susirasit ir bus aišku, ką turiu omeny. Nenorėsit, jūsų reikalas mirksiukas.gif

Ir pop rokas yra gerai, net labai gerai. Pati mėgstu, žinoma. Bet tai situacijos ir nuomonės nekeičia. the Beatles tai čia jau vau (savame žanre ir muzikinėje istorijoje).

Iš mano pusės diskusija baigta, turiu milijoną darbų, nebeatsakinėsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gegužės 2016 - 11:38
Eina sau, statymuose austrė jau 9 vietoje, bet ir olandas su savo eiline dainele aštuntoje vietoje. Kažkokie keisti tie statymai
http://eurovisionwor...odds=eurovision
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 11:36)
Iš mano pusės diskusija baigta, turiu milijoną darbų, nebeatsakinėsiu  4u.gif

O gaila, man visada patinka jūsų komentarai, įdomūs.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 11:39)

Pritėkš kas nors mane už atvirumą ir nestandartinę nuomonę po to biggrin.gif doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif
Sunku mąstyti kitaip, deja smile.gif blush2.gif blush2.gif

bet aš jau viena koja kelionėje ir iki to laiko turiu darbus ir kitus rūpesčius apsikuopti. Kad iš viso finalui rasčiau laiko (nes ant klaustuko dabar). Taigi jau apsiribosiu tik skaitymais ir nebesivaidensiu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 10:47)
Net prezinente asmeniskai isreiske palaikyma Donatui,

prezidentė palaikytų bet kurį
ji turi palaikyt šalies atstovą

nesipeškit
nebedaug liko

baisiau už končitą vistiek nebebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 11:45)
Pritėkš kas nors mane už atvirumą ir nestandartinę nuomonę po to  biggrin.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif
Sunku mąstyti kitaip, deja  smile.gif  blush2.gif  blush2.gif

bet aš jau viena koja kelionėje ir iki to laiko turiu darbus ir kitus rūpesčius apsikuopti. Kad iš viso finalui rasčiau laiko (nes ant klaustuko dabar). Taigi  jau apsiribosiu tik skaitymais ir nebesivaidensiu  biggrin.gif  blush2.gif

Finalui ziuret laiko galit ir nerasti, bet uz pirma numeri prabalsuot tai jau truks plis turit surasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 12:39)
Eina sau, statymuose austrė jau 9 vietoje, bet ir olandas su savo eiline dainele aštuntoje vietoje. Kažkokie keisti tie statymai
http://eurovisionwor...odds=eurovision
Papildyta:

Kvaila statyti finalui, kai dar visiškai nežinomi antro pusfinalio rezai. Nurimkit smile.gif
Antras pusfinalis ant tiek baisus ir nuobodus, kaip minėjau, pasiruoškite visos degtukų į akis, taigi visiškai neaišku kas išeis į finalą, nes vistiek bus nemažai žmonių, kurie įsijungs pirmą kartą ir ieškos įspūdžio. O įspūdį sunku bus rasti, nes tiek lopšinių smile.gif Ir tie žmonės vistiek kažkiek nulems to balsavimo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 11:54)
Antras pusfinalis ant tiek baisus ir nuobodus, kaip minėjau, pasiruoškite visos degtukų į akis, taigi visiškai neaišku kas išeis į finalą, nes vistiek bus nemažai žmonių, kurie įsijungs pirmą kartą ir ieškos įspūdžio.

Tik neužmikite, juk Vanią reikia palaikyti smile.gif
Atsakyti
Įsidiskutavot dėl Kipro, žiūriu smile.gif Aš tos jų dainos šiaip tai neklausyčiau, bet kaip Eurovizijai man jie labai neblogai sueina - išjudina, tsakant. Man per Euroviziją daugelis dainų visai kitaip sueina, nei kad šiaip. Gal kad per EV ne taip rimtai vertinu dainas. Man čia toks labiau fun renginys, kuriame geros muzikos labai retai kada gali sutikt(bent jau mano skoniui). Žinau, kad kipriečiai dainuoja roką gyvenime, bet šitos dainos prie rokeriškos nelabai priskirčiau. Gaaal šiek tiek užuomazgų likę joje, bet jei lyginant šių metų eurovizijos 'rokeriškas' dainas, tai šioje Eurovizijoje man gruzinų daina gerokai rokiškesnė smile.gif Bet labai abejoju, kad jie pateks į finalą...
Papildyta:
Beje, man Kipro diedas labiau patinka nei daina biggrin.gif Toks žavesio turintis Velnias blush2.gif (bent jau iš to pasirodymo taip atrodo. Kas jis per vienas gyvenime, nežinau. Gal daugiau pasidomėjus taip nebeatrodytų biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2016 - 12:19
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 13:05)

Tai vat Vania truputį ir pabudins. O jei ką, jūs man irgi petin kaip nors dunkstelkit nuotoliniu būdu biggrin.gif
Atsakyti
Iš esmės ko ten daug tikėtis ir norėti iš to Kipro, kas jis toks? Mažytis taškelis pasaulyje, mažesnis už Lietuvą. Bet dabar parodykite man didesnėje Lietuvoje grupę, kuri taip gerai atstovautų mus Eurovizoje? Nebuvo tokios iki šiol. Skamp tipo, bet vėlgi vokalistė tai airė, ne mūsiškė šiaip jau ax.gif tai ir visi fanfarai ne vien mums, o ir Airijai atitenka smile.gif Kuri Lietuvos grupė nenutrūkstamai vykdo veiklą ir rengia grandiozinius šou ir yra mylima daugumos? Fojė fenomenas seniai išsekęs.
Žodžiu, tokiam Kiprui Minus One tikrai yra kažkas ir manau daugeliui Europoje tikrai nebaisu išgirdus jų dainą smile.gif Ir netgi, šią Krpro dainą lengvai galima prilyginti kuriai nors kad ir Nickelback dainai, o tai ir yra tas smagumas, kad galima prilyginti pasaulinėms žvaigždėms. Donis gi irgi prie Bieberio bando šlietis ax.gif
Atsakyti
Justelis ir Aminata:
https://www.youtube....h?v=PSGgbm29PrE

Taip dalyviai keliauja į repeticijų vietas:
https://www.youtube....h?v=RLchyCfuup0
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 13:05)

Būkit ramiod. Tikrai nepalaikysim biggrin.gif
Atsakyti