QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 09:37)
Kipras gi ir neteigia, kad jie tik roką dainuoja ir nevaidina didžiausių rokerių iš savęs. O jų dainos fenomenas, kad ji melodinga, užkabinanti, greita, įdomių bruožų vyrai ir t.t. Eurovizija juk ir nesuvirškina visiško roko, kiek jau tų bandymų buvo. Taip kad Kipras šovė tiesiai į dešimtuką
O kad pačiai patinka jaunučiai, saulyčių tipo vyrukai, tai nereiškia, kad visoms tokie labiausiai patinka
Aš tai kažkaip esu stereotipiška šia prasme: moteris turi būti mielesnių bruožų, o vyras aštresnių. O kai jau gamta permaišo ir moterys - raganiškos, o vyrai saldainukai, tai man jau čia įdomiai, įdomiai
Mergina, man ir penkiasdešimtmečiai patinka kai kurie
Taip, kad jūs nieko nežinote apie mano skonį , deja
Nei apie muzikinį, nei apie vyrams
O dėl Kipro, aš nesiplėsiu ir nebandysiu aiškint, Marijonas parašė, jis turi Dievo dovaną rašyt
Į vyrų išvaizdą nesigilinau (visgi daina pirmoje vietoje man visada). O kad nevaidina..., na nesakyčiau. Man kaip tik pirmas įspūdis, kad jie net labai forsuoja. Tikriems rokeriams nieko nei apranga, nei įvaizdžiu įrodinėt nereikia, gali būti paprastas maikonas, odiaškė, džinsiukai ir vualia
Bile tik širdyje rokenrolas (ir balsas tam tinkamas).
P.S. beje, uždainis pradžia buvo daug žadanti ir man. Tik ne priedainis.
Pasakysiu baisų dalyką - man Justuks daugiau rokeriškos dūšios, nei Kipras
Kiek aš jį nužiūrėjau. O ką jis jau dainuoja, ne taip ir svarbu (bet dainuoja tai jau ne popsiškai, ne veltui džiazą studijuoja vienok). Užtatai jis man ir artima dūšia
Va kai mOkiažų per pasirodymus užmes ir šukuoseną padarys, tada jau nebe taip gerai, mažiau mano skonio
Manęs modeliai ir idealūs nė netraukia, turi būti cinkelis kažkoks viduje, dūšia laisva, su vėjeliu, laisvas žmogus, o ne koks mOnekenas. Ir su savo nuomone, o ne pataikaujantis masėms. Va.
Taip, kad apsirikote dėl manęs