Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 08:48)
Atleiskite, bet aš jo nepalaikau, nes į Euroviziją pateko per pažintis– pateks, tai gerai, nepateks- jokių emocijų. Man paprasčiausiai jo gaila, nes kažkada atrodė labai perspektyvus jaunuolis, o šiandien jis vertas tik gailesčio, nes neturi jis to, kad galėtų tapti daugiau nei Lietuvos kaimo dainininku, nors ir labai norėtų patekti į užsienio rinką.

Ak ak, kaži kodėl Pilvelytė vis dar ne užsienio rinkoj, aaa? Tokia visa talentinga, lygių jai nėra, o kaip kaimo dainininkė, taip kaimo dainininkė.. verysad.gif
P.S. Netgi tam kaime nelabai vertinama biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 12 gegužės 2016 - 11:01
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 09:37)
Kipras gi ir neteigia, kad jie tik roką dainuoja ir nevaidina didžiausių rokerių iš savęs. O jų dainos fenomenas, kad ji melodinga, užkabinanti, greita, įdomių bruožų vyrai ir t.t. Eurovizija juk ir nesuvirškina visiško roko, kiek jau tų bandymų buvo. Taip kad Kipras šovė tiesiai į dešimtuką smile.gif
O kad pačiai patinka jaunučiai, saulyčių tipo vyrukai, tai nereiškia, kad visoms tokie labiausiai patinka mirksiukas.gif Aš tai kažkaip esu stereotipiška šia prasme: moteris turi būti mielesnių bruožų, o vyras aštresnių. O kai jau gamta permaišo ir moterys - raganiškos, o vyrai saldainukai, tai man jau čia įdomiai, įdomiai biggrin.gif

Mergina, man ir penkiasdešimtmečiai patinka kai kurie biggrin.gif Taip, kad jūs nieko nežinote apie mano skonį , deja rolleyes.gif Nei apie muzikinį, nei apie vyrams rolleyes.gif

O dėl Kipro, aš nesiplėsiu ir nebandysiu aiškint, Marijonas parašė, jis turi Dievo dovaną rašyt rolleyes.gif Į vyrų išvaizdą nesigilinau (visgi daina pirmoje vietoje man visada). O kad nevaidina..., na nesakyčiau. Man kaip tik pirmas įspūdis, kad jie net labai forsuoja. Tikriems rokeriams nieko nei apranga, nei įvaizdžiu įrodinėt nereikia, gali būti paprastas maikonas, odiaškė, džinsiukai ir vualia wub.gif Bile tik širdyje rokenrolas (ir balsas tam tinkamas).
P.S. beje, uždainis pradžia buvo daug žadanti ir man. Tik ne priedainis.
Pasakysiu baisų dalyką - man Justuks daugiau rokeriškos dūšios, nei Kipras smile.gif blush2.gif Kiek aš jį nužiūrėjau. O ką jis jau dainuoja, ne taip ir svarbu (bet dainuoja tai jau ne popsiškai, ne veltui džiazą studijuoja vienok). Užtatai jis man ir artima dūšia smile.gif Va kai mOkiažų per pasirodymus užmes ir šukuoseną padarys, tada jau nebe taip gerai, mažiau mano skonio blush2.gif Manęs modeliai ir idealūs nė netraukia, turi būti cinkelis kažkoks viduje, dūšia laisva, su vėjeliu, laisvas žmogus, o ne koks mOnekenas. Ir su savo nuomone, o ne pataikaujantis masėms. Va.

Taip, kad apsirikote dėl manęs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gegužės 2016 - 11:18
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 12, 11:00)
Ak ak, kaži kodėl Pilvelytė vis dar ne užsienio rinkoj, aaa? Tokia visa talentinga, lygių jai nėra, o kaip kaimo dainininkė, taip kaimo dainininkė.. verysad.gif
P.S. Netgi tam kaime nelabai vertinama biggrin.gif

lotuliukas.gif

Ji ir liks tik Lietuvos kaimo daininkė, nes jau per vėlu, norint išeiti iš kaimo, reikėtų bent 16 metų numesti ir pridėti didelį ryžtą ir atkaklumą siekiant tikslo.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 09:08)
Būtų keista, jeigu latvis nepatektų į finalą, nors ir balsas jo prastas, bet daina gera.

-----
Kaip neturi pasisekimo, aš juk jas paėmiau, ne šiaip sau smile.gif Nors dabar čekė statymuose gerokai nukritusi, bet vis tiek jos daina man labai patinka. Čekės trūkumas, kad turi tik dainą ir balsą, bet prie to nesugalvojo gražaus reginio.

aš jau nieko nebežinau doh.gif

Man daina patinka, dar kažkam. Bet kažkodėl labai daug kas tik tyli dėl jos, ar nesudomino, ar šiaip tyli.
Galų gale ir mano skonis netradicinis, tai ką aš čia supaisysiu, mano mylimukai paprastai vistiek nepatenka smile.gif doh.gif Nors ir klausau aš jų paskui, atrandu sau šį bei tą. Bet nebūtinai lemta jiems...

------

ai, soriukas, žiauriai neturiu laiko. Tai jau nebeatsimenu, kas ką ir dėl ko blush2.gif blush2.gif O abi dainas pirmą kartą tegirdėjau, tai juolabiau. Paliko gerą įspūdį iš pirmo pasiklausymo, nereikėjo nei gilintis, nei jaukintis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 11:09)
O dėl Kipro, aš nesiplėsiu ir nebandysiu aiškint, Marijonas parašė, jis turi Dievo dovaną rašyt  rolleyes.gif  Į vyrų išvaizdą nesigilinau (visgi daina pirmoje vietoje man visada).  O kad nevaidina..., na nesakyčiau. Man kaip tik pirmas įspūdis, kad jie net labai forsuoja. Tikriems rokeriams nieko nei apranga, nei įvaizdžiu įrodinėt nereikia, gali būti paprastas maikonas, odiaškė, džinsiukai ir vualia  wub.gif Bile tik širdyje rokenrolas (ir balsas tam tinkamas).
Pasakysiu baisų dalyką - man Justuks daugiau rokeriškos dūšios, nei Kipras  smile.gif  blush2.gif  Kiek aš jį nužiūrėjau. O ką jis jau dainuoja, ne taip ir svarbu (bet dainuoja tai jau ne pospiškai, ne veltui džiazą studijuoja vienok). Užtatai jis man ir artima dūšia  smile.gif  Va kai mOkiažų per pasirodymus užmes ir šukuoseną padarys, tada jau nebe taip gerai, mažiau mano skonio  blush2.gif  Manęs modeliai ir idealūs nė netraukia, turi būti cinkelis kažkoks viduje, dūšia laisva, su vėjeliu, laisvas žmogus, o ne koks mOnekenas. Ir su savo nuomone, o ne pataikaujantis masėms. Va.

Pritariu viskam, gerai pasakyta drinks_cheers.gif

Mano akimis kipriečiai dirbtini, nenaturalūs kažkokie, atstumiantys, o tos juodai apibrėžtos akys dar baisiau, nei Donato lamos šukuosena, netinka nei per kur biggrin.gif

QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 11:09)
Ji ir liks tik Lietuvos kaimo daininkė, nes jau per vėlu, norint išeiti iš kaimo, reikėtų bent 16 metų numesti ir pridėti didelį ryžtą ir atkaklumą siekiant tikslo.

Ech, toks praradimas pasauliui.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 12:09)
Mergina, man ir penkiasdešimtmečiai patinka kai kurie  biggrin.gif  Taip, kad jūs nieko nežinote apie mano skonį , deja  rolleyes.gif  Nei apie muzikinį, nei apie vyrams  rolleyes.gif

O dėl Kipro, aš nesiplėsiu ir nebandysiu aiškint, Marijonas parašė, jis turi Dievo dovaną rašyt  rolleyes.gif  Į vyrų išvaizdą nesigilinau (visgi daina pirmoje vietoje man visada).  O kad nevaidina..., na nesakyčiau. Man kaip tik pirmas įspūdis, kad jie net labai forsuoja. Tikriems rokeriams nieko nei apranga, nei įvaizdžiu įrodinėt nereikia, gali būti paprastas maikonas, odiaškė, džinsiukai ir vualia  wub.gif Bile tik širdyje rokenrolas (ir balsas tam tinkamas).
Pasakysiu baisų dalyką - man Justuks daugiau rokeriškos dūšios, nei Kipras  smile.gif  blush2.gif  Kiek aš jį nužiūrėjau. O ką jis jau dainuoja, ne taip ir svarbu (bet dainuoja tai jau ne pospiškai, ne veltui džiazą studijuoja vienok). Užtatai jis man ir artima dūšia  smile.gif  Va kai mOkiažų per pasirodymus užmes ir šukuoseną padarys, tada jau nebe taip gerai, mažiau mano skonio  blush2.gif  Manęs modeliai ir idealūs nė netraukia, turi būti cinkelis kažkoks viduje, dūšia laisva, su vėjeliu, laisvas žmogus, o ne koks mOnekenas. Ir su savo nuomone, o ne pataikaujantis masėms. Va.

Taip, kad apsirikote dėl manęs  rolleyes.gif

Tas Marijonas visai nupirdo ir paskutiniu metu jis tapo kalafijoras biggrin.gif Padaręs tragediją lygioje vietoje ir užsinorėjęs pigių šviežių nesezoninių daržovių, kai protingas ir sumanus vyras nueitų ir nupirktų šaldytų kalafijorų, taip nušluostydamas nosį visokiems nesupratingiems marijonams mirksiukas.gif
Makiažas jau senai yra neatsiejama rokerių dalis, dažnas ryškina akis smile.gif Ir ne tik rokeriai paryškina akis scenoje. Scenoje nėr blogiau, kai žmogus blankus ir neįsimenamas. Net jau Donatas tą supranta, todėl ir laužia kažką iš savęs, ieško stilių, šukuosenų. O paprastumas ne visiems toli gražu patinka. Man pvz. nesuprantama kaip toks Nyderlandas praėjo. Žvaigždė ir yra tas, kas unikalus, spinduliuoja išskirtinę charizmą, lengvai įsimenamas, o ne boy/girl next door, kuris masėje ištirpsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 12, 11:17)

Mano akimis kipriečiai dirbtini, nenaturalūs kažkokie, atstumiantys, o tos juodai apibrėžtos akys dar baisiau, nei Donato lamos šukuosena, netinka nei per kur biggrin.gif

Dėl akių, aš kaip ir norėjau parašyt, kad parvodkės dar nė vieno rokeriu nepadarė. Jei to nėra širdyje. Bet paskui suabejojau, ar jos tikrai buvo, nes minėjau, kad žiūrėjau tik prabėgomis, persijungdama, labiau klausiau (tai ir vertinu iš esmės muziką, ne šou).

Kita vertus, neturiu teisės jų kritikuot. Bet manau, kad kietus jie tik vaidina (iš to, ką aš mačiau, ir ką mano vidinis balsas sako, na daug rokerių juk mačiusi savo gyvenime ). Ką jie šiaip laisvalaikiu dainuoja nežinau (bet ne jų kitą kūrybą vertinam, o tik EV pusfinalio pasirodymą).

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 11:19)
Man pvz. nesuprantama kaip toks Nyderlandas praėjo. Žvaigždė ir yra tas, kas unikalus, spinduliuoja išskirtinę charizmą, lengvai įsimenamas, o ne boy/girl next door, kuris masėje ištirpsta g.gif

Man jo daina neįdomiausia iš patekusių į finalą.
Kipriečiai uždegantys, jų daina ir muzika gera, ir vaizdas buvo geras, atsiliepimai apie juos geri, po pusfinalio statymuose jie labai pakilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 12 gegužės 2016 - 11:28
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 11:19)
Tas Marijonas visai nupirdo ir paskutiniu metu jis tapo kalafijoras biggrin.gif Padaręs tragediją lygioje vietoje ir užsinorėjęs pigių šviežių nesezoninių daržovių, kai protingas ir sumanus vyras nueitų ir nupirktų šaldytų kalafijorų, taip nušluostydamas nosį visokiems nesupratingiems marijonams mirksiukas.gif
Makiažas jau senai yra neatsiejama rokerių dalis, dažnas ryškina akis smile.gif Ir ne tik rokeriai paryškina akis scenoje. Scenoje nėr blogiau, kai žmogus blankus ir neįsimenamas. Net jau Donatas tą supranta, todėl ir laužia kažką iš savęs, ieško stilių, šukuosenų. O paprastumas ne visiems toli gražu patinka. Man pvz. nesuprantama kaip toks Nyderlandas praėjo. Žvaigždė ir yra tas, kas unikalus, spinduliuoja išskirtinę charizmą, lengvai įsimenamas, o ne boy/girl next door, kuris masėje ištirpsta g.gif

ai, dabar jau čia rašot tik bile rašyt tongue.gif Argumentai nuliniai, pripažinkim tongue.gif Ir ne apie dainą visai smile.gif AC/DC pati , įtariu, neklausot mirksiukas.gif ? Ir klasikinio roko, kažko kilo abejonė, kad ne. Va nuo to reikia ir pradėti, kad save prie roką mėgstančių priskirti mirksiukas.gif (aš apie klasikinį roką, turiu omeny, ne konkrečią grupę).

žinau, kaip rokeriai atrodo, melejoną video peržiūrėjus, ką aš ir veikiu laisvalaikiu biggrin.gif Ir koncų ne viename įvairaus plauko būta. Ir dar būsiu.

Ne mOkiažuose tikrai esmė roko muzikos ir aplamai Rock 'n' Roll' o (manau, ir pati tai žinot). Nei man jie trukdo, nei man jie padeda, situacijos nekeičia (nebent suforsuota būna).

Bet aš jau baigiau.

Peace. Neturiu laiko diskusijoms tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gegužės 2016 - 11:28
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 11:21)
Dėl akių, aš kaip ir norėjau parašyt, kad parvodkės dar nė vieno rokeriu nepadarė. Jei to nėra širdyje. Bet paskui suabejojau, ar jos tikrai buvo, nes minėjau, kad žiūrėjau tik prabėgomis, persijungdama, labiau klausiau (tai ir vertinu iš esmės muziką, ne šou).

Kita vertus, neturiu teisės jų kritikuot. Bet manau, kad kietus jie tik vaidina (iš to, ką aš mačiau, ir ką mano vidinis balsas sako, na daug rokerių juk mačiusi savo gyvenime ). Ką jie šiaip laisvalaikiu dainuoja nežinau (bet ne jų kitą kūrybą vertinam, o tik EV pusfinalio pasirodymą).

Aš kai pamačiau tas ryškias, juodas pravodkes,pirma mintis- kas per š.. biggrin.gif Pvz keletos iš mano mėgstamiausių grupių, One Republic, The Killers, Snow Patrol muzikantų, užmuškit, bet neįsivaizduoju su pravodkėm, tai tokia atgyvena biggrin.gif Tiesa, The Killers vokalistas pradžioj apsibrėždavo akis, paskui to atsisakė ir nuo to jų populiarumas nei kiek nesumažėjo biggrin.gif
Beje, vienas iš kipriečių "karjerą" pradėjo the voice
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 12 gegužės 2016 - 11:30
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 12, 11:27)
Aš kai pamačiau tas ryškias, juodas pravodkes,pirma mintis- kas per š.. biggrin.gif Pvz keletos iš mano mėgstamiausių grupių, One Republic, The Killers, Snow Patrol muzikantų, užmuškit, bet neįsivaizduoju su pravodkėm, tai tokia atgyvena biggrin.gif

Geros tos jūsų grupės, ne visos labai jau rokavos , bet paklausau karts nuo karto ir tų, ir kietesnių (ir metalo tikro retkarčiais). Daug ką aš mėgstu ir viens kitam netrukdo.
Gali būti tos pravodkės, gali ir nebūti. Green Day vokalistas Billie Joe Armstrong dažo ir turbūt nieks nepasakys, kad jam netinka. Tinka ir net labai. Nes va tas tai nesuvaidintas blogiukas biggrin.gif Parazitas netgi biggrin.gif doh.gif doh.gif Na... bet turi jis savo charizmos ir be abejo, tą pažiūrėt į koncertą tai aš pabėgom eičiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gegužės 2016 - 11:32
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 12:27)
ai, dabar jau čia rašot tik bile rašyt  tongue.gif  Argumentai nuliniai, pripažinkim  tongue.gif  Ir ne apie dainą visai  smile.gif  AC/DC pati , įtariu, neklausot mirksiukas.gif ? Ir klasikinio roko, kažko kilo abejonė, kad ne.  Va nuo to reikia ir pradėti, kad save prie roką mėgstančių  priskirti  mirksiukas.gif  (aš apie klasikinį roką, turiu omeny, ne konkrečią grupę).

žinau, kaip rokeriai atrodo, melejoną video peržiūrėjus, ką aš ir veikiu laisvalaikiu  biggrin.gif  Ir koncų ne viename įvairaus plauko būta. Ir dar būsiu.

Ne mOkiažuose tikrai esmė roko muzikos ir aplamai Rock 'n' Roll' o  (manau, ir pati tai žinot). Nei man jie trukdo, nei man jie padeda, situacijos nekeičia (nebent suforsuota būna).
Bet aš jau baigiau.

Peace. Neturiu laiko diskusijoms tikrai  4u.gif

jūsų argumentų dėl Kipro irgi nesuprasi. Nepatinka, tai nepatinka, bet argumentai keisti. Rokas ant tiek plati sąvoka ir tiek apima, kad... gal pagooglinkit? Wikipedia turi būti kažką apie surinkusi manau irgi smile.gif Aš klausau labai įvairiai, net iki punk roko.
Žinokit net the Beatles pripažinti kaip rokas, pop rokas smile.gif
Atsakyti