Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 05 12, 10:14)
Ziuriu ziuriu i tuos jusu pilvukus nestukinius, tai mano dabar didesnis su 0 savaiciu doh.gif

tai mano db irgi sad.gif

Ledele, salotu tai isvis ivairiu gali prisidaryt, pasieskok receptu.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 12, 10:14)
Ziuriu ziuriu i tuos jusu pilvukus nestukinius, tai mano dabar didesnis su 0 savaiciu doh.gif

lotuliukas.gif oi sujuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 12, 11:14)

tai kelk cia, pasakysim kiek savaiciu atitinki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledele @ 2016 05 12, 11:11)
Na reiks bandyt prisivers iš vakaro salotų vis pasigaminti.  doh.gif

As niekada is vakaro nedarau. Visada is ryto, o viska sudejus net nemaisau, nes buna kose, plaukia nuo sulciu. Man neskanu vakarykstes salotos.
Dar deduosi mesos, zuvies.
Siltu maistu lepinuosi darbe kai B atnesa.

QUOTE(smile_at @ 2016 05 12, 11:14)

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 12, 11:22)
tai mano db irgi sad.gif

Radot ka lyginti doh.gif juk jus ka tik po nestumo.
Kam tie krastutinumai ?
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 05 12, 10:26)
lotuliukas.gif oi sujuokinai lotuliukas.gif

juokinga jai matai beee.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 12, 10:30)
tai kelk cia, pasakysim kiek savaiciu atitinki lotuliukas.gif

lotuliukas.gif buvo mintis ikelt, bet tiek to, kam man tu baisiu nuotrauku reikia sad.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 12, 10:38)
Radot ka lyginti doh.gif juk jus ka tik po nestumo.
Kam tie krastutinumai ?

nu jau ne visai ka tik, jau 5 menuo... Skaudi vieta vnz, tai ir dejuoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 12, 10:38)
As niekada is vakaro nedarau. Visada is ryto, o viska sudejus net nemaisau, nes buna kose, plaukia nuo sulciu. Man neskanu vakarykstes salotos.
Dar deduosi mesos, zuvies.
Siltu maistu lepinuosi darbe kai B atnesa.

Man irgi nepatinka, kai plaukia, bet beda, kad nepramerkiu ryte anksčiau akių, kad valgyt pasidaryt doh.gif blush2.gif Kažkaip neišsimiegu paskutiniu metu labai ir atsikeliu visa užtinusi.
Tai dar viena priežastis, kuria galvoju gal mityba įtakoja, nes jau mėnuo laiko šitaip.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 05 12, 10:55)
nu jau ne visai ka tik, jau 5 menuo... Skaudi vieta vnz, tai ir dejuoju  verysad.gif

Man liemuo, pilvas pradejo gryst i vezes tik po 1metu nuo gimdymo, o tada sveriau 59, taip kad nevaryk D i medi 4u.gif juk nestumo metu visi organai sueina i sonys, tad nenorekit kad per menesi viskas gryztu i vezias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 05 12, 11:12)
Man liemuo, pilvas pradejo gryst i vezes tik po 1metu nuo gimdymo, o tada sveriau 59, taip kad nevaryk D i medi 4u.gif juk nestumo metu visi organai sueina i sonys, tad nenorekit kad per menesi viskas gryztu i vezias mirksiukas.gif

kai kam ir greiciau grizta, kai kam ir po metu negrizta, ir po 5 ne... tai as nelabai kazkur lygiuojuos. Bet ratimu pilvui nemazai darau, ir dar padidinau. Jau 2,5 men kaip saziningai sportuoju, tai jau ir lukesciu turiu atitinkamu. O dar atostogos ant nosies, norisi graziai atrodyt, o ne kad vaistinej siulytu krema nuo striju nesciosioms, kaip kad neseniai buvo unsure.gif
As su beveik tavo ugiu gyvenime 59 sveriau tik kokioj 8-9 klasej , ir zinau, kad niekad tiek jau nebesversiu blush2.gif Bet tau nesakau, kad su savo svoriu ir nrais nevaryk D i medi biggrin.gif

Geriu kava, uzkandu varske, kas prisijungs? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 12 gegužės 2016 - 11:21
QUOTE(smile_at @ 2016 05 12, 11:21)
kai kam ir greiciau grizta, kai kam ir po metu negrizta, ir po 5 ne...
Geriu kava, uzkandu varske, kas prisijungs? biggrin.gif

Na su pilvu daug dirbti reikia, as turejau omeny kad tada mano liemuo buvo platesnis, nei dabar daugiau sverdama smile.gif

As jungiuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos!

vakar sugalvojau, kad i kangoo reikia nubegti. pasimatavau- lygiai 1km, per 7 minutes, be sustojimo.. ir kazkaip sausgysles atlaike be skausmu dideliu.. thumbup.gif bet paskui vis jutau nuovargi per pacia treniruote, tai gal daugiau nebegsiu sitaip.. koki kita laisva ryta islekt reikes
Atsakyti
pasivaiksciojom biggrin.gif biggrin.gif oj negaliu tas musu vaiks velniu priedes biggrin.gif kojnes skraide is vezimo pats zviege kol apsiverte lopsy, taip ir veziausi pona biggrin.gif paciai tiek juokinga ir siutas tuo paciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 12, 14:55)
pasivaiksciojom biggrin.gif biggrin.gif oj negaliu tas musu vaiks velniu priedes biggrin.gif kojnes skraide is vezimo pats zviege kol apsiverte lopsy, taip ir veziausi pona  biggrin.gif  paciai tiek juokinga ir siutas tuo paciu  doh.gif

nebeidomu jam gulet mirksiukas.gif as tokio amziaus saviske pusiau gulsciom i sportine dali jau sodinau, va tada budavo ramiakas, kad visa mate aplink biggrin.gif
Atsakyti