QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 12, 09:49)
Dabar ką atėjau ne tokio gero pasakyt
Mergos, nu KĄ su jumis visomis Kipras padarė
Kaip choru visos už juos, kaip skaičiau... Aš kai mažai į juos žiūrėjau (buvo labai blogas perdavimo signalas, mano interneto tiekėjas susifeilino
), tai žiūrėjau per kompą, ir labiau klausiau, nei mačiau. Jau ir seniau nieko gero apie jų dainą nemaniau. Bet dabar drįsiu pasakyt visgi
, manau, kad ta daina mėgstantiems roką gali patikti nebent tik kaip
guilty pleasure...
Na čia aš kaip širdyje rokerė drįstu teigti, nors dabar labai daug popso klausau, bet viens kitam jum netrukdo, JEI yra kokybiška.
Kitu atveju sakytume - skonio reikalas ir gal aš nieko nesuprantu
BET... praktiškai mano mintis apie juos išsakė ir Marijonas (jau paskui perskaičiau). O jau jis roko muzikoje gerai nusimano (nesvarbu ką pats dainuoja, bet svarbu, ką ir pats klauso).
Tiesa, jis ir čekę, ir austrę pagyrė, kurios čia neturi pasisekimo, ir kurios man irgi patiko, ypač čekė (dėl dainavimo ir įdomaus gražaus balso). O austrė šiaip prOncūziško stiliaus (į vizualiką vėl beveik nežiūrėjau, negaliu komentuot), miela šilta daina (ir nesakyčiau tikrai, kad cukruota, na prOncūzų stailas ir tiek, kas kažkiek nors prancūzų muzika domisi, o pr. muzika visai jos nežinančiam gali būti ir neįprasta ausiai).
Kipras gi ir neteigia, kad jie tik roką dainuoja ir nevaidina didžiausių rokerių iš savęs. O jų dainos fenomenas, kad ji melodinga, užkabinanti, greita, įdomių bruožų vyrai ir t.t. Eurovizija juk ir nesuvirškina visiško roko, kiek jau tų bandymų buvo. Taip kad Kipras šovė tiesiai į dešimtuką
O kad pačiai patinka jaunučiai, saulyčių tipo vyrukai, tai nereiškia, kad visoms tokie labiausiai patinka
Aš tai kažkaip esu stereotipiška šia prasme: moteris turi būti mielesnių bruožų, o vyras aštresnių. O kai jau gamta permaišo ir moterys - raganiškos, o vyrai saldainukai, tai man jau čia įdomiai, įdomiai