Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

QUOTE(Lėja... @ 2016 05 12, 23:11)
negrazi Izraelio daina
bet turbut nepatekt nelabai imanoma  g.gif

Man taip pat Izraelio daina ne kažin kas, bet gal žmonėms jo įvaizdis ir balsas patiko.
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2016 05 13, 00:09)
Valio valio!!! Donce saunuolis thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif 
Paciam gale ta bbc moteriske nusistebejo kad pateko lenkas, bet pasidziauge kad pateko favorite Lithuania thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
Tikrai kad pasprinkit hateriai bigsmile.gif

Tai va, kitiems patinka, laikina. O musiskiams nupirkta, tik per plauka, tik per emigrantus ir pan. Fui ...

Saunuolis Donatas. Sapnuosiu sianakt berniuka su lama ant galvos smile.gif
Atsakyti
nejuokinkit su tuo uzpakaliu lotuliukas.gif

as dziauiuos del australes
tik tikiuos ji nesedes
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 00:13)
Man taip pat Izraelio daina ne kažin kas, bet gal žmonėms jo įvaizdis ir balsas patiko.

balso spalva nerealiai grazi, ne taip kaip kokio Donio smile.gif o ir atlikimas buvo labai svarus, saunuolis jis gyvis smile.gif ne veltui as ji emiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 00:08)
Iš kokio šiukšlyno kilusi, kad tokia kultūra?

Iš gilaus kaimo, baigusi kelis mokslus, gyvenanti super gyvenimą su super šeima, turinti be galo mylintį vyrą Lietuvos karininką, be proto mylinti Lietuvą, niekada niešduosianti Lietuvos, be galo tikėjusi Donatu, tad dar kartą linkiu, tai ką linkėjau ir dar palinkėsiupo ruskelio finalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 00:13)

tas ivaizdis tai ka zinau
bet lyg montaverte rase kad balsas jo geras
gal delto
as tikrai nesuprantu tokiu dalyku
nebent labai nusidainuoja
Atsakyti
nu ką buvo smagu, pasimatysim šeštadienį smile.gif

kad laimėtų ta, kuri mėgiamiausia yra šeštadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 12, 23:13)
Tai va, kitiems patinka, laikina. O musiskiams nupirkta, tik per plauka, tik per emigrantus ir pan. Fui ...

drinks_cheers.gif

O lenkas tai dainuodamas, atrodo, maldaute maldavo, kad už jį balsuotų biggrin.gif

Tikiuosi, Donatas ir į dešimtuką vietą nusipirko topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 12 gegužės 2016 - 23:19
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 00:14)
balso spalva nerealiai grazi, ne taip kaip kokio Donio smile.gif o ir atlikimas buvo labai svarus, saunuolis jis gyvis smile.gif ne veltui as ji emiau smile.gif

reiks geriau isiklausyt
tik siandien isgirdau
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 00:13)

Cia as taip parasiau ir finale nulenkus galva atsiprasysiu, jei gausim balsu is kitu saliu. Bet patirtis tai rodo.. o ka, ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 00:01)

Aga. Sakiau, kad geras biggrin.gif

Mano visi pateko: Donatas, Jamaila, lenkas ir latvis dar. Nors jis su tuo meteoritu ant grindų mane nustebino didžiai biggrin.gif

Pala, o airis, ar pateko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 gegužės 2016 - 23:17
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 00:16)
Aga. Sakiau, kad geras biggrin.gif

Mano visi poateko: Donatas, Jamaila, lenkas ir latvis dar. Nors jis su tuo meteoritu ant grindų mane nustebino didžiai biggrin.gif

Pala, o airis, ar pateko?

lenkas geras buvo visur, tik ne siandien, siandien myzo i bata smile.gif

airis ne, silpna mergaite visai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 gegužės 2016 - 23:17