Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(lera* @ 2016 05 30, 10:52)
bet alko ir saldumynus vartoji?i kaip baltymai stengiesi ju įtraukti daugiau i meniu?ar tavo meniu įprastas ir rezultatai tik sportu?
glitimas pastebėjau ir man netinka, virškinimas streikuoti pradeda verysad.gif

Is alko tik vyna vartojau, mazinu alkoholio vartojima, baltymu daugiau vartoju, ryte dazniausiai kiausiniai buna, baltymini krema valgau is valio firmos, o vistiena ir taip pas mus pagrindine mesa, as dar amino rugstis geriu,. Saldumynu as ir raip mazai valgau, man geriau desros kaip ir profesorei biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

PD, saugok save, labai svarbu, atsigulk ir pasilepink. Jeigu toliau spazmuos, gal ir nedarbinguma paimk.

qqte, mano mama ir panasiai daro, dar ir lekste vaiku pribaigia doh.gif nesupranta, kad tik sau blogiau daro, nei skanu, nei nori, o virsavori oi kaip sunku nukratyti.

as tai dabar apie sportiskuma negalvoju, noriu buti tik liekna ax.gif per daug prisisportavusios, raumeningos merginos man negrazu ax.gif patinka lieknos, kaip manekenes smile.gif

priputau pietu, i isvirtus makaronus imaisiau rukolos, parmezano, visai tinka. Desertui braskes su grietinele, persivalgiau cool.gif
Atsakyti
Anike, tai gražiau tokia
user posted image

nei tokia?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 30 gegužės 2016 - 13:20
lera, nei kokia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 30, 14:18)
lera, nei kokia? biggrin.gif

Aha kokia? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 05 30, 14:19)
Aha kokia? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif
Atsakyti
tai kad mazai skirtumo matau tarp abieju foto. pas antra papai geresni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 30, 14:22)
tai kad mazai skirtumo matau tarp abieju foto. pas antra papai geresni biggrin.gif

nematai? uzpakalis riestas, presas yra,rankos raumeningos, sportiska tai nereiskia raumenu kalno, liekna bet tvirta...
Papildyta:
cia gal aiskiau matosi, spoRTISKA mergina, bet tai skonio reikalas, del jo nesigincijama rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 05 30, 14:23)
nematai? uzpakalis riestas, presas yra,rankos raumeningos, sportiska tai nereiskia raumenu kalno, liekna bet tvirta...

blogo rakurso foto idejai, nes pirmosios nei uzpakalio nematyt, nei ranku normaliai, antraja is sono isvis sunku komentuot, uzpakalis riestas gali but nes bega biggrin.gif presiukas sioks toks yra, taip. daugiau nieko negaliu pasakyt, tiesiog jei abi butu tuo paciu rakursu paimtos, gal geriau matytusi viskas
Papildyta:
QUOTE(lera* @ 2016 05 30, 14:27)

cia gal aiskiau matosi, spoRTISKA mergina, bet tai skonio reikalas, del jo nesigincijama rolleyes.gif
user posted image

as kazkaip kitaip sportiska isivaizdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 05 30, 13:27)
Papildyta:
user posted image

Sita grazi, tik kad slaunys storokai atrodo smile.gif

Man kai paciai nuo sporto, sokiu blauzdos raumeningos ir negaliu sukudinti, tai bijau tu raumenu smile.gif
Atsakyti
As tai kazkada rodziau savo ideala sportiskos merginos
mb jinai negrazi, sako peciai per platus
Nu bet jinai bikini fitness atstove, tokia but nesiekiu, paziuret nan grazu
http://www.google.lt.....mpZBYsWtGhMM:
neleido paveiksliuko ikelt

O blauzdu tai as pati noreciau raumeningesniu nes pagal slaunis jos pas mane kudos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 gegužės 2016 - 13:47
nu va qqte kur idejo jau tikrai matosi, kad sportiska moteris
Atsakyti