Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

Vadinasi, gruzinams pavyko išstumti norvegę, kitus statymo lentelė numatė. O bulgarė pateko?
http://eurovisionwor...on-semi-final-2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 12 gegužės 2016 - 23:18
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 23:13)
Man taip pat Izraelio daina ne kažin kas, bet gal žmonėms jo įvaizdis ir balsas patiko.

o man Izraelis patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 05 13, 00:08)
Galvojau kažką panašaus leptelt, bet mane pralenkėt.  thumbup.gif  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 05 12, 23:03)
Anakure, apsišik sau galvą!!!

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 12, 23:07)
Per koki dar plauka, vertas buvo tikrai

Anakure tai ka veiksi sianakt, dauzysi indus, tapsi ragana, medituosi priesais Vanios paveiksla nuogu sikniuku ar kt? smile.gif

lotuliukas.gif

In your face, Anakurei ir montei pomidorai2.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 23:08)
Iš kokio šiukšlyno kilusi, kad tokia kultūra?

Kultūringoji atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Anakure,2016 05 13, 00:17]
Vadinasi, gruzinams pavyko išstumti norvegę, kitus statymo lentelė numatė. O bulgarė pateko?
http://eurovisionwor...on-semi-final-2
[/quoteAmžina skaičiuotoja, atsipalaiduok. Jau nėra tavokaimo lygio dainos, tad lauk savo Lazarevo triumfo, ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 00:17)
lenkas geras buvo visur, tik ne siandien, siandien myzo i bata smile.gif

airis ne, silpna mergaite visai

nesvarbu smile.gif Tas lenkas man patiko nuo jų atrankos.

O airis - sutinku, klipas geresnis daug.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 00:10)
lotuliukas.gif Dabar reikia pasižiūrėti kokią vietą Montis užėmė, jeigu 10, vadinasi, prognozės dalis išsipildė.

Vargsiuke, tai dabar kankinsies iki velaus sestadienio console.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 13, 00:16)
Cia as taip parasiau ir finale nulenkus galva atsiprasysiu, jei gausim balsu is kitu saliu. Bet patirtis tai rodo.. o ka, ne? unsure.gif

Tipo uz kitus ne taip balsuoja. Juk siandien vedejai savo miuzikle pasisaipe kad norvegai svedams 12 duoda smile.gif

As labiau turejau omeny komentarus nete. Kiti giria o mums patiems by tik pasikt ant saviskio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 12 gegužės 2016 - 23:25
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 00:13)
kas as sakiau del Donio ir prasto pusfinalio? tongue.gif pirmame niekaip nepraeitu ax.gif
o cia ir prisisysinusi lenka paeme ir gargianti, uzkimusi justa lotuliukas.gif

Mano nuomone, šis pusfinalis buvo nepalyginamai stipresnis, nei pirmasis. bigsmile.gif
Atsakyti
Jau radau, nepatekusios valstybės: Šveicarija, Baltarusija, Airija, Makedonija, Slovėnija, Danija, Norvegija, Albanija.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 13, 00:19)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

In your face, Anakurei ir montei pomidorai2.gif
Papildyta:

Kultūringoji atsirado lotuliukas.gif

Taigi, Rusija ir Belarusija gyvenimo vedliai smile.gif Kultūros įsikūnijimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2016 05 12, 23:59)
Donato nuotrauka BBC Eurovision  paskyroj, atkreipkit dėmesį, koks skaičius laikų ir kokie komentarai smile.gif : https://www.facebook...t...e=3

tik va lietuviu emigrantu ten dafiga, tai sakyciau kazkaip iskraipo realius rezultatus.... g.gif

QUOTE(alyton @ 2016 05 13, 00:07)
Va, kad Belgų toji nesusipratimas pateko tai jau tikrai kažkoks nesusipratimas balsuotojų tarpe  doh.gif 

belge nuostabi 4u.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 13, 00:11)
Pirmo pusfinalio beveik nemačiau, šiandien tik į rezultatų paskelbimą spėjau grįžt, tai mačiau tik pakartojimą Doncės kelių sekundžių doh.gif Buvau Jimmy Carr šou, tai išsityčiojo jis iš Donny Montell pseudonimo biggrin.gif

o jau Jimmy Carr tai labai kietai skamba, ane? biggrin.gif

as siulau ignoruot anakure (ka beje ir dariau paskutinius menesius), nu neadekvati jinai visiskai ir dar trolina specialiai, kad konflikta sukelt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 05 13, 00:07)
Kiek aš laukiau, kol galėsiu TAI pasakyti, Anakure thumbup.gif

lotuliukas.gif

Jetau,kiek klykem is laimes,kai isgirdom-Lithuania(ir visai nesvarbu,kad nebuvau Donato gerbeja) lithuania.gif
Atsakyti