Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (9) Finalas 05.14

QUOTE(Anakure @ 2016 05 12, 09:52)
Pilvelytės daina ne ką blogesnė už australės, balsas tik prastesnis. Ir ji tikrai būtų patekusi į finalą.

nūdytis neatsibodo ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas per negatyvo židinys tamsta
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 08:49)
O dėl mano mylimuko latviuko nuojauta kol kas nieko nesako... Gaila man jo, jei nepraeitų, toks mielybė  blush2.gif  Ir daina man labiausiai iš visų jo patinka, kas ne paslaptis.

Būtų keista, jeigu latvis nepatektų į finalą, nors ir balsas jo prastas, bet daina gera.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 08:49)
Tiesa, jis ir čekę, ir austrę pagyrė, kurios čia neturi pasisekimo, ir kurios man irgi patiko, ypač čekė (dėl dainavimo ir įdomaus gražaus balso).

Kaip neturi pasisekimo, aš juk jas paėmiau, ne šiaip sau smile.gif Nors dabar čekė statymuose gerokai nukritusi, bet vis tiek jos daina man labai patinka. Čekės trūkumas, kad turi tik dainą ir balsą, bet prie to nesugalvojo gražaus reginio.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 09:49)
Dabar ką atėjau ne tokio gero pasakyt blush2.gif  Mergos, nu KĄ su jumis visomis Kipras padarė  g.gif  doh.gif  Kaip choru visos už juos, kaip skaičiau... Aš kai mažai į juos žiūrėjau (buvo labai blogas perdavimo signalas, mano interneto tiekėjas susifeilino  doh.gif ), tai žiūrėjau per kompą, ir labiau klausiau, nei mačiau. Jau ir seniau nieko gero apie jų dainą nemaniau. Bet dabar drįsiu pasakyt visgi blush2.gif , manau, kad ta daina mėgstantiems roką gali patikti nebent tik kaip guilty pleasure...  Na čia aš kaip širdyje rokerė drįstu teigti, nors dabar labai daug popso klausau, bet viens kitam jum netrukdo, JEI yra kokybiška.  
Kitu atveju sakytume - skonio reikalas ir gal aš nieko nesuprantu  smile.gif  BET... praktiškai mano mintis apie juos išsakė ir Marijonas (jau paskui perskaičiau). O jau jis roko muzikoje gerai nusimano (nesvarbu ką pats dainuoja, bet svarbu, ką ir pats klauso).
Tiesa, jis ir čekę, ir austrę pagyrė, kurios čia neturi pasisekimo, ir kurios man irgi patiko, ypač čekė (dėl dainavimo ir įdomaus gražaus balso). O austrė šiaip prOncūziško stiliaus (į vizualiką vėl beveik nežiūrėjau, negaliu komentuot), miela šilta daina (ir nesakyčiau tikrai, kad cukruota, na prOncūzų stailas ir tiek, kas kažkiek nors prancūzų muzika domisi, o pr. muzika visai jos nežinančiam gali būti ir neįprasta ausiai).

Kipras gi ir neteigia, kad jie tik roką dainuoja ir nevaidina didžiausių rokerių iš savęs. O jų dainos fenomenas, kad ji melodinga, užkabinanti, greita, įdomių bruožų vyrai ir t.t. Eurovizija juk ir nesuvirškina visiško roko, kiek jau tų bandymų buvo. Taip kad Kipras šovė tiesiai į dešimtuką smile.gif
O kad pačiai patinka jaunučiai, saulyčių tipo vyrukai, tai nereiškia, kad visoms tokie labiausiai patinka mirksiukas.gif Aš tai kažkaip esu stereotipiška šia prasme: moteris turi būti mielesnių bruožų, o vyras aštresnių. O kai jau gamta permaišo ir moterys - raganiškos, o vyrai saldainukai, tai man jau čia įdomiai, įdomiai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip pasižiūri, tai į finalą patekusios dainos visos yra geros, vis tik dabartinė Eurovizija nepalyginsi su tuo kas buvo anksčiau, lygis daug aukštesnis, gražus šou.
https://www.youtube....h?v=nLKj4UIOBoA
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 09:37)
Kipras gi ir neteigia, kad jie tik roką dainuoja ir nevaidina didžiausių rokerių iš savęs. O jų dainos fenomenas, kad ji melodinga, užkabinanti, greita, įdomių bruožų vyrai ir t.t. Eurovizija juk ir nesuvirškina visiško roko, kiek jau tų bandymų buvo. Taip kad Kipras šovė tiesiai į dešimtuką smile.gif
O kad pačiai patinka jaunučiai, saulyčių tipo vyrukai, tai nereiškia, kad visoms tokie labiausiai patinka mirksiukas.gif Aš tai kažkaip esu stereotipiška šia prasme: moteris turi būti mielesnių bruožų, o vyras aštresnių. O kai jau gamta permaišo ir moterys - raganiškos, o vyrai saldainukai, tai man jau čia įdomiai, įdomiai biggrin.gif

Man tai idomu kaip jus pati atrodot. Is zinuciu, tai piesiasi raganos vaizdas biggrin.gif .

O tai Donatas susitvarkys plaukus ar dainuos su tuo lizdu ant galvos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 05 12, 10:39)
Man tai idomu kaip jus pati atrodot. Is zinuciu, tai piesiasi raganos vaizdas  biggrin.gif .

O tai Donatas susitvarkys plaukus ar dainuos su tuo lizdu ant galvos?  unsure.gif

aš mergytė kaip katytė tongue.gif o jei raganos tamstai vaidenasi, tai eikite ir prasivėdinkite savo aštrius kampus biggrin.gif

su lizdu, žinoma
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 12, 09:42)
su lizdu, žinoma

wacko.gif Jau man tas jo peroksidinis visugalvos nepatiko, bet garbanotas peroksidinis lizdas yra dar baisiau. fear.gif

Nepaisant to, sekmes jam ir laikom kumscius. lithuania.gif
Atsakyti
Net prezinente asmeniskai isreiske palaikyma Donatui, bet Anakurei tai nei motais ji vistiek negali susilaikyti neskleidus savo negatyvo Donato atzvilgiu. doh.gif
https://www.youtube....h?v=lXDIZocpy2g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 12 gegužės 2016 - 09:48
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 10:47)
Net prezinente asmeniskai isreiske palaikyma Donatui, bet Anakurei tai nei motais ji vistiek negali susilaikyti neskleidus savo negatyvo Donato atzvilgiu.  doh.gif

Bet pagalvokite iš kitos pusės. Ar jau jūs taip kiekvieną Lietuvos dainininką palaikote ir ant nei vieno niekada nepasakėte, kad kvailai atrodo, baisiai dainuoja ar pan.? Čia gi viskas tik skonio reikalas ir tiek. kažkaip nepastebėjau, kad prezidentė ar kas kitas iš šios temos padėkotų ir pasidžiaugtų už Šiaudikytę, kuri laimėjo pirmą vietą Maltos konkurse. Ji gali nepatikti, o Donatas jau ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 10:47)
Net prezinente asmeniskai isreiske palaikyma Donatui, bet Anakurei tai nei motais ji vistiek negali susilaikyti neskleidus savo negatyvo Donato atzvilgiu.  doh.gif

kad tik vankios-stankios kas nenustelbtų. Doncė bent išskirtinai atrodo, o tas rusas toks joks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 05 12, 10:03)
kad tik vankios-stankios kas nenustelbtų. Doncė bent išskirtinai atrodo, o tas rusas toks joks  doh.gif

Panašu, kad šiandien Donatui teks su Vania konkuruoti- vienas iš jų ir pateks į finalą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 12, 09:47)

Tai ne negatyvas, o realybė smile.gif Pažiūrėkite teigiamai į tai: kiek bus džiaugsmo, jeigu po negatyvo Danatas pateks į finalą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 12 gegužės 2016 - 10:22
Jeigu žiūrėti į šiuos statymus, tai Donatas, nepraeina į finalą, nes už jo tik šešios valstybės iš pusfinalio
http://www.oddscheck...rovision/winner
Bet suabejočiau dėl Makedonijos nepatekimo į finalą, nes apie ją geri atsiliepimai, tik daina tokia nelabai įdomi, ir dėl Baltarusijos, galbūt dar ir Slovėnija su Gruzija turi šiokių tokių šansų patekti į finalą.
Labai geri žmonių atsiliepimai apie Bulgariją.
Atsakyti