Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 12, 23:07)
Per koki dar plauka, vertas buvo tikrai

Anakure tai ka veiksi sianakt, dauzysi indus, tapsi ragana, medituosi priesais Vanios paveiksla nuogu sikniuku ar kt? smile.gif

lotuliukas.gif Dabar reikia pasižiūrėti kokią vietą Montis užėmė, jeigu 10, vadinasi, prognozės dalis išsipildė.
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 13, 00:09)
donatas nusipirko ir i finala vieta irnesakyk.gif

g.gif
Atsakyti
My oh my... širdis kulnuose buvo. Bet buvo verta! Už Donatą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Hugo Reem
Hugo Reem Lithuania going through to the final, easily! Amazing song! 👍
Like · Reply · 2,598 · 1 hr
Atsakyti
Pirmo pusfinalio beveik nemačiau, šiandien tik į rezultatų paskelbimą spėjau grįžt, tai mačiau tik pakartojimą Doncės kelių sekundžių doh.gif Buvau Jimmy Carr šou, tai išsityčiojo jis iš Donny Montell pseudonimo biggrin.gif
Atsakyti
Bliamba kiek nervu prigadino, matyt cia ir uz preajusius metus kai mus paskelbe pacius pirmus. Bet mes patekom. yahoo.gif yahoo.gif ploja.gif assa.gif assa.gif taip pat dziaugiuosi uz braliuka Justuka ir gruzinus kazkaip beziurecama pradejau noret kad jie patektu. smile.gif Gaila, kad mano danai nepateko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 13, 00:09)
Aš Izraelio ir Belgijos neįtraukiau. Bet Norvegija kodėl nepakliuvo verysad.gif

negrazi Izraelio daina
bet turbut nepatekt nelabai imanoma g.gif
Atsakyti
Jėz kaip gerai, kad finale tas nuogu užpakaliu scenoj nesitrins.

Atsakyti
Sveikinimai visoms ir Donatui, mes finale lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

Iš mano sąrašiuko (7tuko ) pateko 6-šios. Yes yes yes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Suuuuperinis rezultatas thumbup.gif thumbup.gif Kaip dabar miegoti eit biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 00:05)
mano zmogus wub.gif  drinks_cheers.gif pririnko kelias nesamones, ksam ta belgija idomi, latvis nepadainuojantis, tik karkiantis, apsimyzes lenkas doh.gif

Latvis patiko,net labai smile.gif

Is sio pusfinalio patiko tik trys,Latvis,Belarusas ir Norvege.Na,Donatas,nes savas.O likusieji nei sis,nei tas. unsure.gif Arba reke,arba cipe.Susinervinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 13, 00:10)

as taip supratau, kad nusipirko lietuvoj
tai manau tubut ir europoj ta pati daro
unsure.gif
cia kam bajeris, o kam ne unsure.gif
Atsakyti
kas as sakiau del Donio ir prasto pusfinalio? tongue.gif pirmame niekaip nepraeitu ax.gif
o cia ir prisisysinusi lenka paeme ir gargianti, uzkimusi justa lotuliukas.gif
Atsakyti